02 Eylül 2015, Çarşamba 13:32:18

THY çok sayıda kabin memurunu işten attı

Türk Hava Yolları kabin memuru alımı için mülakatlara devam ederken bir taraftan da işini aksatan kabin ekipleri ile yollarını ayırmaya başladı.
  • 1034 gündür thy da çalışıyorum
  • Bizler girebilmek için nasıl uğraşıyoruz, biraz değer bilin bari.
  • kabin memuru olmak için sınava 29 temmuzda girdim 1 aydan fazla zaman geçti ve ne olumlu ne olumsuz msj attınız. benimle birlikte yüzlerce kişi de aynı durumda. keşke şu durumu sonuçlandırsanız da insanlarda yoluna baksalar artık.
  • Buradaki tüm yorumları okudum ve 777 kaptan rumuzlu kişi sizi canı gönülden kutluyorum.Sizin gibi havacılık kültürünü benimsemiş olan çok insan oldugunu biliyorum.Yolunuz acık olsun.Emniyetli uçuşlar dilerim.
  • havaalanında herhangi bir bölümde çalış bakalım işinin kıymetini anlarsın o zaman. tam fiyatına değil diğer arkadaşlarında söylediği gibi yarı fiyatına bile çalışırsın. yat kalk her anında şükret.
  • 3-5 Kuruş ıcın hem zihinsel hem bedensel koşturanlara laf edeceğinize önce kendinizi geliştirip kontrol etmeyi öğrenin. Siz degilmisiniz sorunsuz a330 U bi türlü düz uçurmayıp okyanusa Çakan , (af Kazası ) , psikolojik sorunları olup daga Çakan (germanwings Kazası ) , soytarılar...
  • 4 saatlik git gel.. Uçuşta çok hastalandım, inince hemen doktora gittim. Söyle bir soru geldi; bol bol su içmelisin, idrarında yanma varmı? Ben ise yaklaşık 10 saattir tuvalete hiç girmediğimi farkettim, su dahi içememiş olduğumu.. Kabin memurlarına laf söyleyen küçük gören kaptanlara sesleniyorum. Çok tatlısınız, devam edin. Bizim işiöiz gayet kolay..
  • bu nasıl bir haberdir böyle. eskiden airporthaber, THY çalışanları ile yollarını ayırdı ifadesi kullanırken şimdi ise işten attı diyorsunuz ve haberin düpedüz yalan olduğu manşetinizden belli. bir de yalan yanlış haber yapıyorsunuz. kaç kabin memurunun hangi sebeplerden dolayı istifa ettiğini bilmediğiniz gibi (aslında çok iyi biliyorsunuzda) bunun üzerine de attı diye gösterip yalan haber yapmanız bu işi gerçekten doğru yapmadığınızı göstermektedir....
  • eçenlerde bir kabin amiri Atatürk hava limanında başka bir amirle konuşurken duydum kaptan Amir'in burnundan getirmiş kızda çayına tükürüp vermiş onunla kendini avutmuş.___________ Hahahaha iyi yapmış. Evde kadin sozu dinlerler dışarda terrorist gibi davranirlar. Korkak Sumuklu kudurmus huysuz simarikli ter kokulu egosu yuksek kaptanlara gelsin
  • Geçenlerde bir kabin amiri Atatürk hava limanında başka bir amirle konuşurken duydum kaptan Amir'in burnundan getirmiş kızda çayına tükürüp vermiş onunla kendini avutmuş

Türk Hava Yolları kabin memuru alımı için mülakatlara devam ederken bir taraftan da işini aksatan kabin ekipleri ile yollarını ayırmaya başladı.

THY, usulsüz rapor alan, bildirimsiz işe gelmeyen ve aksaklık yapan kabin ekipleriyle yollarını ayırmaya başladı. Bir süredir kabin ekiplerinin performanslarını mercek altına alan THY, çok sayıda kabin memuru ile yola devam etmeme kararı aldı.

Sürekli rapor alan çalışanların aldıkları raporların usule uygun olup olmadığını yakın takibe alan THY yönetimi, usulsüz rapor alan çalışanların gözünün yaşına bakmadı ve iş akitlerini feshetti.

THY, işten çıkarılanların sayısı hakkında bilgi vermezken, geçmişte rapor alan kabin ekiplerinin oldukça tedirgin olduğu öğrenildi.

©AirportHaber
 

THY çok sayıda kabin memurunu işten attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (136)

T ~ 9 yıl önce
1034 gündür thy da çalışıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
Bizler girebilmek için nasıl uğraşıyoruz, biraz değer bilin bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin M ~ 9 yıl önce
kabin memuru olmak için sınava 29 temmuzda girdim 1 aydan fazla zaman geçti ve ne olumlu ne olumsuz msj attınız. benimle birlikte yüzlerce kişi de aynı durumda. keşke şu durumu sonuçlandırsanız da insanlarda yoluna baksalar artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sema ~ 9 yıl önce
Buradaki tüm yorumları okudum ve 777 kaptan rumuzlu kişi sizi canı gönülden kutluyorum.Sizin gibi havacılık kültürünü benimsemiş olan çok insan oldugunu biliyorum.Yolunuz acık olsun.Emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meltem Dinç'e ~ 9 yıl önce
havaalanında herhangi bir bölümde çalış bakalım işinin kıymetini anlarsın o zaman. tam fiyatına değil diğer arkadaşlarında söylediği gibi yarı fiyatına bile çalışırsın. yat kalk her anında şükret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO culara ... ~ 9 yıl önce
3-5 Kuruş ıcın hem zihinsel hem bedensel koşturanlara laf edeceğinize önce kendinizi geliştirip kontrol etmeyi öğrenin. Siz degilmisiniz sorunsuz a330 U bi türlü düz uçurmayıp okyanusa Çakan , (af Kazası ) , psikolojik sorunları olup daga Çakan (germanwings Kazası ) , soytarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 9 yıl önce
4 saatlik git gel.. Uçuşta çok hastalandım, inince hemen doktora gittim. Söyle bir soru geldi; bol bol su içmelisin, idrarında yanma varmı? Ben ise yaklaşık 10 saattir tuvalete hiç girmediğimi farkettim, su dahi içememiş olduğumu.. Kabin memurlarına laf söyleyen küçük gören kaptanlara sesleniyorum. Çok tatlısınız, devam edin. Bizim işiöiz gayet kolay..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 kaptan ~ 9 yıl önce
EN BÜYÜK SORUNUMUZ BU DEĞİLMİ ZATEN,EMPATİ EKSİKLİĞİ.KİMSE KİMSENİN YAPTIĞI İŞİN ZORLUĞUNU BİLMİYOR YADA UMURSAMIYOR.SİZE GÖRE BİZ BİR DÜĞMEYE BASIP GİDİYORUZ,BİZE GÖRE SİZ SADECE GARSONLUK YAPIYORSUNUZ.GERÇEKTE İSE TEMİZLİKÇİSİNDEN HAREKATÇISINA,TEKNİĞİNDEN KABİNİNE KADAR HEPİMİZ BİR BÜTÜNÜZ,BİRİMİZ OLMADAN DİĞERİ OLAMAZ.30 YILLIK BİR HAVACI OLARAK DİYORUMKİ LÜTFEN HATA ARAYAN DEĞİL HATA GİDEREN OLUN VE BİRBİRİNİZE KARŞI HOŞGÖRÜLÜ OLUN.HERKESE EMNİYETLİ VE HUZURLU UÇUŞLAR DİLERİM.
......... ~ 9 yıl önce
bu nasıl bir haberdir böyle. eskiden airporthaber, THY çalışanları ile yollarını ayırdı ifadesi kullanırken şimdi ise işten attı diyorsunuz ve haberin düpedüz yalan olduğu manşetinizden belli. bir de yalan yanlış haber yapıyorsunuz. kaç kabin memurunun hangi sebeplerden dolayı istifa ettiğini bilmediğiniz gibi (aslında çok iyi biliyorsunuzda) bunun üzerine de attı diye gösterip yalan haber yapmanız bu işi gerçekten doğru yapmadığınızı göstermektedir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H. ~ 9 yıl önce
eçenlerde bir kabin amiri Atatürk hava limanında başka bir amirle konuşurken duydum kaptan Amir'in burnundan getirmiş kızda çayına tükürüp vermiş onunla kendini avutmuş.___________ Hahahaha iyi yapmış. Evde kadin sozu dinlerler dışarda terrorist gibi davranirlar. Korkak Sumuklu kudurmus huysuz simarikli ter kokulu egosu yuksek kaptanlara gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt. ~ 9 yıl önce
Allah layığını versin...Sen anladın onu...
H. ~ 9 yıl önce
Allah bilir kac litre tukurulmus cay ve su ictigini
F/O ya ~ 9 yıl önce
Geçenlerde bir kabin amiri Atatürk hava limanında başka bir amirle konuşurken duydum kaptan Amir'in burnundan getirmiş kızda çayına tükürüp vermiş onunla kendini avutmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 9 yıl önce
çok var öylelerinden...
H. ~ 9 yıl önce
AFIYETLE icsinler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000