20 Nisan 2012, Cuma 14:48:39

THY ÇOCUKLARI MİSAFİR EDİYOR

THY sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başarılı olan ancak maddi durumu yetersiz 14 Kırımlı öğrenciyi Antalya'da misafir ediyor...
Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin Simferepol kentinden gelen ilköğretim 7. sınıf öğrencisi 14 çocuk, THY Antalya Müdürü Ömer Durna'yı ziyaret etti. Öğrencilere uçak maketleri hediye eden Durna, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 14 Kırımlı öğrenciyi 3 gün süreyle Antalya'da misafir edeceklerini söyledi.
 
Geçen yıl da Bosna Hersek'teki kimsesiz 17 çocuğu misafir ettiklerini anlatan Durna, Kırımlı çocukların Belek'teki Sirene Golf Otel'de konaklayacaklarını ifade etti. Kırımlı çocukların Antalya'daki tarihi yerleri ziyaret edeceğini ve aynı zamanda golf eğitimi alacaklarını anlatan Durna, şöyle konuştu:
 
''Buradaki çocukların maddi durumları yetersiz ancak derslerinde çok başarılılar. Bir çoğunun da ya annesi ya da babası vefat etmiş durumda. İlk defa yurt dışına çıkıyorlar. Onlara unutamayacakları 3 gün yaşatmak istiyoruz.''
 
Kırımlı 14 yaşındaki Muhammet Umerov, hayatında ilk defa yurt dışına çıktığını ve Antalya'yı çok sevdiğini söyledi. Kendilerini misafir eden THY'ye teşekkür eden Umerov, ''Antalya çok güzel bir kent. Burada gezerken limon ve portakal ağaçlarını gördük. Havası da çok güzel. Golf öğreneceğim için çok heyecanlıyım'' dedi.
THY ÇOCUKLARI MİSAFİR EDİYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000