16 Mayıs 2008, Cuma 16:26:21

THY çocuklar gibi ŞEN

Türk Hava Yolları 75’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde genel müdürlük binası bahçesinde piknik düzenledi.
  • orda da teknik aş deki gibi adam/saat terörü esmiyor ki herkes saatlerce eğlenebilmiş bu güzel organizasyonda.
  • Nice Mutlu Senelere bayrak tasıyıcımız THY.
  • saygilar
  • Belki THY star alliance'a yeni bir üye ama bence THY yıllardır Star'dı ve hep Star olacak.Nice 75 yıllara...
  • Sayın KOTİL , CUMHURİYETİMİZ 85 yaşında ... Siz THY 75. yıldönemini kutluyorsunuz ...
  • Genel Müdüre Mangal başı da çok yakışmış doğrusu... Tebrikler THY nice 75'lere :)

Türk Hava Yolları’nın personele moral vermek amacıyla her yıl gerçekleştirdiği piknik şenliği bugün yapıldı. THY’nin 75. yılın da kutlandığı bir döneme denk gelen piknik şenliği geçtiğimiz yıllara göre daha coşkulu bir ortamda geçti.

THY Genel Müdürlük Binası’nın bahçesinde gerçekleştirilen piknik şenliğine, THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, THY Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdi Topçu, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve THY’nin çiçeği burnunda Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Birdal başta olmak üzere çok sayıda THY personeli katıldı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’in açılış konuşmasıyla başlayan şenlikte, THY’nin 75. yıl pastası da kesildi. Pasta kesiminin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kotil, “2008 yılının ilk çeyreğinde yüzde 33.5 karla Avrupa’da ilk sıralara yerleştik. 2008 yılında hedefimiz yüzde 15’lik büyümedir. Star Alliance ile 4 yıldızlı havayolu haline geldik. Bundan sonraki hedefimiz hizmet kalitemizi artırarak 5 yıldızlı bir havayolu şirketi olmaktır” dedi.

THY’nin yeni açılan Halep-İstanbul hattı hakkında da kısa bir değerlendirme yapan Temel Kotil, Türk Hava Yolları’nın kültür elçiliği yaptığına dikkat şekerek, “Bu sabah daha yeni Halep’ten geldim. Bu yeni hattımızın açılışında bayrağımızın dalgalanması beni çok duygulandırdı. Bu yılsonuna kadar dünyanın farklı coğrafyalarında 11 yeni uçuş hattının açılışını gerçekleştireceğiz. Cumhuriyetimizle aynı yaşta olan THY, başarılarla dolu bir 75 yılı geride bıraktı. Bu şevkle bir 75 yıl daha dünyanın büyük havayolu şirketlerinden biri olacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Genel Müdürlükten, Mangal başına...

Candan Karlıtekin, Hamdi Topçu ve Orhan Birdal ile birlikte pikniğe katılan personeliyle sohbet eden Temel Kotil, aşçı kıyafetlerini üzeri giydikten sonra sucuk pişirilen ızgaranın başına geçerek personele kendi elleriyle sucuk-ekmek dağıttı. Kotil, “Genel Müdürlükten, mangal başına geçtim. Meslek değişikliğine gidiyorum” diyerek mangal başındaki personelleri güldürdü.

Mangal başından ayrıldıktan sonra falcının yanına giden Temel Kotil, kahve falına baktırdı. Kotil, “Başarılarla dolu bir yıl gözüküyor. İnşallah öyle olur” dedi.

THY'nin çalışanlarının çocuklar gibi eğlendiği piknikten görüntüler için TIKLAYIN

THY çocuklar gibi ŞEN

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Rumuz ~ 16 yıl önce
orda da teknik aş deki gibi adam/saat terörü esmiyor ki herkes saatlerce eğlenebilmiş bu güzel organizasyonda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dex ~ 16 yıl önce
Nice Mutlu Senelere bayrak tasıyıcımız THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SINOP ~ 16 yıl önce
saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Belki THY star alliance'a yeni bir üye ama bence THY yıllardır Star'dı ve hep Star olacak.Nice 75 yıllara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wingman ~ 16 yıl önce
Sayın KOTİL , CUMHURİYETİMİZ 85 yaşında ... Siz THY 75. yıldönemini kutluyorsunuz ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turti ~ 16 yıl önce
Genel Müdüre Mangal başı da çok yakışmış doğrusu... Tebrikler THY nice 75'lere :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000