06 Ekim 2011, Perşembe 08:35:53

THY DOLANDIRICILARA KARŞI ÖNLEMİNİ ALDI...

Türk Hava Yolları (THY) online dolandırıcılıkla mücadele için, içlerinde Google, Yahoo gibi firmaların da olduğu 330 bin firmanın kullandığı VİSA iştiraki CyberSource'u kullanacak...
  • thy sitesi ya calismiyor yada cok yavas....
  • Cyber Source'yi kullanmayı kim akıl ettiyse tesekkürler! Böylece THY internet sitesi iyice yavaşladi ve neredeyse kullanılamaz hale geldi.
  • Thy nin içindeki dolandırıcılara ne demeli, Asıl problem temiz görünüp THY yi çıkarları için acımasızca kullananlar..Asıl Dolandırıcılar Onlar Değilmi ?, Yolsuzlukları - yanlış beyanı Ispatlanan Başkan Bile Var, Ne Oldu, Keyifli Keyifli Pas Bilet lerine Devam Ediyor..ÖNCE İÇERDEKİLER SONRA DIŞARDAKİLER TEMİZLENMELİ.. TEMİZ TOPLUM Böyle Olur..
Dün açıklanan işbirliği ile THY, CyberSource'un küresel dolandırıcılık yönetimi portalı olan 'Decision Manager'i ve dolandırıcılık süreçlerini analiz ederek risk yönetimi sağlayan 'Performance Monitoring' ürünlerini sistemine entegre edecek.
 
THY dolandırıcılıkla mücadele biri böylelikle CyberSource'un 200 ülkeden topladığı verilere ulaşacak ve riskli gördüğü kişilerin rezervasyonlarını işaretleyecek hatta reddedebilecek. Ayrıca firmanın analiz ürününü de kullanacak olan THY, dolandırıcılıkla ilgili uzun vadeli stratejiler geliştirecek.
 
Adnan Metin, Türk Hava Yolları'nın hızlı büyüyen ve gelecekte de hızlı büyümesini sürdürmesi beklenen bir şirket olduğunu vurgulayarak, büyürken gelirlerini de korumalarını sağlayacak bir destekçiye ihtiyaç duyduklarını aktardı. Metin, bu konuda CyberSource'yi seçmelerinin nedenini ise dünyanın en büyük online şirketleriyle çalışmaları ve diğer havayolu şirketleri deneyimleri olduğunu ifade etti.
 
CyberSource Ürün ve Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdürü Akif Khan ise kendilerinin havacılıkta online dolandırıcılık 2011 raporuna göre havayolu şirketlerinin 2010'da 1.4 milyar dolar zarara uğradığını söyledi. Ürünlerini kullanmalarıyla birlikte THY'nin etkili ve ölçülebilir bir dolandırıcılıkla mücadele yönetimi geliştireceğini ifade ederek, böylelikle büyümesini sürdürebileceğini dile getirdi. (dünya)
THY DOLANDIRICILARA KARŞI ÖNLEMİNİ ALDI...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
thy sitesi ya calismiyor yada cok yavas....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cyber Source'yi kullanmayı kim akıl ettiyse tesekkürler! Böylece THY internet sitesi iyice yavaşladi ve neredeyse kullanılamaz hale geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy nin içindeki dolandırıcılara ne demeli, Asıl problem temiz görünüp THY yi çıkarları için acımasızca kullananlar..Asıl Dolandırıcılar Onlar Değilmi ?, Yolsuzlukları - yanlış beyanı Ispatlanan Başkan Bile Var, Ne Oldu, Keyifli Keyifli Pas Bilet lerine Devam Ediyor..ÖNCE İÇERDEKİLER SONRA DIŞARDAKİLER TEMİZLENMELİ.. TEMİZ TOPLUM Böyle Olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000