20 Şubat 2018, Salı 21:45:55

THY dil puan alt sınırını düşürdü

Türk Hava Yolları, dil tazminatı için gerekli olan dil puan alt sınırını 75 puandan 70’e düşürdü, tazminatları da yeniden düzenledi.
  • İlker gidince en azindan calisanlar kanemiciden kurtuldu diye sevinmistim ama yeni gelen de daha koltuk g.tunun seklini almadan ilk icraatı calisanin cebine goz dikmek oldu
  • Ne diyim? Hayirlisi..
  • maaşın 1/3 ü gidiyor . Kul hakkı nerde peki?
  • haberi var mıdır acaba mevcudan sayın bay Saint Dika'nın? varsa da ne yapmak, nereye varmak istemektedir? bunu bir açıklasa.
  • hava dolmuşu şirketinden ne beklersin
  • Paramızı kesiyorlar , senin açtığın başlık dil puan alt sınırı düşürüldü . Bu terbiyesizliktir. Biri de pilot yazmis yorumcu olarak yukseltilmesi gerekirken düşürüldü yazmış. O kendini ' pilot ' tanıtan şahıs içeriği okudin mu surada 3.5 maas aliyoruz onun da 300₺ sine goz dikiyorlar sen de oradan 25bin maas alan olarak " yükseltilmesi gerekiyor yeeaa " lavbaligi ile konuşuyorsun.
  • bu technic için de geçerli mi yoksa sadece a.o için mi
  • Hem A0 hem uzman, hemde dil tazminatını kes. Sendika sesini çıkar
  • Bu şirkette son zamanlarda yapılan tüm icraatler müdür ve üstü için. Gerisine önem verilmiyor. Bu da haklı olarak torpili tetikliyor. Torpilde yetersiz yöneticiyi ortaya çıkarıyor. yetersiz yönetici de başarısız şirkete sebep olacak. Personele ver ki millet torpilde yarışmasın, gerek görmesin. Yönetiminde yalandan başı ağrımasın. Onca vebalde bir yana.
  • GENÇ UZMANLAR/MEMURLAR RAHATSIZ!

Türk Hava Yolları, dil tazminatı için gerekli olan dil puan alt sınırını 75 puandan 70’e düşürdü, tazminatları da yeniden düzenledi.

Türk Hava Yolları’ndan çalışanlara yapılan duyuruda yeni dil tazminat puanları ve ücret karşılığı açıklandı. Daha önce yabancı dil sınavından 75 puan ve üzeri alanlar dil tazminatı almaya hak kazanırken yeni düzenleme ile birlikte puan 70’e düşürüldü. İngilizce, Almanca, Fransızca,İspanyolca, Arapça ve Rusça dilleri kabul edilen diller olurken İngilizce için ödenecek dil tazminatı puanına göre 600 Tl ile 1150 tl arasında değişecek. Diğer dilller için ödenecek tazminat ise 450 tl ile 850 tl arasında olacak.

İşte yeni düzenlemeye ilişkin yapılan o duyuru:

THY dil puan alt sınırını düşürdü

Yorumlar Tüm Yorumlar (183)

Eski tklı ~ 2 yıl önce
İlker gidince en azindan calisanlar kanemiciden kurtuldu diye sevinmistim ama yeni gelen de daha koltuk g.tunun seklini almadan ilk icraatı calisanin cebine goz dikmek oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirlisi ~ 6 yıl önce
Ne diyim? Hayirlisi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 6 yıl önce
maaşın 1/3 ü gidiyor . Kul hakkı nerde peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen mi dika? ~ 6 yıl önce
haberi var mıdır acaba mevcudan sayın bay Saint Dika'nın? varsa da ne yapmak, nereye varmak istemektedir? bunu bir açıklasa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava dolmusu ~ 6 yıl önce
hava dolmuşu şirketinden ne beklersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dilci ~ 6 yıl önce
Paramızı kesiyorlar , senin açtığın başlık dil puan alt sınırı düşürüldü . Bu terbiyesizliktir. Biri de pilot yazmis yorumcu olarak yukseltilmesi gerekirken düşürüldü yazmış. O kendini ' pilot ' tanıtan şahıs içeriği okudin mu surada 3.5 maas aliyoruz onun da 300₺ sine goz dikiyorlar sen de oradan 25bin maas alan olarak " yükseltilmesi gerekiyor yeeaa " lavbaligi ile konuşuyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben dika ~ 6 yıl önce
haberin veriliş şekli kesinlikle ayıptır evet. ama burada esas olan bir şirkette kalite yükseltilmek isteniyorsa dil puanı alt sınırını yükseltmektir. hem sınırı düşürüp hem de tazminatı düşürmek genel kalite politikası çerçevesinde tutarsızlık olarak görülür. ama bunun İK'nın umrunda olduğunu sanmıyoruz.
suriyeli ~ 6 yıl önce
bu technic için de geçerli mi yoksa sadece a.o için mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ek ~ 6 yıl önce
ao'ya bunu yapan tecnic'e ne yapar sen düşün.
Uzmn ~ 6 yıl önce
Hem A0 hem uzman, hemde dil tazminatını kes. Sendika sesini çıkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür ve Üstü ~ 6 yıl önce
Bu şirkette son zamanlarda yapılan tüm icraatler müdür ve üstü için. Gerisine önem verilmiyor. Bu da haklı olarak torpili tetikliyor. Torpilde yetersiz yöneticiyi ortaya çıkarıyor. yetersiz yönetici de başarısız şirkete sebep olacak. Personele ver ki millet torpilde yarışmasın, gerek görmesin. Yönetiminde yalandan başı ağrımasın. Onca vebalde bir yana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A0 ~ 6 yıl önce
GENÇ UZMANLAR/MEMURLAR RAHATSIZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000