08 Ekim 2010, Cuma 15:41:38

THY, DÜNYA DEVLERİNİ İSTANBUL'A GETİRİYOR

102. IATP Konferansı Türk Hava Yolları evsahipliğinde İstanbul’da düzenleniyor...
  • Egitim sart.. nazar etme ne olur....calis seninde olur.. bos tenekeden...cok ses cikar... siz buralara takilmaya devam edin.. THY....uctu ..gidiyor.. Yolunuz acik olsun.. THY.. We are the best
  • Tabiki THY ama yetti artik . söyle söyliyeyim Almanyada uygulanan fiyat politikasi biz burada yasayan iscileri bezdirdi. saga sola hava olsun diye yapilan sponsorlungun anlami ney ? Hic olmazsa yaz aylarinda bilet fiyatlari sabit kalsada ne oldugu belirsiz sirketlerle ucmasak
  • Tabiki THY, çünkü THY bir dünya markası. Özel havayolları şimdiye kadar para haricinde toplum yararına naptı acaba ? Örneği varmı ?
  • nazar etme ne olur, calisin sizin de olur!
  • Maalesef onları dünya cüceleri karşılıyor olacak.
  • 10 tane yeni haberden % 80 i THY icin yapiliyor Türkiyede THY den baska haber yapilacak Sirket kalmadi herhalde.
  • fettullahcılar işgal etti thy yi-her hafta fatih ünv. mezunu 5-10 kişi uzman olarak thy de işe başlıyor diğer yandan aprondan adam atıyorlar-bizden olmayana ekmek yok diyorlar-allah ıslah etsin..
  • Sayin THY Genelmüdürü. Kapataniniz Kabinda sorunlar oldugunu sizlere yaziyor bizlere deyil...??? Dünyada En Büyük DEVLER Türkiyedeki ÖZEL HAVAYOLLARI Sirketleridir... Biz Acenteler Baska DEV sirketleri tanimayiz... DUSSELDORF
  • İnsanların Kişisel Yapıları O kişileri Bağlar. Bizler E.L Örnek Almıyoruz ama Onunla da bu Dünya Devleri ile ne ilgisi var anlamış değiliz. Bir Hata Yapdı. Üstüne Basın Açıklamsı ile Yalan Söyledi Diye Her An Konuyu Gündeme Taşımaya Gerek Yok. Bizler THY -Ulusal Kimliğimizi En Üstün Tutan İnançlı Çalışanlar olarak THY nin Geldiği Noktadan Gurur Duyuyoruz.
  • Dümya Devleri İle Uğraşırken bizlerin ve kabinin problemelerinide unutmayın .. Yöneticiler Size sesleniyorum.. Kabinde Sorunlar Diz Boyu. Başkana Güvensizlik Hat Safhada.

Yüzden fazla havayolu şirketinin üyeliği ile oluşan IATP (International Airlines Technical Pool) 102. toplantısı 09-13 Ekim tarihleri arasında İstanbul Polat Renaissaince Otel’de yapılacak.

Türk Hava Yolları A.O’nın ev sahipliği yapacağı toplantıya 108 Havayolu şirketi ve 33 Üretici firmanın temsilcileri katılacak. Toplantıda üye havayolları biraraya gelerek, uçtukları noktalarda ellerindeki ekipman ve malzeme imkanlarını karşılıklı değerlendirerek birbirlerinden ne gibi destekler alabileceklerini konuşacaklar.

THY Teknik yetkililerin yaptığı açıklamada “Bu toplantının amacını örnekle şöyle anlatabiliriz. Mesela yeni uçmaya başladığınız bir meydana haftada sadece 1 veya 2 defa uçuyorsanız, o noktada aynı uçak tiğinde uçan başka bir havayolunun daha önceden oluşturduğu ekipman, mlazeme, teknik peronel gibi imkanlardan faydalanma şansınız oluyor. Başka bir noktada da siz benzeri imkanları diğer havayolu şirketlerine sunmuş oluyorsunuz. Bu toplantılar 20 – 30’lu gruplar halinde farklı saatlerde gerçekleştirilecek. Mesela yarın Boeing 747, 787 gibi uçakların şirketlerle toplantıları olacak. Şöyle bir durum var ki toplantıya katılım konusunda ancak IATP üyesi olmanız gerekli. Yani herkese açık bir toplantı değil ve 4 gün boyunca sürecek, bir çok havayolu şirketinin gerçekten yararına olacak bir toplantı” diye konuştu.

İstanbul Polat Renaissance Otel'de 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyon kapsamında; 11 Ekim 2010 Pazartesi günü 08:30 -11:00 saatleri arasında konferansın ana oturumu düzenlenecek olup, söz konusu ana oturum THY A.O. Genel Müdürü Doç.Dr.Temel Kotil’n delegelere hitaben yapacağı konuşma ile başlayacak.
 

THY, DÜNYA DEVLERİNİ İSTANBUL'A GETİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
Egitim sart.. nazar etme ne olur....calis seninde olur.. bos tenekeden...cok ses cikar... siz buralara takilmaya devam edin.. THY....uctu ..gidiyor.. Yolunuz acik olsun.. THY.. We are the best

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tabiki THY ama yetti artik . söyle söyliyeyim Almanyada uygulanan fiyat politikasi biz burada yasayan iscileri bezdirdi. saga sola hava olsun diye yapilan sponsorlungun anlami ney ? Hic olmazsa yaz aylarinda bilet fiyatlari sabit kalsada ne oldugu belirsiz sirketlerle ucmasak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tabiki THY, çünkü THY bir dünya markası. Özel havayolları şimdiye kadar para haricinde toplum yararına naptı acaba ? Örneği varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nazar etme ne olur, calisin sizin de olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Maalesef onları dünya cüceleri karşılıyor olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
10 tane yeni haberden % 80 i THY icin yapiliyor Türkiyede THY den baska haber yapilacak Sirket kalmadi herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fettullahcılar işgal etti thy yi-her hafta fatih ünv. mezunu 5-10 kişi uzman olarak thy de işe başlıyor diğer yandan aprondan adam atıyorlar-bizden olmayana ekmek yok diyorlar-allah ıslah etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin THY Genelmüdürü. Kapataniniz Kabinda sorunlar oldugunu sizlere yaziyor bizlere deyil...??? Dünyada En Büyük DEVLER Türkiyedeki ÖZEL HAVAYOLLARI Sirketleridir... Biz Acenteler Baska DEV sirketleri tanimayiz... DUSSELDORF

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnsanların Kişisel Yapıları O kişileri Bağlar. Bizler E.L Örnek Almıyoruz ama Onunla da bu Dünya Devleri ile ne ilgisi var anlamış değiliz. Bir Hata Yapdı. Üstüne Basın Açıklamsı ile Yalan Söyledi Diye Her An Konuyu Gündeme Taşımaya Gerek Yok. Bizler THY -Ulusal Kimliğimizi En Üstün Tutan İnançlı Çalışanlar olarak THY nin Geldiği Noktadan Gurur Duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dümya Devleri İle Uğraşırken bizlerin ve kabinin problemelerinide unutmayın .. Yöneticiler Size sesleniyorum.. Kabinde Sorunlar Diz Boyu. Başkana Güvensizlik Hat Safhada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000