26 Temmuz 2012, Perşembe 14:00:34

THY ÇÖLDE VAHAYA UÇACAK

Türk Hava Yolları, Mısır’ın dünyaca ünlü turizm kenti Şarm El Şeyh’e uçacağı tarihi ve tarifeyi açıkladı. İlk sefer ne zaman?
  • Cöllere uculuyor ama hala Güney Amerika'yi bekliyoruz! Buenos Aires ne oldu? THY uyumasin! EN gec Ekimde acilmali...
  • Şuanda elde eleman yok , neredeyse herkes limit üstünde uçuyor, bu temponun altından nasıl kalkılacak çok merak ediyorum . Her hangi bir altyapı oluşturulmadan açtım oldu , yaptım olacak mantığıyla gidiliyor. Umarım Allah utandırmaz , kazasız belasız gider geliriz .
  • Kiz New York yerine Şeyh e ucacakmisin.Haklisin bu Şeyh ucurur valla.Agzinin tadini biliyon.Bugun konkenne gelmedin askolsun.Optum.Truthfully yours
  • Yaz aylarında Sharm a gidilmez, cehennem gibidir, düşük sezondur ve ucuzdur, orası ekim-nisan arasında gidilecek ve populer olan bir destinasyondur.
  • şükür sonunda doğru karar verdiğin bir rota buldun THY!
  • Şu an uçulan bir çok hattan daha mantıklı bir rota.Özellikle yaz aylarında THY'yi asla üzmeyecek tam kapasite dolu bir hat olcağına inanıyorum

 

İstanbul-Şarm El-Şeyh-İstanbul seferleri haftada 4 frekans olarak planlandı. İlk sefer ise 9 Ekim tarihinde başlayacak.

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda Kızıldeniz kıyısında bir tatil ve turizm kenti olan Şarm El Şeyh,  1960'lı yıllarda Mısır İsrail savaşı nedeni ile Sinai yarım adasının Mısır'a ait bölgelerinin tamamı İsrail tarafından işgal edilmişti. İsrail daha önce çöl olan bu bölgeyi yeşillendirmiştir ve çölü modern bir vaha haline getirdi.  Yapıları, otelleri, marinaları, gece kulüpleri, casinoları ile tam bir turizm cenneti olan Sharm 1979 yılında ABD'nin yardımı ile imzalanan Camp David antlaşması sonucunda Mısır'a iade edildi.

Tamamen çölün içinde bir vaha olan bu şehir küçük ama aradığınız her şeyi bulabileceğiniz denizi, kumu, güneşi resifleri ile güzel bir şehir olarak her yıl milyonlarca turist çekiyor.

İşte İstanbul-Şarm El Şeyh uçuşlarının tarifesi:

 

THY ÇÖLDE VAHAYA UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Buenos Aires ne oldu??? ~ 12 yıl önce
Cöllere uculuyor ama hala Güney Amerika'yi bekliyoruz! Buenos Aires ne oldu? THY uyumasin! EN gec Ekimde acilmali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kiminle ? ~ 12 yıl önce
Şuanda elde eleman yok , neredeyse herkes limit üstünde uçuyor, bu temponun altından nasıl kalkılacak çok merak ediyorum . Her hangi bir altyapı oluşturulmadan açtım oldu , yaptım olacak mantığıyla gidiliyor. Umarım Allah utandırmaz , kazasız belasız gider geliriz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 12 yıl önce
Kiz New York yerine Şeyh e ucacakmisin.Haklisin bu Şeyh ucurur valla.Agzinin tadini biliyon.Bugun konkenne gelmedin askolsun.Optum.Truthfully yours

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık lı kardeş ~ 12 yıl önce
Yaz aylarında Sharm a gidilmez, cehennem gibidir, düşük sezondur ve ucuzdur, orası ekim-nisan arasında gidilecek ve populer olan bir destinasyondur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
şükür sonunda doğru karar verdiğin bir rota buldun THY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantıklı ~ 12 yıl önce
Şu an uçulan bir çok hattan daha mantıklı bir rota.Özellikle yaz aylarında THY'yi asla üzmeyecek tam kapasite dolu bir hat olcağına inanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000