25 Ekim 2008, Cumartesi 08:00:11

THY, Denizlilileri çok kızdırdı!

Türk Hava Yolları, Denizlilileri bir kez daha üzdü...
  • bu işe de torpili soktunuz ya helal olsun.siyasi amaçlar için hatırla sefer düzenleyen tek havayolu thy dir galiba
  • Ya arkadaşlar bir hatta eğer zarar varsa niye seferlere devam edilsinki.başka hatlara seferleri kaydırmak daha mantıklıdır.Eğerki bir uçakta %40-45 doluluk varsa o hattan kar sağlanamz.Thy doğru bir kara vermiştir.
  • Ya kardesim Denizli ler, ucaklar dolmuyorsa sirket nasil kar edebilir Allah askina, tutmamis isete birak uculmasin, en dusuk ucretlerle bile ucaklarin 5 te 1 ini dolduramamissiniz,ben de Bursaya ucus istiyorum ama koymuyorlar ne yapalim

Türk Hava Yolları, Denizlilileri üzdü. THY’ye bağlı Anadolu Jet’in 3 Eylül’de durdurulan Denizli-Ankara uçuşlarının, Vali Yavuz Erkmen’in müjdelediği gibi 26 Ekim’de yeniden başlaması beklenirken, seferlerin süresiz iptal edildiği haberi geldi. Bu gelişme kentte şok etkisi yarattı.

AKP Milletvekili Mehmet Yüksel, THY yöneticileriyle yaptıkları görüşmelerde her şeyin belirlendiğini, karşılıklı taahhütlerde bulunulduğunu söyledi. Yüksel, “Madem uçuşları iptal edeceklerdi bizimle neden masaya oturdular? Verdikleri sözü tutmak zorundalar. Resmi heyetle toplantıdan sonra uçuşların tekrar başlayacağını kabul edip, daha sonra olmuyor demek, bilmiyorum neyle bağdaşır. Gerekçe yok. Açıklama yapılmıyor. Bizi zaten üzen şey bu” diyerek sert tepki gösterdi.
 Yüksel, şöyle devam etti:

“THY, sıradan işletme değildir, böyle bir ciddiyetsizlik yakışmaz. Önce söz verdikten sonra ben yokum demek olmaz. Bu basit birşey değil. THY böyle yönetiliyorsa o zaman kar etmesi söz konusu olamaz. Bugüne kadar aldığımız mesafe ve kazanımlarımızı bir anda yok ettiler.”

 

 

THY, Denizlilileri çok kızdırdı!

Yorumlar

kahrolsun torpil ~ 16 yıl önce
bu işe de torpili soktunuz ya helal olsun.siyasi amaçlar için hatırla sefer düzenleyen tek havayolu thy dir galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dİKKAT ~ 16 yıl önce
Ya arkadaşlar bir hatta eğer zarar varsa niye seferlere devam edilsinki.başka hatlara seferleri kaydırmak daha mantıklıdır.Eğerki bir uçakta %40-45 doluluk varsa o hattan kar sağlanamz.Thy doğru bir kara vermiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cilgin ~ 16 yıl önce
Ya kardesim Denizli ler, ucaklar dolmuyorsa sirket nasil kar edebilir Allah askina, tutmamis isete birak uculmasin, en dusuk ucretlerle bile ucaklarin 5 te 1 ini dolduramamissiniz,ben de Bursaya ucus istiyorum ama koymuyorlar ne yapalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000