18 Mayıs 2017, Perşembe 09:45:10

THY hangi kulübe sponsor olacak?

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Arda Turan’ın Çin ligine transferi söz konusu. Biz de bu hatta yeni uçuş noktaları planlıyoruz. Eğer şartlar oluşursa bu ligde bir kulübe sponsorluk düşünebiliriz” dedi.
  • Sayın cumhurbaşkanımızla görüşeceğim zaman yer hizmetlerindeki taşeron işini nasıl döndüğünüde anlatacağım.
  • Yer hizmetlerini thy bünyesine alırmısın 5 liralık iş yaptırıp 2 lira para veriyorlar. Burda çok büyük kul hakkına giriliyor. Bu zülme bir dur deyin . kışın. Soğukta yağmurda ve yazın sıcakta bu şartlarda hergün üzerimizden tonlarca yük geçiyor. ALLAH RIZASI İÇİN BU ZULME SON VERİN kira 900 tl faturalar 300 tl aldığım maaş 1900 tl geriye kalan 700 tl 2 tane çocuk nasıl geçineceğiz.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bizim canimiz cikiyor.ekip planlama denen zirvacilar yuzunden minimum istirahatle bacak bacak ucuriyorsunuz zarar edip maas farkimizi vermiorsunuz yemeklerimizin porsiyonunu bile afedersiniz kuş porsiyonu yapmissiniz bide hala.sacma.sapan sponsorluklara soyunuyorsunuz kovduklariniz karaladiklariniz hakkini yediklerinizin iki eli yakaniz da sayin ayciiii haramzadeligin anlami yok elinizi tasin altina koyun artik
  • Hep Kluplere sponsor olun aman ekibinize personelinize maas artisi prim vermeyin onlar da islerine motive olmasin isini sevmesin onemli olan reklamlar mutlu personeli kim neyapsin degilmi!!!
  • Devletin malı deniz yemeyen keriz
  • Yauw bırakın bu işleri siz Reklam işinde batırıyorsunuz. Bence önce personel maaşlarınızı gözden geçirin ve ivedilikle üzerinde oturduģnuz š fetöcülere operasyon yapın. Koca kurumda neredeyse bir yıldır göstermelik adımlar atıldı. Herkes bana dokunmaya yılan misali olmuş, makamlarınızın hakkını verin. Gideni aratmayın!
  • Business class biletede en çok sporcular ın ihtiyacı vardır, Allah İlker Aycı 'dan razı olsun. yoksa tatile nasıl gideceklerdi ?? bırkın bu gereksiz sovları....
  • Personele zam yok ama yeni sponsorluk dusunuluyor. Uyuyan sendikaya tatli ruyalar olsun..
  • E daha 5 ay öbce batıyoruz zam veremeyiz maaşları bile zor ödüyoruz diyen kişi hangi takıma sponsor olsak diyor..

Yeni sponsorluk anlaşmaları için çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Arda Turan’ın Çin ligine transferi söz konusu. Biz de bu hatta yeni uçuş noktaları planlıyoruz. Eğer şartlar oluşursa bu ligde bir kulübe sponsorluk düşünebiliriz” dedi.

"O karanlık günler geride kaldı. Güneşin açma dönemi geldi. Uçak bulutun içinden çıktı." Bu ifadeler Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı'ya ait. Aycı, THY'nin isim sponsoru olduğu Euroleague basketbol şampiyonasında Final Four'a artık adeta saatlerin sayıldığı bir anda yaşanan zorlu bir seneyi bu sözlerle anlatıyor.

Dün bir grup gazeteciyle biraraya gelen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu hazırlıkları anlattılar. Geçen yıl Berlin'de yapılan Final Four'da Fenerbahçe'nin son 20 saniyede kupayı kaçırdığını hatırlatan İlker Aycı, soyunma odasında Fenerbahçe'nin koçu Obradoviç ve takıma 'Seneye İstanbul'dayız sözü veren İlker Aycı, sözünü yerine getirmenin haklı gurunu yaşıyor.

Havaalanı saldırısı, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı sıcak yazda, yüksek sesle dile getirilen güvenlik endişelerinin tek tek bertaraf ettiklerini aktaran Aycı, "Takımlara, senede 60 maç için İstanbul'a geleceksiniz. 4 maçtan mı çekiniyorsunuz" mesajı verdiklerini ve şimdi de NATO güvenliği uygulanacağını belirtti.

Jordi Bertomeu'nun gösterdiği dostluğu ise çok farklı bir noktaya yerleştiren Aycı, "Elimizi uzattık, boş bırakmadı" dedi. Uluslararası medyaya dönük çok yoğun bir çalışma yaptıklarını da kaydeden Aycı, “Eylül-aralık döneminde Türkiye’ye 500 gazeteci getirdik. Algıyı kırdık. Finalin İstanbul’da düzenlenmesine karşı çıkanları ikna ettik” bilgisini de paylaştı.

THY Euroleague'in paylaştığı rakamlar da müthiş. 10 bin turistin final maçları için Türkiye’ye gelmesi beklenirken, maçlar 200 ülkede 2 milyar kişiye ulaşacak. Yapılan araştırmalar Final Four için seyahat eden basketseverlerin ortalama 4 gece konakladıklarını ve yaklaşık kişi başı 1663 Euro harcadıklarını ortaya koyuyor. Katılan takımların bütçelerine bakıldığında en büyük takım 38.9 milyon euro, en küçüğü 5.9 milyon euro bütçeye sahip. takımların ortalama değeri 375 milyon euro.

Satışa çıktığı anda 1.5 saatte tükenen biletlerin fiyatları 355-1.200 euro aralığında. Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu, beklentilerinin üzerinde gelir sağladıklarını belirtirken “Herkes bilet soruyor ama bizde de bilet kalmadı” dedi.

Kupayı alırlarsa bedava bilet verecek

İlker Aycı'ya, Euroleague kupasını Fenerbahçe’nin kazanması halinde THY olarak bir destek verecek misiniz sorusu da soruldu. Aycı'nın cevabı ise “Gönlümüzden geçen istediğimiz tabii ki kupayı Fenerbahçe’nin alması. Eğer kupa kaldırırsak basketbolculara bedava tatil bileti vereceğiz. Tabi ki bu biletler business class sınıfından olacak” oldu.

Arda Çin’e giderse sponsor oluruz

Yeni sponsorluk anlaşmaları için de çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken İlker Aycı, “Arda Turan’ın Çin ligine transferi söz konusu. Biz de bu hatta yeni uçuş noktaları planlıyoruz. Eğer şartlar oluşursa bu ligde bir kulübe sponsorluk düşünebiliriz” dedi. (Dünya)

THY hangi kulübe sponsor olacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Kimki ~ 7 yıl önce
Sayın cumhurbaşkanımızla görüşeceğim zaman yer hizmetlerindeki taşeron işini nasıl döndüğünüde anlatacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsam ~ 7 yıl önce
Yer hizmetlerini thy bünyesine alırmısın 5 liralık iş yaptırıp 2 lira para veriyorlar. Burda çok büyük kul hakkına giriliyor. Bu zülme bir dur deyin . kışın. Soğukta yağmurda ve yazın sıcakta bu şartlarda hergün üzerimizden tonlarca yük geçiyor. ALLAH RIZASI İÇİN BU ZULME SON VERİN kira 900 tl faturalar 300 tl aldığım maaş 1900 tl geriye kalan 700 tl 2 tane çocuk nasıl geçineceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takımlı ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayip be ayip ayip ~ 7 yıl önce
Bizim canimiz cikiyor.ekip planlama denen zirvacilar yuzunden minimum istirahatle bacak bacak ucuriyorsunuz zarar edip maas farkimizi vermiorsunuz yemeklerimizin porsiyonunu bile afedersiniz kuş porsiyonu yapmissiniz bide hala.sacma.sapan sponsorluklara soyunuyorsunuz kovduklariniz karaladiklariniz hakkini yediklerinizin iki eli yakaniz da sayin ayciiii haramzadeligin anlami yok elinizi tasin altina koyun artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan Niyazi ~ 7 yıl önce
Hep Kluplere sponsor olun aman ekibinize personelinize maas artisi prim vermeyin onlar da islerine motive olmasin isini sevmesin onemli olan reklamlar mutlu personeli kim neyapsin degilmi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben 10 ~ 7 yıl önce
Devletin malı deniz yemeyen keriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 7 yıl önce
Yauw bırakın bu işleri siz Reklam işinde batırıyorsunuz. Bence önce personel maaşlarınızı gözden geçirin ve ivedilikle üzerinde oturduģnuz š fetöcülere operasyon yapın. Koca kurumda neredeyse bir yıldır göstermelik adımlar atıldı. Herkes bana dokunmaya yılan misali olmuş, makamlarınızın hakkını verin. Gideni aratmayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz ~ 7 yıl önce
Business class biletede en çok sporcular ın ihtiyacı vardır, Allah İlker Aycı 'dan razı olsun. yoksa tatile nasıl gideceklerdi ?? bırkın bu gereksiz sovları....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Yani , paraları yok gariban takımın.. Vah vah.. Hepsine birer müdürlük versinler, hep business uçsunlar.. Daha mantıklı, ve daha yağdanlık olabilir.. Jöleli ve saraylı sevinir bu şekilde, paraları nereden toplayacağı belli en azından .. Buyur buradan yak
Ucuk ~ 7 yıl önce
Personele zam yok ama yeni sponsorluk dusunuluyor. Uyuyan sendikaya tatli ruyalar olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
E daha 5 ay öbce batıyoruz zam veremeyiz maaşları bile zor ödüyoruz diyen kişi hangi takıma sponsor olsak diyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000