26 Eylül 2009, Cumartesi 08:15:36

"THY Çin'e daha fazla uçmalı"

Hürriyet yazarı Vahap Munyar, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'la yaptığı Çin gezisinde THY'nin Çin'e olan sefer sayısının artırılmasını isteyen talepleri köşesine taşımış...
  • Yazının altına imzamı atarım...
  • THY de işini ve memleketikini seven ve araştıran binlerce insan varmış!Hadi ordan yalancı............
  • bu adamlar nasıl yazar oluyor anlamıyorum.frekans sayısı arttırılması için o ülkenin sivil havacılığının izni olması gerektiğini sokaktaki adam bile düşünebilir. Türklerin herşeyden anlama hastalığı nedeniyle bu tip yazıları çok görüyoruz ülkemizde.merak etmeyin THY'de sırf işi bunları araştıran uzmanlar var.şirketini seven binlerce insan var .
  • Cin sivil havacilik idaresi ucus sayisi artirimi konusunda izin vermiyorsa THY ne yapsin? Lobicilik ile belki anlasma revize edilebilir.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ile TİM Başkanı ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükekşi’nin Çin’den öncelikli isteklerinden biri şu:

-THY, 5’i Pekin, 5’i de Şanghay olmak üzere Çin’e, haftada 10 kez uçuyor. Sefer sayısının Pekin, Şanghay ve Guanzo’ya 7’şer olmak üzere haftada 21’e çıkmasını bekliyoruz.

Mehmet Büyükekşi, bir noktanın altını çizdi:

-Daha önce THY, haftada 7 kez Pekin-Şanghay ortak uçuşu yapıyordu. Doluluktan pek memnun değildik. Şimdi Pekin’e 5, Şanghay’a 5 ayrı uçuş yapıyoruz. Doluluk oranımız yükseldi. 21’e çıktığımızda iş hacminin daha da artacağını düşünüyoruz.

Rusya’nın çeşitli noktalarına haftada toplam 60 sefer yapan THY’ye Çin’e haftada 21 sefer yapmak yeterli gelir mi?

Vahap MUNYAR
HÜRRİYET

"THY Çin'e daha fazla uçmalı"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Yazının altına imzamı atarım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY de işini ve memleketikini seven ve araştıran binlerce insan varmış!Hadi ordan yalancı............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu adamlar nasıl yazar oluyor anlamıyorum.frekans sayısı arttırılması için o ülkenin sivil havacılığının izni olması gerektiğini sokaktaki adam bile düşünebilir. Türklerin herşeyden anlama hastalığı nedeniyle bu tip yazıları çok görüyoruz ülkemizde.merak etmeyin THY'de sırf işi bunları araştıran uzmanlar var.şirketini seven binlerce insan var .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cin sivil havacilik idaresi ucus sayisi artirimi konusunda izin vermiyorsa THY ne yapsin? Lobicilik ile belki anlasma revize edilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000