30 Temmuz 2010, Cuma 11:52:54

THY, DİREKT UÇUŞLAR İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI

Türk Hava Yolları, Amerika’da Los Angeles ve Washington’a direkt uçuşlar başlatıyor…
  • Gordugum kadarı ile LAX ucusları gayet uygun. NYC den %50 daha fazla maliyetli olmasına ragmen fiyatlarda az bir fark var. LAX USA nın batı yakasına hitap ediyor. Batı da da ciddi bir türk ve transit ortadoğu potansiyeli var. Ben hem IAD ın hem de LAX ın 1-2 sene içerisinde tutacağını düşünüyorum. THY nin artık USA da büyümesi gerekli. Son verilere baktıgımızda da NYC nin uzun zamandan beri yoğun olmayan sezonunda bile kar ettiğini görüyoruz. Bu konuda kesinlikle doğru kararlar alınıyor...
  • F Tipi Uçulacak,Uç! Yah
  • Verdiginiz bilgi icin tesekkurler. Ancak JFK-IST-JFK oyle 400-500 dolar fiyat farki yok demeniz tuhaf. Her gun icin olmasada THY Delta dan yil bazinda her zaman pahali olmustur. En azindan son 5 yilda. Elbette THY daha fazla kazanabiliyorsa memnun olmak lazim. Sadece ogrenciler aktarmali ucar diye de bir sabit fikir olmamali. Paris yada AMS de 1-2 saat kahve molasi vermek dunyanin diger millettlerinden insanlarla karsilasmak sohbet etmek de gayet iyi oluyor. Tabiki herkezin seyahat plani sadece kendisine ait bir tercihtir. Saygilar.
  • THY yakinda uzayada ucar bu gidiste !! Bir zamanlar IST - MIA - IST ucuslarindaki performanslarini unuttular galiba !!!! Ama olsun kadro kalabalik....ID`ciler yasadi.....!!! Bu derenin kayanagi nereden acaba ??
  • THY cesur degilmis diyene. Haklisiniz, cunku LAX hatti bircok Avrupa'li sirket icin para getiren bir hat degil, THY'de boyunun olcusunu alabilir. Fakat 777 lerin yetismemesi diye bir sorun yok, yetismese de 777 bulunur, yani sorun ucak degil. ABD ucuslari IST-BOS-LAX gibi yapilabilir, ama THY artik onlari gecti, non-stop doldururum anlayisinda. JFK-IST-JFK ekonomi biletleri ise bazen THY pahali bazen DL, hic belli olmuyor. Oyle 400-500 filan fark yok. Non-stop ucuslar ogrenciler, orta direk icin filan degil. Onlar kurusun hesabini yapiyorlar, ucuzunu bulurlarsa LAX-IST u Senegal ustunden bile yaparlar 72 saatte. THY o pazara zaten giremez 15 saatlik bir ucusta.
  • evet katiliyorum THY biletleri gercekten pahali. mesela almayadan , türkiye ye gidis gelis 500 ve 600 euro tek kisi buda en fazla 3 saat ucuyoruz . Almanya dan amerika da 500 ve 600 ve daha uzun ucuyorsun. bune simdi ama THY DA HAKLI KENDIN CE YOKSA NASIL CIKAR SPONSOR PARASI DEMI.
  • Bildigim kadari ile JFK-IST-JFK ekonomi biletinde THY Delta dan 400-500 dolar daha pahali...
  • Bilmedigim icin soruyorum. Amerika ucuslarini IST-BOS-LAX, IST-JFK-Houston vb gibi yapmak mumkun mudur? Saygilar
  • Gulerler adama acikcasi, reklam olayini gecsinler ucaklar ayni Toronto'daki gibi %70'leri goremesin, goruruz IAD-IST fiyatlarini 900 dolarlardan, birisi yazmisti dersiniz siz okuyanlarda.(Eger petrol fiyatlari firlamazsa tabi ki)Koskoca sirketler bile artik calisanlarini ekonomi class ile ucuruyorlar harcamalarini kismak icin.Burada kriz devam ediyor, TR'de bitti ise bilmem.ABD'li, AVrupali ellerinde $1 off kuponlarla alisverise giderler, aylik mutfak masrafina $10-20 katki saglasin diye.Eger hedef kitleniz bunlar ise duyurulur.
  • LAX icin bicilen fiyat uygun gorunuyor.Cok rahat rekabet edebilir.LAX cikisli IST biletleri $1240 dolar.En yakin takipcisi KLM Amsterdam aktarmali $940.O mesafe icin deger.Dulles-LAX arasi 4 saat gibi.Gelelim IAD'ye tekrar.LAX'e $1240 fiyat bicen zihniyet,IAD'ye $1290'da diretiyor.7 yildir ABD'deyim.LA'de kuzenim yasiyor, her zaman bilet fiyatlarindan yakinirdi.IAD'den IST'a nispeten biraz daha ucuzdur.Bu yaz $1600'a aldi biletini gitti IST'a.Bende MAyis ayinda TR'de idim. $850 FRA aktarmali geldim.Simdi size soruyorum, $500 fark verip THY keyfiyle direk ucusmu yapmak akillicadir, yoksa Frankfurt ve Munih'te 2'ser saat aktarma yapip Lufthansa ile mi ucmak?LA, DC arasi IST, Londra mesafesi gibi.

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan yeni başlatacağı seferler ile Los Angeles ve Washington’a direkt uçma imkanı sunacak…

Yolcular, Amerika’nın görmeye değer mekanlarına rahat ve keyifli seyahat ederek kesintisiz ulaşma imkanı bulacak.

7 Kasım 2010 tarihinde başlayacak Washington seferleri, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar olmak üzere haftada 5 gün, 3 Mart 2011 tarihinden itibaren haftada 4 sefer olarak gerçekleşecek Los Angeles uçuşları ise, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri icra edilecek.

30 Haziran 2011 tarihine kadar gerçekleşecek seyahatlerde, İstanbul’dan Los Angeles’a gidiş-dönüş 1081 Avro, Washington’a 1038 Avro’dan (tüm vergi ve harçlar dahil) başlayan indirimli ücretlerle seyahat edilebilecek.  

7 Kasım 2010 itibariyle planlanan Washington uçuş saatleri;

İstanbul - Washington
Kalkış / Varış
Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar
10:50        15:25
Washington - İstanbul
Kalkış / Varış
Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar
22:55 (+1)16:10

3 Mart 2011 itibariyle planlanan Los Angeles uçuş saatleri;

İstanbul – Los Angeles
Kalkış / Varış
Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar
11:10          15:25
Los Angeles - Istanbul
Kalkış / Varış
Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar
17:55    (+1)17:10

Türk Hava Yolları yolcuları, seyahatlerini www.thy.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ayırtabilir.Türk Hava Yolları ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere web sitemizden ulaşılabilir.
 

THY, DİREKT UÇUŞLAR İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
Gordugum kadarı ile LAX ucusları gayet uygun. NYC den %50 daha fazla maliyetli olmasına ragmen fiyatlarda az bir fark var. LAX USA nın batı yakasına hitap ediyor. Batı da da ciddi bir türk ve transit ortadoğu potansiyeli var. Ben hem IAD ın hem de LAX ın 1-2 sene içerisinde tutacağını düşünüyorum. THY nin artık USA da büyümesi gerekli. Son verilere baktıgımızda da NYC nin uzun zamandan beri yoğun olmayan sezonunda bile kar ettiğini görüyoruz. Bu konuda kesinlikle doğru kararlar alınıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
F Tipi Uçulacak,Uç! Yah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Verdiginiz bilgi icin tesekkurler. Ancak JFK-IST-JFK oyle 400-500 dolar fiyat farki yok demeniz tuhaf. Her gun icin olmasada THY Delta dan yil bazinda her zaman pahali olmustur. En azindan son 5 yilda. Elbette THY daha fazla kazanabiliyorsa memnun olmak lazim. Sadece ogrenciler aktarmali ucar diye de bir sabit fikir olmamali. Paris yada AMS de 1-2 saat kahve molasi vermek dunyanin diger millettlerinden insanlarla karsilasmak sohbet etmek de gayet iyi oluyor. Tabiki herkezin seyahat plani sadece kendisine ait bir tercihtir. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY yakinda uzayada ucar bu gidiste !! Bir zamanlar IST - MIA - IST ucuslarindaki performanslarini unuttular galiba !!!! Ama olsun kadro kalabalik....ID`ciler yasadi.....!!! Bu derenin kayanagi nereden acaba ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY cesur degilmis diyene. Haklisiniz, cunku LAX hatti bircok Avrupa'li sirket icin para getiren bir hat degil, THY'de boyunun olcusunu alabilir. Fakat 777 lerin yetismemesi diye bir sorun yok, yetismese de 777 bulunur, yani sorun ucak degil. ABD ucuslari IST-BOS-LAX gibi yapilabilir, ama THY artik onlari gecti, non-stop doldururum anlayisinda. JFK-IST-JFK ekonomi biletleri ise bazen THY pahali bazen DL, hic belli olmuyor. Oyle 400-500 filan fark yok. Non-stop ucuslar ogrenciler, orta direk icin filan degil. Onlar kurusun hesabini yapiyorlar, ucuzunu bulurlarsa LAX-IST u Senegal ustunden bile yaparlar 72 saatte. THY o pazara zaten giremez 15 saatlik bir ucusta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet katiliyorum THY biletleri gercekten pahali. mesela almayadan , türkiye ye gidis gelis 500 ve 600 euro tek kisi buda en fazla 3 saat ucuyoruz . Almanya dan amerika da 500 ve 600 ve daha uzun ucuyorsun. bune simdi ama THY DA HAKLI KENDIN CE YOKSA NASIL CIKAR SPONSOR PARASI DEMI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bildigim kadari ile JFK-IST-JFK ekonomi biletinde THY Delta dan 400-500 dolar daha pahali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilmedigim icin soruyorum. Amerika ucuslarini IST-BOS-LAX, IST-JFK-Houston vb gibi yapmak mumkun mudur? Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gulerler adama acikcasi, reklam olayini gecsinler ucaklar ayni Toronto'daki gibi %70'leri goremesin, goruruz IAD-IST fiyatlarini 900 dolarlardan, birisi yazmisti dersiniz siz okuyanlarda.(Eger petrol fiyatlari firlamazsa tabi ki)Koskoca sirketler bile artik calisanlarini ekonomi class ile ucuruyorlar harcamalarini kismak icin.Burada kriz devam ediyor, TR'de bitti ise bilmem.ABD'li, AVrupali ellerinde $1 off kuponlarla alisverise giderler, aylik mutfak masrafina $10-20 katki saglasin diye.Eger hedef kitleniz bunlar ise duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LAX icin bicilen fiyat uygun gorunuyor.Cok rahat rekabet edebilir.LAX cikisli IST biletleri $1240 dolar.En yakin takipcisi KLM Amsterdam aktarmali $940.O mesafe icin deger.Dulles-LAX arasi 4 saat gibi.Gelelim IAD'ye tekrar.LAX'e $1240 fiyat bicen zihniyet,IAD'ye $1290'da diretiyor.7 yildir ABD'deyim.LA'de kuzenim yasiyor, her zaman bilet fiyatlarindan yakinirdi.IAD'den IST'a nispeten biraz daha ucuzdur.Bu yaz $1600'a aldi biletini gitti IST'a.Bende MAyis ayinda TR'de idim. $850 FRA aktarmali geldim.Simdi size soruyorum, $500 fark verip THY keyfiyle direk ucusmu yapmak akillicadir, yoksa Frankfurt ve Munih'te 2'ser saat aktarma yapip Lufthansa ile mi ucmak?LA, DC arasi IST, Londra mesafesi gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000