30 Haziran 2015, Salı 16:38:32

THY dünyaca ünlü blog yazarlarını ağırladı

Türk Hava Yolları, ABD’nin en ünlü seyahat bloğu yazarlarını ev sahibi olduğu benzersiz coğrafyanın birbirinden büyüleyici köşelerinde ağırladı.
  • THY kimsenin babasının malı değil. Yaptığı harcamaların hesabı elbette ki sorulacak. bunda yanlış olan ne var?
  • Öğrenecek amcası hemn kızma :)
  • Bizim 3 kat fazla odedigimiz bilet ucretleriyle pasalari agirla. Verdigimiz vergileri cope at. Rezalet

Konukların bu ziyaretiyle ‘Seyahat Bloğu Yazarları Zirvesi’nin 2.si Beyaz Saray’ın akabinde Türkiye’de gerçekleştirilmiş oldu.

Hava ulaşımında dünya yolcularının öncelikli tercihlerinden biri olan Türk Hava Yolları, ABD’nin en çok takip edilen seyahat bloğu yazarlarını geçtiğimiz günlerde Türkiye’de ağırladı.

Türk Hava Yolları’nın organize ettiği etkinliğin ilki, geçtiğimiz yıl Beyaz Saray’da düzenlenmişti. Bu yılki organizasyon kapsamında, iki gün boyunca İstanbul’un tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret eden 29 blog yazarı, Türk mutfağının yanı sıra, Türk sanatları ve kültürünün zenginliğini de yerinde gözlemleme imkânı buldu.

Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Merkezi, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve Turkish DO&CO’nun üretim tesislerini de ziyaret eden misafirlere ayrıca havayolunun ödüllü ikram servisi, genç filosu ve sürekli büyüyen uçuş ağı tanıtıldı.

Türk Hava Yolları, bu gezilerin yanı sıra Amerikalı ünlü blog yazarları için kapsamlı bir tur programı da hazırladı. 4 ayrı grup oluşturan konuklar, 2 günlük İstanbul gezisi sonrasında, Urfa-Mardin, Konya-Kapadokya, Trabzon-Rize ve Efes-Pamukkale bölgelerini de ziyaret ettiler. Yazarlar daha sonra bu ziyaretlerden edindikleri Türkiye deneyimlerini, #LoveFromTurkey ve Türk Hava Yolları mottosu; #WidenYourWorld hashtaglarini kullanarak takipçileriyle paylaştılar.

Amerika ve Kuzey Avrupa  Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan, zirveyle ilgili; ‘Türk Hava Yolları konforuyla hayata geçirdiğimiz, ‘Dünyayı Keşfet’ temalı, 4 günlük tur kapsamında tematik turizme vurgu yaparak misafirlerimizi farklı destinasyonlarda ağırlamayı tercih ettik. Amerika’nın en etkili seyahat bloğu yazarlarına, İstanbul, Kapadokya, Mardin, Pamukkale gibi gözde noktalarımıza düzenlediğimiz geziler sayesinde doğal ve kültürel değerlerimizi, zengin mutfağımızı, eşsiz coğrafyamızı ve tarihimizi birebir tanıtma imkânı bulduk. Bu önemli çalışma ile Türkiye’nin çok yönlü turizm potansiyeline  destek vermiş olmak bizler için son derece mutluluk verici.” açıklamasında bulundu.

Türk Hava Yolları’nın ‘ABD Seyahat Bloğu Yazarları Zirvesi’ne ait video https://youtu.be/YfkpkSIrD4k, üzerinden, fotoğraflar www.lovefromturkey.com web sitesinden, etkinlik ile ilgili tüm paylaşımlar ise sosyal medya mecralarındaki #LovefromTurkey ve #WidenYourWorld hashtaglerinden ve ayrıca Türk Hava Yolları’na ait sosyal medya sayfalarından takip edilebilir.



THY dünyaca ünlü blog yazarlarını ağırladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Deniz ~ 9 yıl önce
THY kimsenin babasının malı değil. Yaptığı harcamaların hesabı elbette ki sorulacak. bunda yanlış olan ne var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim ~ 9 yıl önce
Öğrenecek amcası hemn kızma :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ohhh yedir icir gezdir ~ 9 yıl önce
Bizim 3 kat fazla odedigimiz bilet ucretleriyle pasalari agirla. Verdigimiz vergileri cope at. Rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY de gezdirmek için gezdiriyordu ~ 9 yıl önce
THY de düşünüyordu ki bunca insanı gezdireyip, çarçur olsun.. ABD en çok takib edilen bloggerları lafından birşey anlamıyor musun? Web ve sosyal medya ile tanıtıma ne büyük katkılar sağlanabileceğinden bi habersin, cahilsin..
Ersoy ~ 9 yıl önce
Kardeşim mecburmusun thy ile uçmaya ? Seni kim zorluyor thy ile uç diye . Git pegasus la uç ozaman aradaki farkı görürsün . Pahalıysa uçma .Burda yaygara koparmana gerek yok . Vay bizim paraylaymış mış mış....Uç ma kardeşim uçma dokunuyorsa , kimse senı zorlamıyor......

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000