11 Temmuz 2010, Pazar 11:41:42

THY DİREKT UÇSUN VİZE KALKSIN

Zambia Devlet Başkanı Rupiah Banda THY'nin direkt sefer başlatması ile vizeleri kaldırmak istediklerini belirtti.
  • Bunlar son derece dogru hamleler, Istikbal afrikadadir. Oradaki ham maddeleri TC ye yonlendirilebilmesinin onemli adimlardir. Arti bu AB/ABD ve Cin tekellerin'ede bir silgec olacaktir. Bundan sonraki hamlelerde umarim AB/ABD ve Cin ulkelerine konsolosluk vize uygulamasi olur(muracaat miktari 250 euro basari orani 5 %)
  • Vize konularında Türk insanının geldiği duruma bir bakarmısınız??? Zambia ya vize kalktı diye neredetse bayram yapacağız !! Vizenin kalkması Zambia halkı için mi daha sevindiricidir yoksa biz Türkler için mi?? Yıllardır vize işlerinden o kadar aşağılandık ki Zambia bile vize kaldırsa tarifsiz bir mutlulukla Zambia ya vize kalktı diye başlıklar atıyoruz doğrusu bence şöyle olmalıydı; Türkiye Zambia ya vizeyi kaldırdı !!
  • Evet siz daha.. böyle.. basit olaylar ile.. vakit geciriken.. millet yapacagini yapiyor.. sayenz de iyi reklam oluyor.. devam arkadaslar !! Okul olmayan yer kalmasin.. Türkiyede , vatandas kizlari okula göndertmek icin para veriyor kampanya hazirliyor, baskalari da.. sizin gibi.. yurt disinda.. TÜRK olkulu aciliyor diye.. RAHATSIZ oluyor.. iste Yurdumun güzel insallari.. buyur burdan yak !!
  • zambiya türk vatandaşlarına vizeyi kaldırsın amma velakin kesinlikle zambiyalılar ülkemize vizesiz gelmesin.eger vizeyi kaldırırsak afrikadaki göç akımı avrupa yerine ülkemize kayar bin tane derdimiz var iken birde bu afrikalı işşizlerle ugraşmak zorunda kalırız...
  • Zambia'dan kaç turist gelir ki? Bir yorumcunun da dediği gibi acaba: Fetullah orada da okul mu açtı diye sormak geliyor insanın içinden.
  • olayları çarpıtan bizim kadar millet yok.ya da anlama özürlü. haberde zambia THY uçuş başlatacak olursa vizeleri kaldırabiliriz yazıyor.biz sanki zambia ya uçuş başlatmışız da vizeleri de kaldırmışız gibi davranıyoruz. daha ne diyeyim
  • Bu vizelerin kalkmasini iyi bir halt gibi gorenlere: Zamani gelince Istanbul'un varoslarinda haklarini aramak icin geceleri araba yakinca bakalmi ne yapacaksin? Sen daha Ermeni, Kurt, Kibris Rum sorunlarini cozememissin, kapilarini Afrika'lilara aciyorsun. Toleransi olmayan, irkci olmaya meyilli, Turkun Turkten baska dostu yoktur diye sacmalayan bir halkin icine Afrikalilar girince ne yapicaksin? Avrupa sirketleri ucuyor ama, aslan gibi vizesini koymus. Onlarin agzi yanmis yuzbinlerce insanin goc etmesinden. Ne hakla hizmeten Zambia'ya vize kalkar? Zaten benim isadamim is icin Zambiyaya gidiyor, ayakcisini yolluyor vizesini aliyor.
  • Avrupali hicbir sirket Zambia'ya ucmaz zaten yurtdisinda da o kadar Zambia'li yasamaz. Ya Hoca efendi yine okul acmistir ya da acacaktir
  • Afrika aciliminda yola devam. Avrupali sirketlerden bazilari nasil ucuyorsa Zambiya'ya THY'de ucarak pazar payi kapabilir.
  • ...eksen de kayar ama bu kadar mı kayar?
Zambia Devlet Başkanı Rupiah Banda önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Türkiye'ye geliyor.

Ziyaretin en önemli konusu ise iki ülke arasındaki karşılıklı elçilikler açılması ve vize rejiminin kaldırılması. Zambia THY'nin direkt uçuş başlatması karşılığında Türk vatandaşlarına vizeyi kaldırmak istiyor.

Zambia basını "Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız, Türkiye üzerinden rahatlıkla evlerine gelebilecek" diye yazdı.
THY DİREKT UÇSUN VİZE KALKSIN

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bunlar son derece dogru hamleler, Istikbal afrikadadir. Oradaki ham maddeleri TC ye yonlendirilebilmesinin onemli adimlardir. Arti bu AB/ABD ve Cin tekellerin'ede bir silgec olacaktir. Bundan sonraki hamlelerde umarim AB/ABD ve Cin ulkelerine konsolosluk vize uygulamasi olur(muracaat miktari 250 euro basari orani 5 %)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vize konularında Türk insanının geldiği duruma bir bakarmısınız??? Zambia ya vize kalktı diye neredetse bayram yapacağız !! Vizenin kalkması Zambia halkı için mi daha sevindiricidir yoksa biz Türkler için mi?? Yıllardır vize işlerinden o kadar aşağılandık ki Zambia bile vize kaldırsa tarifsiz bir mutlulukla Zambia ya vize kalktı diye başlıklar atıyoruz doğrusu bence şöyle olmalıydı; Türkiye Zambia ya vizeyi kaldırdı !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet siz daha.. böyle.. basit olaylar ile.. vakit geciriken.. millet yapacagini yapiyor.. sayenz de iyi reklam oluyor.. devam arkadaslar !! Okul olmayan yer kalmasin.. Türkiyede , vatandas kizlari okula göndertmek icin para veriyor kampanya hazirliyor, baskalari da.. sizin gibi.. yurt disinda.. TÜRK olkulu aciliyor diye.. RAHATSIZ oluyor.. iste Yurdumun güzel insallari.. buyur burdan yak !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zambiya türk vatandaşlarına vizeyi kaldırsın amma velakin kesinlikle zambiyalılar ülkemize vizesiz gelmesin.eger vizeyi kaldırırsak afrikadaki göç akımı avrupa yerine ülkemize kayar bin tane derdimiz var iken birde bu afrikalı işşizlerle ugraşmak zorunda kalırız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zambia'dan kaç turist gelir ki? Bir yorumcunun da dediği gibi acaba: Fetullah orada da okul mu açtı diye sormak geliyor insanın içinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olayları çarpıtan bizim kadar millet yok.ya da anlama özürlü. haberde zambia THY uçuş başlatacak olursa vizeleri kaldırabiliriz yazıyor.biz sanki zambia ya uçuş başlatmışız da vizeleri de kaldırmışız gibi davranıyoruz. daha ne diyeyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu vizelerin kalkmasini iyi bir halt gibi gorenlere: Zamani gelince Istanbul'un varoslarinda haklarini aramak icin geceleri araba yakinca bakalmi ne yapacaksin? Sen daha Ermeni, Kurt, Kibris Rum sorunlarini cozememissin, kapilarini Afrika'lilara aciyorsun. Toleransi olmayan, irkci olmaya meyilli, Turkun Turkten baska dostu yoktur diye sacmalayan bir halkin icine Afrikalilar girince ne yapicaksin? Avrupa sirketleri ucuyor ama, aslan gibi vizesini koymus. Onlarin agzi yanmis yuzbinlerce insanin goc etmesinden. Ne hakla hizmeten Zambia'ya vize kalkar? Zaten benim isadamim is icin Zambiyaya gidiyor, ayakcisini yolluyor vizesini aliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Avrupali hicbir sirket Zambia'ya ucmaz zaten yurtdisinda da o kadar Zambia'li yasamaz. Ya Hoca efendi yine okul acmistir ya da acacaktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Afrika aciliminda yola devam. Avrupali sirketlerden bazilari nasil ucuyorsa Zambiya'ya THY'de ucarak pazar payi kapabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
...eksen de kayar ama bu kadar mı kayar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000