18 Kasım 2011, Cuma 12:28:39

THY DESTEK VERİYOR

Şahika Ercümen'den 2 yeni dünya rekoru..
  • personele para yok diye ağlayan arkadaş maaşın asgari ücretin en az 5 katı.. ve kalkmışsın hala dilencilik yapıosun şükret haline..
  • kardeşim sana da EĞİTİM ŞART !!!
  • Sizin .. dünyaniz bu.. hep olumsuzluk.. neden sponsor olmus falan-- olsa olmuyor-- olmasa neden destek olmuyorsunuz-- ne istediginizi bir bilsek.. EGITIM SART..
  • ah thy ahh sana kim destek olsun...yavaş yavaş batmaya devam durmak yok demiii?
  • SPONSORLUKLARA REKLAMLARA HESAPSIZCA BOL KESEDEN HARCANAN BÜYÜK PARALAR YUZUNDEN THY DE HER GECEN GUN YAPTIGI ZARARLARDA YENI REKORLAR KIRIYOR. UZUN ZAMANDIR TOPLU SÖZLESME GÖRÜŞMELERİ SONUCLANMADI,SES YOK HALA.ÇALISANLARINA ,PERSONELINE GELINCE PARA YOK .ONA BUNA PARA DAGITACAGINIZA PERSONELINE DESTEK VERIN BIRAZ DA !!!
Türk Hava Yolları, 7 yaşına kadar ilaçlarla yaşayan ve 26 yaşında dalma sporunda Guiness Rekorlar kitabına giren Çanakkale'li sporcu Şahika Ercümen için video hazırladı.

Ercümen, en son Mısır'ın Dahab kenti Blue Hole dalış noktasında 10-12 Kasım'da yaptığı Sabit Ağırlık Dikey Dalış kategorisinde 70, Sabit Ağırlık Paletsiz kategorisinde 60 metreye inerek iki dünya rekoru kırdı.

THY'nin çekimleri de Şahika'nın rekor denediği Dahab şehrinde yapıldı.

Bir hafta süren çekimlerde genç sporcunun en büyük destekçisi olan anne Sermin Ercüman, kızının kararlı yaşantısından söz etti. Kızının 7 yaşına kadar ilaçlarla yaşadığından bahseden Sermin Hanım, "Ondan sonra doktorla bu böyle olmaz dediler. Demek ki, su üstü alerji yapıyormuş ama su altı gerçek. Onun mutlu olduğu canına can katan demek ki su altıymış, Ben balık burcuyum her halde kızım da bir balık oldu." ifadelerini kullandı.

Video hakkında Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Bu film, serbest dalış ve farklı dalış disiplinlerde dünya rekortmeni Şahika Ercümen’in olağanüstü hayatına adanmıştır. 110 metre su altı, 70 metre patenli vertikal ve 60 metre patensiz vertikal dalış, başarılarının sadece küçük bir parçası. Şahika yalnız erkek ve bayan dalış sporunun barosunu yükseltmedi, kendi rekorlarını tekrar tekrar kırarak, buz altı serbest dalışla Guiness Rekorlar kitabına girmeyi de başardı.

Ancak filmimiz Şahika’nın dünya rekorları hakkında değil. Biz onun karşılaştığı zorluklara karşı mücadelesini, isteklerini, aşklarını, sporculuğunu; ama hepsinden önce tutkusunu göstermek istiyoruz. Çünkü hayatta imkânsızı mümkün yapan Şahika’nın tutkusudur.

Bir hafta boyunca Mısır’ın Dahab şehrinde çekimler yaptık ve anladık ki Şahika’nın tutkusu rekor kırmanın çok ötesinde; okyanusun derinliklerinde sanki. En büyük destekçisi annesi Sermin Ercümen’den Şahika’nın gençlik dönemine ilişkin dinlediğimiz hikâyeler bizi bu filmi gercekleştirmekten daha çok heyecanlandırdı.

Türk Hava Yolları olarak, Şahika’yı desteklemekten gurur duyuyoruz. Şahika’ya ve annesine teşekkür ediyoruz.

THY DESTEK VERİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
personele para yok diye ağlayan arkadaş maaşın asgari ücretin en az 5 katı.. ve kalkmışsın hala dilencilik yapıosun şükret haline..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kardeşim sana da EĞİTİM ŞART !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sizin .. dünyaniz bu.. hep olumsuzluk.. neden sponsor olmus falan-- olsa olmuyor-- olmasa neden destek olmuyorsunuz-- ne istediginizi bir bilsek.. EGITIM SART..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ah thy ahh sana kim destek olsun...yavaş yavaş batmaya devam durmak yok demiii?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SPONSORLUKLARA REKLAMLARA HESAPSIZCA BOL KESEDEN HARCANAN BÜYÜK PARALAR YUZUNDEN THY DE HER GECEN GUN YAPTIGI ZARARLARDA YENI REKORLAR KIRIYOR. UZUN ZAMANDIR TOPLU SÖZLESME GÖRÜŞMELERİ SONUCLANMADI,SES YOK HALA.ÇALISANLARINA ,PERSONELINE GELINCE PARA YOK .ONA BUNA PARA DAGITACAGINIZA PERSONELINE DESTEK VERIN BIRAZ DA !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000