15 Aralık 2009, Salı 10:31:03

THY, DEVLER ARASINA GİRDİ

Türk Hava Yolları, dünya ünlü futbol kulübü Barcelona’ya sponsor oldu. Şirket artık Barcelona’nın dünyaca ünlü resmi sponsorları arasında da gösterilmeye başlandı.
  • TK logosu ana sayfada var giriş sayfasında diğerlerinin logoları olmasına rağmen TK'nınki yok.
  • Umarim dedigin cikar. Cunku Ispanya sivil havacilik kurmu ilk izni vermedi. Baski yuzunden vermeye niyetide yok. O zaman nasil bir alternatif olacak sence?
  • İNTERNET SAYFASINDAKİ SPONSOR LİNKLERİNİ NEZAMAN GÜNCELLEYECEKLER ACABA?
  • Formasında hangisinin ismi var? biz mi göremiyoruz....Ayrıca saha kenarında reklam olacakmış...buna ne demeli...Provokasyon Yapmayın lütfen....
  • Bu güzellikleri görmeyip, işi sadece provoke etmek olan bazı kişiler olacaktır ve hiç utanmadan, sıkılmadan yalan yanlış gündemler yaratacaklardır...Aman dikkat! Sonra Dolapdere deki Dönen Dolaplar gibi olmasın...Milliyetçilikse milliyetçilik işte..Türk ün adı Dünya deviyle yanyana... Hoşgeldin Türk Kuşu.... "ALÇILI ADAM"
  • sen adamları hem taşı hemde üzerine yıllık 3 er milyon euro para ver.Formada yada saha kenarında reklamın olmasın.Takımın web sayfasının altında bi logon gözüksün sonrada bunu büyük sponsorluk anlaşması diye yağcılarınla birlikte bu yüzde 90 ı asgari ücretle geçinen halka vizyon,büyük başarı safsataları ile yutturmaya çalış.Bunu duyan diğer ünlü futbol kulüpleride sıraya girmiş diye duydum.Hadi hayırlısı.
  • burda yorum yapanlar senin gibi thy li olamayanlar değil veya dediğin gibi sonradan thy li olanlar değil. burada yorum yapanşlar bayrak taşıyıcı şirketin başarısı ile gurur duyanlar. thy koskoca dünya devi barca ile daha da tanınacak bayrağımızı tüm dünya görecek
  • DÜN DEDİM BUGÜNDE DİYORUM. ADAMLAR SPOR KAFILESİNİ VE YONETİMİ TASIYACAKLAR BUNLARIN ISIMLERI BELLI KAPALI GRUP OLARAK ALACAKLAR PERMILERINI VE DIREK ISPANYADAN TURKIYEYE INMEDEN NEREYE ISTERLERSE GIDECEKLER. BU ARADA REALMADRID, CHELSEA, VE ARSENALIN HANGI HAVA YOLU ILE UCTUGUNU BILEN VARMI?
  • sen de desteklememek icin sebep soylesene... tabi catlamadan durabilirsen.. sponsorluk tum cekemeyenlere kapak olsun. anladin sen onu.
  • Eminim bu yazıları buraya yazanlar sonradan olma THYliler. Mecburen desteklemek zorunda hissediyorlar kendilerini.

Türk Hava Yolları’nın futbol devi Barcelona’ya sponsor olması büyük yankı uyandırdı. Katalan ekibinin yurtdışı seferlerinde 3 yıl boyunca resmi taşıyıcı görevini üstlenecek olan Türk Hava Yolları, Barcelonalı futbolcuları ilk yurtdışı seferi için İstanbul aktarmalı olarak Abu Dabi’ye taşıdı.

9 milyon Euro karşılığında 3 yıl boyunca Katalan ekibini taşıyacak olan THY, Barcelona’ya ait resmi internet sitesindeki resmi sponsor firmalar arasında da gösterilmeye başlandı.

Türk Hava Yolları, dünyaca ünlü spor giyim devi Nike ve yine dünyaca ünlü otomobil üreticisi Audi gibi devlerle aynı platformda bulunuyor.

İşte Barcelona’nın resmi internet sitesinin giriş sayfası:

Barcelona.cat

©AirportHaber.com

THY, DEVLER ARASINA GİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
TK logosu ana sayfada var giriş sayfasında diğerlerinin logoları olmasına rağmen TK'nınki yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarim dedigin cikar. Cunku Ispanya sivil havacilik kurmu ilk izni vermedi. Baski yuzunden vermeye niyetide yok. O zaman nasil bir alternatif olacak sence?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İNTERNET SAYFASINDAKİ SPONSOR LİNKLERİNİ NEZAMAN GÜNCELLEYECEKLER ACABA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Formasında hangisinin ismi var? biz mi göremiyoruz....Ayrıca saha kenarında reklam olacakmış...buna ne demeli...Provokasyon Yapmayın lütfen....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu güzellikleri görmeyip, işi sadece provoke etmek olan bazı kişiler olacaktır ve hiç utanmadan, sıkılmadan yalan yanlış gündemler yaratacaklardır...Aman dikkat! Sonra Dolapdere deki Dönen Dolaplar gibi olmasın...Milliyetçilikse milliyetçilik işte..Türk ün adı Dünya deviyle yanyana... Hoşgeldin Türk Kuşu.... "ALÇILI ADAM"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen adamları hem taşı hemde üzerine yıllık 3 er milyon euro para ver.Formada yada saha kenarında reklamın olmasın.Takımın web sayfasının altında bi logon gözüksün sonrada bunu büyük sponsorluk anlaşması diye yağcılarınla birlikte bu yüzde 90 ı asgari ücretle geçinen halka vizyon,büyük başarı safsataları ile yutturmaya çalış.Bunu duyan diğer ünlü futbol kulüpleride sıraya girmiş diye duydum.Hadi hayırlısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
burda yorum yapanlar senin gibi thy li olamayanlar değil veya dediğin gibi sonradan thy li olanlar değil. burada yorum yapanşlar bayrak taşıyıcı şirketin başarısı ile gurur duyanlar. thy koskoca dünya devi barca ile daha da tanınacak bayrağımızı tüm dünya görecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DÜN DEDİM BUGÜNDE DİYORUM. ADAMLAR SPOR KAFILESİNİ VE YONETİMİ TASIYACAKLAR BUNLARIN ISIMLERI BELLI KAPALI GRUP OLARAK ALACAKLAR PERMILERINI VE DIREK ISPANYADAN TURKIYEYE INMEDEN NEREYE ISTERLERSE GIDECEKLER. BU ARADA REALMADRID, CHELSEA, VE ARSENALIN HANGI HAVA YOLU ILE UCTUGUNU BILEN VARMI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen de desteklememek icin sebep soylesene... tabi catlamadan durabilirsen.. sponsorluk tum cekemeyenlere kapak olsun. anladin sen onu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eminim bu yazıları buraya yazanlar sonradan olma THYliler. Mecburen desteklemek zorunda hissediyorlar kendilerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000