15 Aralık 2009, Salı 17:40:45

THY ÇANAKKALE'YE İNEMEDİ

THY'nin İstanbul-Çanakkale seferini yapan uçağı elverişsiz hava koşulları yüzünden Çanakkale'ye inemedi.
  • çanakkale-istanbul uçuşları aralık ayında düşük olabilir ama yazın çok kullandım ve her seferinde %90 dolulukla uçuyordu diyebilirim. kışın talep azalınca bu hattı kaldırmamalarını ise takdir ediyorum.
  • seferin iptal olduğu doğru fakat yolcuların otele yerleştiği yanlış,otobüsle gitti yolcular çünkü 2 gün sonraymış diğer çanakkale seferi,hiçbirimiz 2gün istanbulda kalmak istemedik.kimii biletini iptal etti,yaklaşık 20 kişiyede thy otogara kadar araç sağladı..o şekilde çanakkaleye ulaşabildik..
  • Emniyetsiz gördüğü anda inmemekle en iyiyi yapan uçuş ekibini kutluyorum. Egeli Hezarfen
  • Haddini bil ....................................................
  • evet çok uzak zaten çanakkale o yüzden 30-35 kişiyle uçuyorlar bu arada insanlıktan nasibini almamış insanlar var aramızda kekonun ne demek olduğunu biliyormusun sen çok bilen ukala
  • Çanakkale 2 saatlik yol değildir. Karayolları mesafeye 320 Km diyor, gerçeği 350 civarındadır. 160Km/s ile mi gideceksiniz acaba? Hiç durmadan 90 ile gitseniz 3,5 saat sürer kaldı ki özel otomobil ile değil otobüsle gitseniz Bayrampaşa otogarından Eceabat'a 5 saatte varıyorsunuz. Boğazı geçmeyi katmıyorum. Uçak olması gayet normal. THY daha küçük uçaklarla operasyon yapabilmeli demelisiniz.
  • buda vizyon örneği.30 dk lık uçuş için(kalkış-tırmanış-düz uçuş-alçalma-yaklaşma)ne değişken hava durumuymuş böyle.manialar ve yan rüzgar birden mi çıkmış.30 dk lık böyleyse 10 saatlik uçuşa nasıl planlama yapıyorsunuz?dispatch yok mu?çanakkale üzerinden arasan thy operasyonla konuşursun.38 le kalk git tekrar dön yolcuyu vatan caddesinde akgün otele yerleştir.büyük bir başarı hikayesi.kıskananlar çatlasın.
  • Nereden biliyorsunuz da işkembeden bolca atıyorsunuz Çanakkale'nin otobüsle 2 ya da 4 saat sürdüğünü . Atmayın sallamayın bilerek yorum yapacaksanız yapın . Feribot geçişi dahil en kısa zaman 6-7 saattir . Bu karayolu mesafesine ve daha da kısalarına dünyanın her yerinde uçak seferi vardır . Çankkale gibi uygar ve güzel bir kente THY uçmasın da hep kekolara mı uçsun ???
  • Ben de Sinop'a uçtum A319 ile uçakta topu topu 25-30 kişi vardı.Yazıktır günahtır.Dolmayan destinasyonlara uçak koymanın ne mantığı var anlamıyorum.Çok zengin bir ülke miyiz?
  • Secim zamanı koyulan ve zararına rağmen devam ettirilen bir hat.. otobüsle 4 saat te gidilebilecek bir yer... yazık cok yazık..thy bunun yerine farklı ic hatlara ağırlık verebilirdi. tşk ler Sinem

Çanakkale'ye gitmek için saat 16:00'da 38 yolcusuyla havalanan THY uçağı, Çanakkale Havaalanı'ndaki elverişsiz hava koşulları yüzünden inişini gerçekleştiremedi. Uçak saat 17:00'de Atatürk Havalimanı'na indi. Uçakta bulunan yolcular Akgün Otel'e yerleştirildi.

 

 

THY ÇANAKKALE'YE İNEMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
çanakkale-istanbul uçuşları aralık ayında düşük olabilir ama yazın çok kullandım ve her seferinde %90 dolulukla uçuyordu diyebilirim. kışın talep azalınca bu hattı kaldırmamalarını ise takdir ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
seferin iptal olduğu doğru fakat yolcuların otele yerleştiği yanlış,otobüsle gitti yolcular çünkü 2 gün sonraymış diğer çanakkale seferi,hiçbirimiz 2gün istanbulda kalmak istemedik.kimii biletini iptal etti,yaklaşık 20 kişiyede thy otogara kadar araç sağladı..o şekilde çanakkaleye ulaşabildik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emniyetsiz gördüğü anda inmemekle en iyiyi yapan uçuş ekibini kutluyorum. Egeli Hezarfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Haddini bil ....................................................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet çok uzak zaten çanakkale o yüzden 30-35 kişiyle uçuyorlar bu arada insanlıktan nasibini almamış insanlar var aramızda kekonun ne demek olduğunu biliyormusun sen çok bilen ukala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çanakkale 2 saatlik yol değildir. Karayolları mesafeye 320 Km diyor, gerçeği 350 civarındadır. 160Km/s ile mi gideceksiniz acaba? Hiç durmadan 90 ile gitseniz 3,5 saat sürer kaldı ki özel otomobil ile değil otobüsle gitseniz Bayrampaşa otogarından Eceabat'a 5 saatte varıyorsunuz. Boğazı geçmeyi katmıyorum. Uçak olması gayet normal. THY daha küçük uçaklarla operasyon yapabilmeli demelisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
buda vizyon örneği.30 dk lık uçuş için(kalkış-tırmanış-düz uçuş-alçalma-yaklaşma)ne değişken hava durumuymuş böyle.manialar ve yan rüzgar birden mi çıkmış.30 dk lık böyleyse 10 saatlik uçuşa nasıl planlama yapıyorsunuz?dispatch yok mu?çanakkale üzerinden arasan thy operasyonla konuşursun.38 le kalk git tekrar dön yolcuyu vatan caddesinde akgün otele yerleştir.büyük bir başarı hikayesi.kıskananlar çatlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nereden biliyorsunuz da işkembeden bolca atıyorsunuz Çanakkale'nin otobüsle 2 ya da 4 saat sürdüğünü . Atmayın sallamayın bilerek yorum yapacaksanız yapın . Feribot geçişi dahil en kısa zaman 6-7 saattir . Bu karayolu mesafesine ve daha da kısalarına dünyanın her yerinde uçak seferi vardır . Çankkale gibi uygar ve güzel bir kente THY uçmasın da hep kekolara mı uçsun ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben de Sinop'a uçtum A319 ile uçakta topu topu 25-30 kişi vardı.Yazıktır günahtır.Dolmayan destinasyonlara uçak koymanın ne mantığı var anlamıyorum.Çok zengin bir ülke miyiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Secim zamanı koyulan ve zararına rağmen devam ettirilen bir hat.. otobüsle 4 saat te gidilebilecek bir yer... yazık cok yazık..thy bunun yerine farklı ic hatlara ağırlık verebilirdi. tşk ler Sinem

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000