05 Eylül 2012, Çarşamba 09:35:32

THY CİBUTİ UÇUŞLARINA BAŞLADI

Türk Hava Yolları Cibuti (Cibuti) seferlerine başladı....
  • Bahadirim bu gobekli sen misin ?
  • sonunda isteklerimizi kabul ettiler. !!!
  • A320 DUMLUPINAR ile gidip adama çin mali kocaman A340 modeli veriyorsunuz aaa bu olmadi iste.
  • %50 doluluğu yakalayın yeter demiştim. İnsan guru duyuyor. Yıl 2000 lerin başı. O zaman THY direk Miamiye uçuyor. İndik taxi yaıyoruz. O zaman yeni şimide emektar 340 ın içinde dışarıyı seyrediyorum. Gözüme AirFrance , British takıldı. Onlarda eminim kırmızı beyaz kuş temsili THY nin amblemine bakıp şaşırmışlardır diye düşündüm. Nereden nereye. Geçen sene Hamburgda check in sonrası pistte bineceğim 321 ve boş ,yeni teslim edileceğini sandığım 319 vardı. Pek çok kez birkaç THY uçağına avrupa aynı havaalanında gördüm. Kim ne derse desin bu anlatılmaz bir gurur. Onun için Cibuti ve daha nice noktalara ulaşalım. Doluluğu da mutlaka ama mutlaka sağlayalım. Karlılık/Doluluk da üst yönetimin işi. Hayırlı olsun.

Türk Hava Yolları Afrika’da uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Türk Hava Yolları Cibuti’ye ilk seferini 4 Eylül’de gerçekleştirdi.

THY Yönetimi'nden yapılan açıklamada, seferleri İstanbul-Cibuti- Mogadişu-Cibuti-İstanbul olarak İstanbul’dan Salı, Perşembe ,Cibuti’den Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada 2 gün karşılıklı olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

Ayrıca tarifeli seferlerin şu şekilde yapılacağı belirtildi:

İstanbul’dan Cibuti’ye tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 593 Euro’dan başlayan özel ücretlerle seyahat edilebileceği ifade edildi.

THY CİBUTİ UÇUŞLARINA BAŞLADI

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bahadirim bu gobekli sen misin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nihayet ~ 12 yıl önce
sonunda isteklerimizi kabul ettiler. !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b7272f2 ~ 12 yıl önce
A320 DUMLUPINAR ile gidip adama çin mali kocaman A340 modeli veriyorsunuz aaa bu olmadi iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 12 yıl önce
%50 doluluğu yakalayın yeter demiştim. İnsan guru duyuyor. Yıl 2000 lerin başı. O zaman THY direk Miamiye uçuyor. İndik taxi yaıyoruz. O zaman yeni şimide emektar 340 ın içinde dışarıyı seyrediyorum. Gözüme AirFrance , British takıldı. Onlarda eminim kırmızı beyaz kuş temsili THY nin amblemine bakıp şaşırmışlardır diye düşündüm. Nereden nereye. Geçen sene Hamburgda check in sonrası pistte bineceğim 321 ve boş ,yeni teslim edileceğini sandığım 319 vardı. Pek çok kez birkaç THY uçağına avrupa aynı havaalanında gördüm. Kim ne derse desin bu anlatılmaz bir gurur. Onun için Cibuti ve daha nice noktalara ulaşalım. Doluluğu da mutlaka ama mutlaka sağlayalım. Karlılık/Doluluk da üst yönetimin işi. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000