21 Ocak 2012, Cumartesi 01:51:29

'THY CZECH AIRLINES İLE İLGİLENİYOR' İDDİASI

THY’nin Çek Cumhuriyeti’nin bayrak taşıyıcısı Czech Airlines (CSA) ile satın alma görüşmeleri yaptığı iddia edildi.
  • insallah basina ,air bosnia gibi belediye reklamcisini koymazlar,bosnanin hali ortada,1 ucaga genel mudurmu olur ,vah vah
  • günlük yaşamınızdaki kıskançlıkları bu sayfalara aktarmanıza anlam veremiyorum.Ortada haberi doğrulayan hiç bir kaynak yokken 30000 kişiye iş imkanı sağlayan Türkiyenin en büyük şirketlerinden birine yaptığınız bu yakıştırma hiç de hoş değil ama üzülmeyin biz sizlerede açığız,yani GLOBALLY YOURS!
  • devam edin bakalım efendiler paraları saçmaya sağa sola,sponsoralara para derken şimdi de havayolu satın alma işi çıkardınız.zarardayız diyorsunuz neyle alacaksınız başka bir şirketi.size mi kaldı yeni şirket satın almak?ortak olduğunuz air bosnanın zararları yetmedi galiba size.güldürmeyin insanı.bu gidişle THY yi batırmanıza çok az kaldı.
  • Eger haber dogruysa,THY once sen kendisini duzeltsin,sonra baska Havayollari'ni almayi planlasin. Her zamanki gibi sloganimizi hep beraber tekrarliyoruz,GLOBALLY FOSS...
  • air bosna ortaklıgından sonra czech air i satın almayı düşünüyorlar.demek ki hala gerekli dersler çıkarılmamış.zararları daha da katlayıp sonunda bu gidişle herhalde THY'yi batıracaklar.
Mergermarket‘ın haberine göre, CSA 2011 yılında yüzde 7.5 azalışla 4.25 milyon yolcu taşıdı. Etihad, Emirates ve Çinli havayolu şirketleri de muhtemel alıcılar arasında bulunuyor.

CSA, Prag’ı ana havalimanı olarak kullanacak stratejik bir yatırımcı bulmak istiyor. CSA’nın değeri 75 milyon sterlin civarında.

THY daha önce organik büyümenin öncelikli hedefi olduğunu açıklamış ancak fırsatları değerlendirebileceğini duyurmuştu.

THY’nin daha önce Polonya’dan LOT ve Sırbistan’dan JAT ile ilgilendiği iddia edilmiş ancak bu iddialar doğrulanmamıştı.

İddialar üzerine THY, KAP’a yaptığı açıklamada, Czech Airlines’ın alımı konusunda herhangi bir yönetim kurulu kararı olmadığını bildirdi.
'THY CZECH AIRLINES İLE İLGİLENİYOR' İDDİASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
insallah basina ,air bosnia gibi belediye reklamcisini koymazlar,bosnanin hali ortada,1 ucaga genel mudurmu olur ,vah vah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
günlük yaşamınızdaki kıskançlıkları bu sayfalara aktarmanıza anlam veremiyorum.Ortada haberi doğrulayan hiç bir kaynak yokken 30000 kişiye iş imkanı sağlayan Türkiyenin en büyük şirketlerinden birine yaptığınız bu yakıştırma hiç de hoş değil ama üzülmeyin biz sizlerede açığız,yani GLOBALLY YOURS!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
devam edin bakalım efendiler paraları saçmaya sağa sola,sponsoralara para derken şimdi de havayolu satın alma işi çıkardınız.zarardayız diyorsunuz neyle alacaksınız başka bir şirketi.size mi kaldı yeni şirket satın almak?ortak olduğunuz air bosnanın zararları yetmedi galiba size.güldürmeyin insanı.bu gidişle THY yi batırmanıza çok az kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eger haber dogruysa,THY once sen kendisini duzeltsin,sonra baska Havayollari'ni almayi planlasin. Her zamanki gibi sloganimizi hep beraber tekrarliyoruz,GLOBALLY FOSS...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
air bosna ortaklıgından sonra czech air i satın almayı düşünüyorlar.demek ki hala gerekli dersler çıkarılmamış.zararları daha da katlayıp sonunda bu gidişle herhalde THY'yi batıracaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000