04 Eylül 2009, Cuma 12:55:00

THY ÇOK OLUYOR!

Türk Hava Yolları; Airbus, Embraer gibi üretici firmaların yanı sıra, Lufthansa, Malezya, Katar ve Virgin Atlantic gibi şirketlerin kabin içi dizaynını yapan şirketle anlaştı.
  • cemil ipekçi bey burayada el atsın pembe ve lila desenli koltuklar falan süper olur :))))
  • Aslında yapılması gereken bi hizmet bugün THY.. olarak dünyanın bi çok ülkelerine hizmet veren şirket olarak böle bir konforun olması.. BOİNG.. 747 TİPİ.. uçaklarda olması gereken bi hizmet... ve müşteri memnuniyeti ön planda tutlmuş oluyor . teşekkürler THY.ları
  • sen merak etme hareketli mescide gerek yok. araçlarda kılınan namzda aracın gidiş yönü kıble olarak kabul edilir. dinimiz kolaylığını vermiş sen yeterki kılmak iste.
  • yazık sana...
  • Bedeli 6 hanelidir...
  • Bence THY kıtalararası uçan uçakların kabinlerine Mescid-class ilave ettirmeli. Mescidin zemini de GPS yardımıyla uçak rotasını değiştirse bile sürekli Kıble'ye bakacak şekilde hareketli olmalı. Böylece uzun uçuşlarda Galley veya çıkış kapısı önüne seccade atıp ibadetlerini yerine getirmeye kalkışan din kardeşlerimiz için uçağın rota değiştirmesi sonucu ibadetin mundar olması riski ortadan kalkmış olur.
  • buraya yorum yapan genclerimiz birde ucak ici dizaynina girisirlerse sonumuz kotu bu isleri yabanci profesyenellere birakalim bizimkiler yorum yapsin en azindan dinleyen yok kimseye zararlari olmaz
  • Kim bilir ne kadar para verecekler.Ben Türkiye\'de bu işi çok iyi yapabilecek gençlerimizin olduğunu düşünüyorum.Sırf diğer \'\'önemli\'\' havayolları orada yaptırıyor diye böyle bir kararın alındığını düşünüyorum.Biraz gençlerimize güvensek böyle saçma sapan kararlar alınmazdı.Yazıklar olsun.
  • Cemil İpekciyle buraya kadarmış demek :) Umarız yeni dizaynları güzel olur ve 2 yıl önce yapılan uçakları sil baştan yapmazlar
  • hadi bakalim

İngiltere’nin başkenti Londra merkezli Priestmangoode firması ile anlaşan Türk Hava Yolları,   önümüzdeki yıldan itibaren filosuna katacağı Boeing 777 tipi uçakların kabin içi dizaynını burada yaptıracak.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak krizde rakiplerinin bir adım önüne geçen Türk Hava Yolları, bu kez dev firmaların müşterisi olduğu Priestmangoode firmasıyla kabin içi dizaynı konusunda el sıkıştı.

Lufthansa, Virgin Atlantic, Malezya Havayolları, Katar Havayolları, Jet Airways, Kingfisher ve Swiss gibi Avrupa’nın ve Ortadoğu’nun önde gelen havayolu şirketlerinin kabin içi tasarımlarını yapan Priestmangoode’un müşterileri arasında Airbus ve Embraer gibi üretici firmalar da bulunuyor. Airbus’ın 350 ve 380 modellerinin ve Embraer’in Lineage 1000 modelinin tasarımını da yine Priestmangoode yaptı.

İleri teknoloji ile konforu birleştirerek yaptığı lüks tasarımlarla tanınan Briestmangoode şirketi ile yapılan anlaşmanın kaç uçağı kapsadığı ve anlaşmanın maliyeti konusunda bir açıklama yapılmadı.

Priestmangoode şirketi, uçakların yanı sıra trenler ve oteller için de son derece şık ve modern tasarımlar yapıyor.

THY

THY

THY

Öger Türk Tur

THY ÇOK OLUYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
cemil ipekçi bey burayada el atsın pembe ve lila desenli koltuklar falan süper olur :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aslında yapılması gereken bi hizmet bugün THY.. olarak dünyanın bi çok ülkelerine hizmet veren şirket olarak böle bir konforun olması.. BOİNG.. 747 TİPİ.. uçaklarda olması gereken bi hizmet... ve müşteri memnuniyeti ön planda tutlmuş oluyor . teşekkürler THY.ları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen merak etme hareketli mescide gerek yok. araçlarda kılınan namzda aracın gidiş yönü kıble olarak kabul edilir. dinimiz kolaylığını vermiş sen yeterki kılmak iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yazık sana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bedeli 6 hanelidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bence THY kıtalararası uçan uçakların kabinlerine Mescid-class ilave ettirmeli. Mescidin zemini de GPS yardımıyla uçak rotasını değiştirse bile sürekli Kıble'ye bakacak şekilde hareketli olmalı. Böylece uzun uçuşlarda Galley veya çıkış kapısı önüne seccade atıp ibadetlerini yerine getirmeye kalkışan din kardeşlerimiz için uçağın rota değiştirmesi sonucu ibadetin mundar olması riski ortadan kalkmış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
buraya yorum yapan genclerimiz birde ucak ici dizaynina girisirlerse sonumuz kotu bu isleri yabanci profesyenellere birakalim bizimkiler yorum yapsin en azindan dinleyen yok kimseye zararlari olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kim bilir ne kadar para verecekler.Ben Türkiye\'de bu işi çok iyi yapabilecek gençlerimizin olduğunu düşünüyorum.Sırf diğer \'\'önemli\'\' havayolları orada yaptırıyor diye böyle bir kararın alındığını düşünüyorum.Biraz gençlerimize güvensek böyle saçma sapan kararlar alınmazdı.Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cemil İpekciyle buraya kadarmış demek :) Umarız yeni dizaynları güzel olur ve 2 yıl önce yapılan uçakları sil baştan yapmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hadi bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000