20 Aralık 2010, Pazartesi 14:06:55

THY, DİVAN LEZZETİYLE AYAĞINIZI YERDEN KESECEK

Divan Grubu ve Türk Hava Yolları’nın yapmış oldukları anlaşma sonucunda Divan Otelleri’nden sonra şimdi Divan Pastaneleri, Divan Brasserieleri, Divan Pubları ve Ziyafet Merkezleri de Miles & Smiles mil kazandırma programı kapsamına girdi.
  • Keşke yemekleri de divan verse. İkram şirketi hala mönü yerine kartlarına menü yazıyor.
  • zaten başka bir işrde yaramıyorsun..sonu pek hayra alamet degil thy nin

Böylelikle THY bu program dahilinde ilk kez bir pastane ve restoran grubu ile işbirliğine gitti. Miles & Smiles kart sahipleri artık Divan Brasserie, Divan Pub, Divan Pastaneleri ve Ziyafet birimlerinde de yapacakları harcamalar ile mil kazanabilecekler.

Divan Grubu ve Türk Hava Yolları arasında yapılan anlaşma ile Divan Otelleri’nden sonra, Divan Pastaneleri, Divan Brasserieleri, Divan Pubları ve Ziyafet Merkezleri de Miles & Smiles kartı ile mil kazandırma programı kapsamına girdi. Böylece tanıtım kampanyası süresince Divan Brasserie, Divan Pub ve Divan Pastaneleri’nde 50 TL ve üzeri harcama yapan Miles & Smiles üyeleri, her 1 TL’lik harcamaları karşılığında 2 mil kazanabilecekler. Kuruçeşme ve Faruk Ilgaz gibi Ziyafet Merkezlerinde ise Miles & Smiles üyeleri, hafta içi düzenlenen düğün organizasyonların da her 1 TL’lik harcama için 2 mil kazanma fırsatına sahipler. Miles & Smiles kart sahipleri, Divan’ın gelenekselleşmiş üstün hizmet kalitesi ile eşsiz lezzetlerin keyfini sürerken mil kazanmanın avantajını yaşayacaklar.

THY, DİVAN LEZZETİYLE AYAĞINIZI YERDEN KESECEK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Keşke yemekleri de divan verse. İkram şirketi hala mönü yerine kartlarına menü yazıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten başka bir işrde yaramıyorsun..sonu pek hayra alamet degil thy nin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000