18 Nisan 2012, Çarşamba 10:30:09

THY DENİZLİ SEFERİ İPTAL...

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Denizli seferi iptal edildi...
  • Çardak Meydanı yaklaşma hattı, sağındaki ve solundaki dağ ve tepelerin rüzgarları etkisindedir. Yaklaşan uçaktaki uyarı çihazı, uçağı yukarıdan aşağıya bastıran rüzgar kırılmasında tehlike uyarısında bulunur. Yaklaşma o noktada kesilir ve iniş iptal edilir. Rüzgarın şiddetine göre önceden önlem almak yani uçuşu iptal etmek en uygun hareket tarzıdır. Diğer emniyetli yöntemlerin tercih edilmesi doğaldır. Esen kalın.
  • Ucagin bakimlisi bakimsizi vardir. Ucaklar prosedurlere uygun bakimi yapildigi surece son derece saglikli ucarlar. 50 yil hizmet gorebilmekte iyi bakilan tam prosedurlere uyulan ucaklar. Genc ucak tercihi ise az yakit maliyeti az bakim masrafi operasyon hizi icin tercih edilir. Benim esas kafama takilan eskiden 10 saatte gidecekleri yere 1-2 saatte gidecek olan ucak rotar yaptimi sanki bir bilete ucagi satin almislar gibi davranmalari . Otobusle giderken koyun gibi her seye eywallah derken biraz rotara bu kadar isyan ucaga zarar vermeler. Bu millet en iyisine layik ama yapmayin iste bunu. Bir ucak bir yere gidemiyor ise guvenlik yuzundendir. O yolcularin hayatini korumak icindir. Uyuyan soforler ile yolculuk yaptiginiz gunleri unutmayin.
  • O bolgeye eski ucak gonderin, en yenileri bize verin demek insanliginiza yakismiyor!! Orasi da bu ulkenin bir parcasi, oradaki insanlar da bu ulkenin vatandasi. Boyle sacmalik mi olur?
  • THY aciz bir sirketmis. koyuverdi memleketimi yine kenara, izmirde izmir. Yakinda Aydin seferleri baslayinca Denizli hepten unutuluveri gari. globally foss dogru söz. globally foss'un önde gideni.
  • dün pegasus 737800 yeni uçağı ile izmir e gttim.. o yeni güzelim uçağın oturduğum koltuğunun derisini çizmişlerdi... resmen gecikme ile birlikte 1 saat 20dakka nerde ise sürekli onu yapan insanın ne düşünce ile bunu yaptığını düşünmek ile geçti... kısa süre içinde yenide olsa uçakları kendi içinde eskitiyoruz. bunu yapan insanın mantığınıda anlamış değilim... benim kadar firma ile sorun bile yaşamamıştır... sırf zevkine çizmiştir koltuğu.. bence eskide yenide olsa kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok.. ayrıca eski yeni uçak tartışmasında da firmalar kesinlikle uçak içine alınacak bagajlara dikkat etmeli... yolcu otobüsü mantığı gibi olmaya başladı.. ve eski uçaklar bence yavaş yavaş firmalar bu uçakları seferden kaldırıp satmalı
  • :)) :)) :)) başka söze ne hacet
  • Yine de gönlüm elvermiyor... Belirli bölgelere eski uçak verilsin demeyi... Biz de oralarda doğabilirdik...
  • 738 DEDİĞİNİZ SANKİ ÇOK MU YENİ? TK NIN 738 LERİ DÖKÜLÜYOR.
  • bir hayli eskimiş 20 yıllık hurda olmuş 737-400 leri THY hala uçuruyor.bu eski uçaklar daha ne kadar uçmaya.bir facianın mı olması bekleniyor.AIRBUS 340 lar da aynı şekilde çok eskidiler.kalkışta çok zor tırmanırken, simsiyah bir duman çıkarıyorlar eski rus uçakları gibi.yolcu olarak canımızsokakta bulmadık.bu eski uçaklarla uçmak istemiyoruz artık.THY herhangi acı bir kaza facia yaşanmadan bu uçakları derhal acilen filodan çıkarıp yenilemelidir.
  • Krasnodar ilk kez doğru bir laf etmiş. Ağrı seferlerinde,kars uçuşlarında ki manzaraları ne kadar çabuk unuttunuz? Doğu ve güneydoğu halkının bence kullanması gereken ulaşım vaıtası Otobüs..Harem'den paşa paşa gitsinler.Uçak istiyorlarsa şayet Boeing 737-400 tipi yeterde artar.Zaten uçak eski.Dökse,kırsa,yazsa,çizse koltuğa ne bilim sorun yok..Her davul dengi dengine.
Türk Hava Yolları'nın bu sabah İstanbul-Denizli seferini yapması gereken TK-2576 sefer sayılı Boeing 734 tipi yolcu uçağı kalkış yapmadı. Denizli Havalimanı'ndaki kuvvetli rüzgar nedeniyle inişin riskli olabileceği öngörülerek sefer iptal edildi.

Bunun üzerine Denizli yolcuları İzmir'e gönderilip, oradan da kara yoluyla Denizli'ye ulaştırıldı.
THY DENİZLİ SEFERİ İPTAL...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
Çardak Meydanı yaklaşma hattı, sağındaki ve solundaki dağ ve tepelerin rüzgarları etkisindedir. Yaklaşan uçaktaki uyarı çihazı, uçağı yukarıdan aşağıya bastıran rüzgar kırılmasında tehlike uyarısında bulunur. Yaklaşma o noktada kesilir ve iniş iptal edilir. Rüzgarın şiddetine göre önceden önlem almak yani uçuşu iptal etmek en uygun hareket tarzıdır. Diğer emniyetli yöntemlerin tercih edilmesi doğaldır. Esen kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ucagin bakimlisi bakimsizi vardir. Ucaklar prosedurlere uygun bakimi yapildigi surece son derece saglikli ucarlar. 50 yil hizmet gorebilmekte iyi bakilan tam prosedurlere uyulan ucaklar. Genc ucak tercihi ise az yakit maliyeti az bakim masrafi operasyon hizi icin tercih edilir. Benim esas kafama takilan eskiden 10 saatte gidecekleri yere 1-2 saatte gidecek olan ucak rotar yaptimi sanki bir bilete ucagi satin almislar gibi davranmalari . Otobusle giderken koyun gibi her seye eywallah derken biraz rotara bu kadar isyan ucaga zarar vermeler. Bu millet en iyisine layik ama yapmayin iste bunu. Bir ucak bir yere gidemiyor ise guvenlik yuzundendir. O yolcularin hayatini korumak icindir. Uyuyan soforler ile yolculuk yaptiginiz gunleri unutmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O bolgeye eski ucak gonderin, en yenileri bize verin demek insanliginiza yakismiyor!! Orasi da bu ulkenin bir parcasi, oradaki insanlar da bu ulkenin vatandasi. Boyle sacmalik mi olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY aciz bir sirketmis. koyuverdi memleketimi yine kenara, izmirde izmir. Yakinda Aydin seferleri baslayinca Denizli hepten unutuluveri gari. globally foss dogru söz. globally foss'un önde gideni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dün pegasus 737800 yeni uçağı ile izmir e gttim.. o yeni güzelim uçağın oturduğum koltuğunun derisini çizmişlerdi... resmen gecikme ile birlikte 1 saat 20dakka nerde ise sürekli onu yapan insanın ne düşünce ile bunu yaptığını düşünmek ile geçti... kısa süre içinde yenide olsa uçakları kendi içinde eskitiyoruz. bunu yapan insanın mantığınıda anlamış değilim... benim kadar firma ile sorun bile yaşamamıştır... sırf zevkine çizmiştir koltuğu.. bence eskide yenide olsa kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok.. ayrıca eski yeni uçak tartışmasında da firmalar kesinlikle uçak içine alınacak bagajlara dikkat etmeli... yolcu otobüsü mantığı gibi olmaya başladı.. ve eski uçaklar bence yavaş yavaş firmalar bu uçakları seferden kaldırıp satmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
:)) :)) :)) başka söze ne hacet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yine de gönlüm elvermiyor... Belirli bölgelere eski uçak verilsin demeyi... Biz de oralarda doğabilirdik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
738 DEDİĞİNİZ SANKİ ÇOK MU YENİ? TK NIN 738 LERİ DÖKÜLÜYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir hayli eskimiş 20 yıllık hurda olmuş 737-400 leri THY hala uçuruyor.bu eski uçaklar daha ne kadar uçmaya.bir facianın mı olması bekleniyor.AIRBUS 340 lar da aynı şekilde çok eskidiler.kalkışta çok zor tırmanırken, simsiyah bir duman çıkarıyorlar eski rus uçakları gibi.yolcu olarak canımızsokakta bulmadık.bu eski uçaklarla uçmak istemiyoruz artık.THY herhangi acı bir kaza facia yaşanmadan bu uçakları derhal acilen filodan çıkarıp yenilemelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Krasnodar ilk kez doğru bir laf etmiş. Ağrı seferlerinde,kars uçuşlarında ki manzaraları ne kadar çabuk unuttunuz? Doğu ve güneydoğu halkının bence kullanması gereken ulaşım vaıtası Otobüs..Harem'den paşa paşa gitsinler.Uçak istiyorlarsa şayet Boeing 737-400 tipi yeterde artar.Zaten uçak eski.Dökse,kırsa,yazsa,çizse koltuğa ne bilim sorun yok..Her davul dengi dengine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000