17 Mayıs 2016, Salı 09:38:29

THY Cidde ve New York'tan Antalya'ya uçacak

Rusya ve Almanya'daki bazı tur şirketlerinin son dönemde Türkiye'ye yönelik rezervasyon iptalleri, hükümeti turizim konusunda yeni arayışlara yöneltti.
  • THY neden mykonos , santorini,rhodos ,girit gibi adalara en azından yazın sefer koymuyor?mecbur muyuz atina aktarmaya veya marmaris limanını kullanmaya YETER ARTIK YETER
  • Arkadaşlar bu Bursa - Phoneix hattı ne zaman açılacak bilgisi olan var mı yeter artık sabrımız taşıyor.Gına geldi aktarma yapmaktan.
  • arkadaşlar bu zafer bölgesel newark hattı ne zaman açılcak.Çok mu zor THY 1 uçağını bu hatta ayırsa yazık günah
  • thy ile Amsterdam -New York ucuslar baslasin. klm e guvenmiyorum. kriz yuzunden sinirli meal veriliyo, porsuyon az. kus bile doymaz. thy da cok lezetli!!! thy duy sesimi ve bu tarafa gel!!!!
  • karadeniz insanı mecbur mu aktarma yapmaya.AKP nin kalesiyiz ama Trabzondan dünya başkentlerine sefer yok yeter artık sabrımızı zorlamayın!!!
  • Amerikadaki insanlarda bir düşünürdü ki Antalya ya direkt sefer olmayınca nasıl gideriz diye :)
  • zafer bölgesel - newark hattı için bilgisi olan var mı yeter artık
  • ülkemizin gurur kaynağı THY den Kayseri Niyork hattı istiyoruz yeter artık istanbul aktarması çektiğimiz
  • base geliyor antalyaya çok sevindim
  • Ne kadar çok Antalya düşmanı varmış bu sektörde. Halbuki Antalya olmasa birçoğunuz işsiz kalacaksınız. Normal şartlarda her sene 12 milyon turistin geldiği bir şehire Amerika dan direkt sefer olmaması zaten şaşırtıcı. Sırf prestij için bile bu hat konmalı. Bırakın zarar etsin. En azından Afrika da ki birçok hattan daha çok kazandırır.

Rusya ve Almanya'daki bazı tur şirketlerinin son dönemde Türkiye'ye yönelik rezervasyon iptalleri, hükümeti turizim konusunda yeni arayışlara yöneltti. 

THY harekete geçti

Turizm sektörünü desteklemek ve Türkiye'nin turizm pastasındaki payını korumak için bir dizi karar alarak uygulamaya koyan hükümet, Rus ve Alman turist sayısında yaşanan düşüşü, Arap ve ABD'li turistlerle kapatmak için yeni adımlar atıyor. Bu kapsamda Dışişleri Bakanlığı'yla Kültür ve Turizm Bakanlığı ortak bir çalışma başlattı. İki bakanlığın beraber geliştirdiği projeye, Türk Hava Yolları (THY) da, yeni uçuşlar düzenleyerek destek verecek. Suudi ve ABD'li yüksek gelir gruplarını hedef alan projenin ilk adımını, New York ve Cidde'den Antalya'ya direkt uçuşlar oluşturacak. THY ile koordineli yürütülen çalışmaya ilişkin bilgi veren Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, ABD'li ve Suudi turistlere farklı turizm paketleri sunulacağına dikkat çektiler.

HAWAII'DEN YAKIN

ABD'nin en önemli tatil merkezi olan Hawaii ile New York arasındaki uçuş süresinin 11.5 saat olduğunu belirten yetkililere göre, NewYork-Antalya hattı 10.5 saat olacak.

Araplar için köy kuruluyor

Türkiye'ye gelen Arap Turizm Örgütü heyetiyle Antalya’da bir 'Arap Köyü' kurulmasına ilişkin de uzlaşıya varıldıği bildirildi. Arap Köyü’nün yeri henüz netleşmezken, bu tatil beldesinin 100 dönümlük bir arazi üzerine yayılmasının planlandığı belirtiliyor.

G-20 SONRASI İLGİ KATLANDI

ABD’NİN yanı sıra Ortadoğu ve Arap ülkelerinden de ciddi oranda turistin Türkiye'yi tercih etmesi için projeler geliştiren Türkiye, özellikle Suudi zenginler için farklı paketler de hazırlıyor. Antalya'da düzenlenen G-20 Zirvesi'nin ardından, başta Suudi Arabistan olmak üzere birçok ülkeden Antalya'dan arsa almak için başvuru yaşandığı, Türkiye'nin de bu ilgiye 'Arap Köyü' projesiyle yanıt verdiği belirtildi. Projenin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ay başındaki Suudi Arabistan'a gerçekleştirdiği ziyarette de gündeme geldiği öğrenildi.

İstanbul'da ofis açılacak

KARŞILIKLI ziyaretlerle ikili temasların başladığı Arap Turizm Örgütü'nün de geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye bir heyet gönderdiği ifade edildi. Söz konusu heyetle yapılan görüşmeler çerçevesinde, Arap Turizm Örgütü’nün İstanbul'da bir ofis açması, Cidde-Antalya arasında direkt uçuşların başlatılması için uzlaşıya varıldığı ifade edildi. Bu da daha fazla Arap turist anlamına geliyor. (Akşam)

THY Cidde ve New York'tan Antalya'ya uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

yunan adaları ~ 8 yıl önce
THY neden mykonos , santorini,rhodos ,girit gibi adalara en azından yazın sefer koymuyor?mecbur muyuz atina aktarmaya veya marmaris limanını kullanmaya YETER ARTIK YETER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yenişehir - Phoneix ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar bu Bursa - Phoneix hattı ne zaman açılacak bilgisi olan var mı yeter artık sabrımız taşıyor.Gına geldi aktarma yapmaktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canıma tak etti ~ 8 yıl önce
arkadaşlar bu zafer bölgesel newark hattı ne zaman açılcak.Çok mu zor THY 1 uçağını bu hatta ayırsa yazık günah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nl. ~ 8 yıl önce
thy ile Amsterdam -New York ucuslar baslasin. klm e guvenmiyorum. kriz yuzunden sinirli meal veriliyo, porsuyon az. kus bile doymaz. thy da cok lezetli!!! thy duy sesimi ve bu tarafa gel!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karadeniz ~ 8 yıl önce
karadeniz insanı mecbur mu aktarma yapmaya.AKP nin kalesiyiz ama Trabzondan dünya başkentlerine sefer yok yeter artık sabrımızı zorlamayın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garadeniz ~ 8 yıl önce
memleketimiz, her daim karadeniz ve diğerleri, karadenizliler ve diğerleri olarak değerlendirilmelidir, haklısın...
Komik ~ 8 yıl önce
Amerikadaki insanlarda bir düşünürdü ki Antalya ya direkt sefer olmayınca nasıl gideriz diye :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 8 yıl önce
Antalya-New York çalışmaz. Cidde'yi bilmem.
yeter artık !! ~ 8 yıl önce
zafer bölgesel - newark hattı için bilgisi olan var mı yeter artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayır ~ 8 yıl önce
Öyle bir hat para kazanmaz.
niyork - kayseri ~ 8 yıl önce
ülkemizin gurur kaynağı THY den Kayseri Niyork hattı istiyoruz yeter artık istanbul aktarması çektiğimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 8 yıl önce
Emriniz olur. Tokyo da yapalım.
ayt ~ 8 yıl önce
base geliyor antalyaya çok sevindim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
07 ~ 8 yıl önce
Ne kadar çok Antalya düşmanı varmış bu sektörde. Halbuki Antalya olmasa birçoğunuz işsiz kalacaksınız. Normal şartlarda her sene 12 milyon turistin geldiği bir şehire Amerika dan direkt sefer olmaması zaten şaşırtıcı. Sırf prestij için bile bu hat konmalı. Bırakın zarar etsin. En azından Afrika da ki birçok hattan daha çok kazandırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pazarı iyi araştırın ~ 8 yıl önce
Anlamadığın şey şu amerika pazarı senin bildiğin avrupa pazarı gibi değil,ve iyikide sırf prestij için açılmıyor,biraz pazar araştırması ve olası kar-zarar istatistiklerini inceleyin sonra yazın
Zararına ~ 8 yıl önce
Benim vergilerimle zararına?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000