11 Kasım 2009, Çarşamba 15:39:50

THY 'Domuz Gribi'ne karşı savaş açtı (VİDEO)

Türk Hava Yolları tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de 40 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Domuz Gribi'ne karşı önlem almaya devam ediyor.
  • ne yapmalı anlamıyorum kapatsın tüm ofisleri bütün uçuşları askıya alsın 6 ay rapor versin herkese ölemi olmalı. lütfen eleştirmiş olmak için eleştirmeyin hırslarınızın kurbanı olmayın...
  • önce arap devletlerinin zorunlu tuttuğu sarı humma menenjit kış başı da grip aşısı ve sırada domuz gribi aşısı var. ard arda bu kadar çok aşı olmamız bize yarar sağlar mı bilmiyorum ama gene de bizi koruduğu için teşekkür ederiz şirketimize
  • degerlı arkadasım sen hangı sırkette hangı bolumde calısıyorsun bılmıyorum ama thy nın yolcuyla muhattap tum ofıslerınde yaklasık 1,5 aydır dezenfektan jeller bulunuyor. kendını ıyı hıssetmeyen personel ıse hemen hastaneye sevk edılıyor. sen hangı thy den bahsedıyorsun?KTHY mı?
  • Diğer uçak şirketleri niye yapmıyor ?her taraf mikrop yuvası aferim THY na
  • Yapılan bu işlem ne kadar koruyucudur? Kullanılan kimyasal bu konuda etkili midir? Bu kimyasalın yolcu sağlığı üzerine bir etkisi var mıdır? Uçağa binen yolcu hasta ise koruyucu olacak mıdır? gibi bir sürü soru sorulabilir. Ancak reklamın kötüsü olmaz da denebilir.
  • Savaş açmışda ne yapmış. Pürel denen ürünü sadece 2 gün işyerlerinde bulundurdu.Hükümetin yaptığı gibi "aşı da aşı " dedi durdu. Çalışanlarından hasta olan-askırıp pıskıran-halsiz hisseden.. bir çok insan thy sağlık müd.e başvurdu ama dinlenmeleri için rapor bile verilmedi. Bu mu savaş?

İşte THY'nin domuz gribine karşı aldığı önlemler:

 

 

THY 'Domuz Gribi'ne karşı savaş açtı (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
ne yapmalı anlamıyorum kapatsın tüm ofisleri bütün uçuşları askıya alsın 6 ay rapor versin herkese ölemi olmalı. lütfen eleştirmiş olmak için eleştirmeyin hırslarınızın kurbanı olmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
önce arap devletlerinin zorunlu tuttuğu sarı humma menenjit kış başı da grip aşısı ve sırada domuz gribi aşısı var. ard arda bu kadar çok aşı olmamız bize yarar sağlar mı bilmiyorum ama gene de bizi koruduğu için teşekkür ederiz şirketimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
degerlı arkadasım sen hangı sırkette hangı bolumde calısıyorsun bılmıyorum ama thy nın yolcuyla muhattap tum ofıslerınde yaklasık 1,5 aydır dezenfektan jeller bulunuyor. kendını ıyı hıssetmeyen personel ıse hemen hastaneye sevk edılıyor. sen hangı thy den bahsedıyorsun?KTHY mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Diğer uçak şirketleri niye yapmıyor ?her taraf mikrop yuvası aferim THY na

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yapılan bu işlem ne kadar koruyucudur? Kullanılan kimyasal bu konuda etkili midir? Bu kimyasalın yolcu sağlığı üzerine bir etkisi var mıdır? Uçağa binen yolcu hasta ise koruyucu olacak mıdır? gibi bir sürü soru sorulabilir. Ancak reklamın kötüsü olmaz da denebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Savaş açmışda ne yapmış. Pürel denen ürünü sadece 2 gün işyerlerinde bulundurdu.Hükümetin yaptığı gibi "aşı da aşı " dedi durdu. Çalışanlarından hasta olan-askırıp pıskıran-halsiz hisseden.. bir çok insan thy sağlık müd.e başvurdu ama dinlenmeleri için rapor bile verilmedi. Bu mu savaş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000