14 Aralık 2018, Cuma 17:28:04

THY Chelsea'ye sponsor oluyor

Türk Hava Yolları (THY), dev bir sponsorluğa daha imza atarak dünya genelinde adından söz ettirecek. THY'nin Birleşik Krallık'ın dünyaca ünlü futbol kulübü olan Chelsea ile önemli bir işbirliğini imza ataması bekleniyor.
  • Onlara vereceği milyon dolarları bilete yansıtacak.hangi gerizekanın aklıyla gidilipde sponsor oluyorsun.THY zaten marka gerek yok ki.onu yapacağa bilet fiyatlarını ucuzlat halk yararlansın.
  • olmak iyidir. şimdi bizim şoförler ve waiter tayfası sızlanır "yeaaaa zam yap beaaa" diye ama akılları ermez reklama falan. Ayın 8 inde bankamatikte beklemeyi bilirler anca. Şu din iman para zihniyetindekileri atsak temizlenecek şirket de..İlerde onların yanında dura dura vizyonsuz olacagız
  • Başka yere yazdığım yorum burada çıkmış. Komedisiniz
  • Gidip elin gavuruna suponsör olacagina, yerli kahraman arff ye olsaymış. Bize beleş bilet verse daha hoş olurmuş.
  • Cebinizden kalbinizden ruhunuzdan cikar insallah
  • Celta vigonun stadında da reklam yapıyor. Ne alaka allah aşkına ya? Reklam grubundaki torpilliler kafalarına göre iş yapıyor..
  • su paragöz pilotlar hayal kırıklıüına ugrayacak ama olsun yakında..
  • Para var ki harcıyor. Reklam da önemli. Maaş iyileştirme beklentisine gelince; su anda tip eğitimi de hali hazırda alanlar dahil olmak üzere akademiden yaklasık 2 sene içinde (25 filo 20 kişiden) 500 pilot yetişiyor. Geliyorlar. Dısarıdan alım ilanı (tecrübesiz FO) yeni kapandı. Alacağını aldı. Hani 1000 pilotu nereden bulacaksın diyen arkadaslar vardı; buldu bile. Sular cekilmeye basladı. Sıra karıncaların balıkları yemesine geldi. Yani sıra THY'de. Elinde pilot fazlası olan şirket olunca; yani arz-talebi geçince yapılan klasik işlem; maaşa zam yapmadan idare etmektir, gerekirse de düşürmektir. Emirates ve Qatar basta olmak üzere onlar da doygunluğa ulaştı, kaçacak yer de yok. Kabin memurları desen haftalık işçi gibi, bir varlar bir yoklar..Gün oluur devran döner sayın şoför pardon pilot arkadaslar..Hesabınızı iyi yapın. Kimse simdiki maaşına güvenip ev araba almasın. Haydi rast gele..
  • şu şirkette liyakat ile birileri şu pazarlama reklam departmanına gelse ne de güzel olurda çok zor be. parti sadakatına göre seçiliyor. liyakata göre değil.
  • YEMİN EDERİM PERSONELLE DALGA GEÇİLİYOR. YAV KARDEŞİM ÖNCE KENDİ ÜLKENDEKİ ÇALIŞANINI MUTLU ET. REKLAMDAN GELECEK FAZLA YOLCUNUN YÜKÜNÜ YİNE PERSONEL ÇEKECEK AMA ALDIĞI PARA YİNE AYNI

Edinilen bilgilere göre, THY ile mavi beyazlı ekip arasında yakın bir zamanda sponsorluk anlaşması yapılacak. İki tarafın da anlaştığı, yakın bir zamanda anlaşmanın kamuoyuna duyuralacağı öğrenildi.

Anlaşma doğrultusunda THY, Chelsea'ye ulaşım sponsoru olacak. Ünlü kulübü THY yurt dışı maçlarına uçağı ile taşıyacak. THY reklamları da Birleşik Krallık devinin stadı olan 42 bin kişilik Stamford Bridge'te bilbordlarda gösterilecek.

DAHA ÇOK UZAKDOĞULU YOLCU ÇEKECEK
THY'nin özellikle Uzakdoğu'dan önemli bir izleyici kitlesi olan, dünyanın her yerinden izleyicisinin bulunduğu Chelsea'nin stadına vereceği reklam ile daha çok Uzakdoğulu yolcu çekecek.

Birleşik Krallık'ın en zengin isimlerinden biri olan Rus iş adamı Roman Abramoviç'in sahibi olduğu Chelsea ile THY'nin daha önce de sponsorluk için adları geçmişti. Mavi beyazlı ekip şu anda İngiltere liginde 4. sırada yer alıyor.

THY daha önce de Barcelona, Manchester United, Borrusia Dortmund gibi dünyaca ünlü futbol takımları ile önemli sponsorluk anlaşmalarına imza atmıştı.
1905'te kurulan Batı Londra merkezli Chelsea'nin 6 İngiltere ligi şampiyonluğu bulunuyor. Kulüp, iki kez UEFA Kupa Galipleri Kupası'nı, bir kez UEFA Avrupa Ligi ve bir kez de UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.

THY Chelsea'ye sponsor oluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Yazık. ~ 5 yıl önce
Onlara vereceği milyon dolarları bilete yansıtacak.hangi gerizekanın aklıyla gidilipde sponsor oluyorsun.THY zaten marka gerek yok ki.onu yapacağa bilet fiyatlarını ucuzlat halk yararlansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sponsor ~ 5 yıl önce
olmak iyidir. şimdi bizim şoförler ve waiter tayfası sızlanır "yeaaaa zam yap beaaa" diye ama akılları ermez reklama falan. Ayın 8 inde bankamatikte beklemeyi bilirler anca. Şu din iman para zihniyetindekileri atsak temizlenecek şirket de..İlerde onların yanında dura dura vizyonsuz olacagız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 5 yıl önce
Başka yere yazdığım yorum burada çıkmış. Komedisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahraman ~ 5 yıl önce
Gidip elin gavuruna suponsör olacagina, yerli kahraman arff ye olsaymış. Bize beleş bilet verse daha hoş olurmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 5 yıl önce
Cebinizden kalbinizden ruhunuzdan cikar insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devran ~ 5 yıl önce
Celta vigonun stadında da reklam yapıyor. Ne alaka allah aşkına ya? Reklam grubundaki torpilliler kafalarına göre iş yapıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SerkanDuman ~ 5 yıl önce
Rayo Vallecano stadının kale arkalarını unutma kardesim, kayıtlara bak reklam oldugunu goreceksin:) Aaah ah şu torpilliler parti referanslılar ah güler misin ağlar mısın ? ingilizceyi bile yarım yamalak bilmeyen avrupada şef müdür
Paralı Pilot ~ 5 yıl önce
su paragöz pilotlar hayal kırıklıüına ugrayacak ama olsun yakında..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
Altin mokrofonu mu diyosun ? Bence de hayal kirikligina ugrayacaklar :)
KemalYıldız ~ 5 yıl önce
Insallah diyelim, yurticinde yasayıp kendisini katar pilotuyla bir tutup aynı parayı isteyen paragozler. ama tekniğe gelince arrf ye gelince aldıgınız yeter diyen paragozler. w
güzel hareket ~ 5 yıl önce
Para var ki harcıyor. Reklam da önemli. Maaş iyileştirme beklentisine gelince; su anda tip eğitimi de hali hazırda alanlar dahil olmak üzere akademiden yaklasık 2 sene içinde (25 filo 20 kişiden) 500 pilot yetişiyor. Geliyorlar. Dısarıdan alım ilanı (tecrübesiz FO) yeni kapandı. Alacağını aldı. Hani 1000 pilotu nereden bulacaksın diyen arkadaslar vardı; buldu bile. Sular cekilmeye basladı. Sıra karıncaların balıkları yemesine geldi. Yani sıra THY'de. Elinde pilot fazlası olan şirket olunca; yani arz-talebi geçince yapılan klasik işlem; maaşa zam yapmadan idare etmektir, gerekirse de düşürmektir. Emirates ve Qatar basta olmak üzere onlar da doygunluğa ulaştı, kaçacak yer de yok. Kabin memurları desen haftalık işçi gibi, bir varlar bir yoklar..Gün oluur devran döner sayın şoför pardon pilot arkadaslar..Hesabınızı iyi yapın. Kimse simdiki maaşına güvenip ev araba almasın. Haydi rast gele..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhj ~ 5 yıl önce
Agzini silmeyi unutmussun kenarindan akiyor
Kekoya ~ 5 yıl önce
2023 e kadar 500 uçak planlanıyor. Keza diğer şirketler de filo arttırımına gidiyor. Yurt dışı fırsatları her zaman var. Hal böyle olunca bu kekoya izah etmek gerekir.
Kekoya'ya ~ 5 yıl önce
500 ucak 2023 e planlanıyor. 2 sene sonra henuz 2020. Matematik aldıysan lisede hesaplaman kolay olur. Oran orantı. Ha bi de öngörü yapmak için beyin lazım yoksa kasma
ÖzgürTech ~ 5 yıl önce
On numara yorum olmus ama baba parasıyla araba ehliyeti gibi lisans dagitan ucus okullarından gelen f/o cuklar, yana yakıla gm den torpil ayarlayıpta akademiye girmeye çalışan gm elemanları sana karsı durur kardesim. Maçası yemez bunların yurtdısına gitmeye zaten burasını babalarının çiftliği zannediyorlar. Yurtdısında egoları patlar acayip ezilirler onlarda farkında. kaptan tr şartlarında en fazla 30 almalı. doktorun cerrahın profesörün devletten aldıgı ortadayken.
Emine ~ 5 yıl önce
Burda pilot maaslari mevzusu acilinca yorumlar yuzunden hayrete dusuyorum. Pilotlar benden sanirim dort kat fazlaGereksiz abartiliyor... Pilotlar kadar kazanmadigim halde evim de var (iyi bir semtte) arabam da var (iyi bir araba) Maasimi gayet de guzel harciyorum.. buna ragmen bankada bir ev parasi daha var. Bir insan maddi olarak daha fazla neye ihtiyac duyabilir ki. Fazlasi gereksiz. Bence gerceklik algini gozden gecirmelisin.
Fatih ~ 5 yıl önce
şu şirkette liyakat ile birileri şu pazarlama reklam departmanına gelse ne de güzel olurda çok zor be. parti sadakatına göre seçiliyor. liyakata göre değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilker ~ 5 yıl önce
Aynen öyle dernekleri unutma ama kardesim. 3-5 ay gidip şu an da istasyon müdürlüğüne oynayan arkadaş çok. Liyakat değil Parti sadakati dediğin gibi ve bu da çok kötü bir alışkanlık.
arap ~ 5 yıl önce
YEMİN EDERİM PERSONELLE DALGA GEÇİLİYOR. YAV KARDEŞİM ÖNCE KENDİ ÜLKENDEKİ ÇALIŞANINI MUTLU ET. REKLAMDAN GELECEK FAZLA YOLCUNUN YÜKÜNÜ YİNE PERSONEL ÇEKECEK AMA ALDIĞI PARA YİNE AYNI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000