21 Eylül 2010, Salı 12:23:57

THY DÜNYA'NIN 1 NUMARASINI UÇURDU

Tayland Açık Tenis Turnuvası`na sponsor olan Türk Hava Yolları turnuvaya katılacak olan tenisçileri taşımaya başladı. THY'nin taşıdığı ilk isim dünya sıralamasında 1 numarada yer alan Rafael Nadal oldu.
  • cok kıskandım o ucakta ve yerde calısıp da nadalı görenleri. o kadar basarılı ve bir o kadar da mütevazi cok seviyorum onuuuu
  • federeri de bekleriz
  • İşte tanıtım budur reklam budur bütün dünya thy tanıyor ve biliyor güleryüzlü hizmet, kaliteli yemek ve servis ve rahat uçuş. Devam thy durmak yok istemeyen uçmasın thy ile..

ATP Dünya turu kapsamında 25 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Bangkok'da yapılacak olan şampiyonanın platin sponsoru olan THY, Dünya sıralamasında 1 numarada yer alan İspanyol Tenisçi Rafael Nadal'ı turnuva için bu ülkeye uçurdu. Beraberindeki 8 kişiyle birlikte THY'nin tarifeli seferiyle 22:50'de Barcelona'dan İstanbul'a gelen Nadal transit olarak Bangkok'a gitti.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken İspanyol tenisçi THY ile ilk kez uçtuğunu ve çok memnun kaldığını belirterek, "Tekrar THY ile uçar mısınız?" sorusuna "Neden olmasın" cevabını verdi.

THY DÜNYA'NIN 1 NUMARASINI UÇURDU

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
cok kıskandım o ucakta ve yerde calısıp da nadalı görenleri. o kadar basarılı ve bir o kadar da mütevazi cok seviyorum onuuuu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
federeri de bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşte tanıtım budur reklam budur bütün dünya thy tanıyor ve biliyor güleryüzlü hizmet, kaliteli yemek ve servis ve rahat uçuş. Devam thy durmak yok istemeyen uçmasın thy ile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000