08 Ocak 2009, Perşembe 13:21:07

THY Call Center’ın yeni personeli ne durumda?

Türk Hava Yolları (THY) çağrı merkezinde yeni yıl itibari ile yeni şirkete devredilmesi beklenirken, yeni şirketin Call Center’da görev alacak personelinin eğitimlerini tamamlayamadığı için devir tarihi 2 Şubat 2009’a ertelendi.
  • Şirketimizi benimseyerek bu güne kadar profesyonelce çalıştığımıza inanıyorum.Ve de arkadaşlarımız yeni şirket elemanlarına eğitimlerini vermekteler.Profesyonellik budur...Ve de şirketimizin yararına olması için bu işi devralacak şirketin en az 1500 personele ihtiyacı olacağını belirtiyoruz.Çünkü bizim çalışma performansımızdan ve verimliliğimizden kuşkumuz yok.Yani verimlilik tavan yapmış durumda....Hiç kimse zannetmesin ki THY personeli 450 kişi bu işi yapabiliyorsa biz 200 kişiyle yaparız...Bizim arkadaşlarımızın tecrübeleri, ani karar verip uygulama yeteneği ve THY nin çığ gibi büyüdüğü ve yeni şirketin elemanlarının bu işi en az 1.5 yılda öğrenebileceği düşünülürse en az 1500 kişiye ihtiyaçları olacağı kesin..Have a nice filight!.....
  • artık ne olcaksa olsun uzamasın artık
  • arkadaşım, yazdıklarımda Allah affetsin dediğim için hemen cemaat yaptın beni. Cemaat harici insanlarda Allah'a inanıyor. Benim sözüm Call Center'a değil, çalışmayan parazitlere. bütün gün insan boş oturanları gördükçe çıldırıyor. dışarıda binlerce işsiz varken.
  • gelin bu insanları mağdur etmeyin aldıgınız kararı bır kez daha gözden geçirin
  • bu yalakalığı kime yapıyorsun.yoksa call center kapandığında senimi alacaklar atılan onca insanın yerine.orda çalışan insanlar senin gibi cemaat müridi değil çalışarak hakederek para kazanıyorlar.sen eleştireceksen.senin gibi cemaat adamı olarak şirkete alınan ve oturduğu yerden maaş alan adamlar için konuş.helal para kazananlara çalışarak alın teri dökerek para kazanan adamlara dil uzatma bilmeden Allah seni affetmez bu sefer görürsün öbür tarafta yerini.o günahını aldığın insanlar odun atar bir bakarsın altına öbür tarafta.
  • bu yönetim zamanında izmir ve ankara çağrı merkezlerini kapatıp onca çalışanı zorla istanbula getirtti.insanlar eşlerinden çocuklarından uzakta 2,5 sene geçirdiler ağlaya ağlaya çalışanlar oldu.yuvaları yıkılanlar oldu sırf bu iş bilmez yönetim yüzünden.evde eşine söz geçiremeyen adamlar thy'de binlerce insanın ekmeğiyle tek kelimede oynuyorlar.bunların yatacak yeri olduğunu sanmıyorum.thy de yan gelip yatan insanlar diye başlayan vatandaş başbakandan mı öğrenmiş yan gelip yatma deyimini.bu insanlar yan gelip yatmıyor eşek gibi çalışıyorlar.bu zihniyet hata yaptığını anlayacak ama şirket büyük zarar edecek.geçmiştede hatalarını anladılar izmir ve ankarayı kapatıp insanları getirdikleri için kusura bakmayın hata etmişiz dediler.
  • Thy gibi bir şirkette çalışıpta kıymetini bilmeyen, şükretmeyen, yan gelip yatan, dünya üzerinde hiç bir işe yaramayan insanlara Allah yardım etsin günahlarını affetsin. Saygılar
  • THY nın özelleştirmesinin Seyahat Acentaları kanununa aykırı,ozelleştirmenin amacina aykırı oldugu açıklanmasına rağmen sendika neden dava acmiyor? Anladığımız kadarıyla seyahat acenteleride THY Çağri Merkezinin kendilerine rakip olarak uçak bileti satmasınakarşılar ve istemiyorlar. Şu ana kadar suç duyurusu yapılıp,hukuksal durumun netleştirilmesi gerekirdi? Sendika neyi bekliyor? Sendikanın açıklama yapması gereklidir.
  • THY DENEYİMLİ KALİTELİ ÇALIŞANLARINDAN VAZGEÇMEKLE EN BÜYÜK HATAYI YAPTI CALL CENTER YENİ ELEMANLARLA BU İŞİ YAPAMAZ O KADAR ÇALIŞANIN AHINI ALMAKLA KALDI ŞUBATA ERTELENMİŞ ŞUBAT GELDİĞİNDEDE OLMADI MART DİYECEKLER
  • BU İSİ YAPAMAZLAR CAĞRİ MERKEZİ KOLAY İŞ DEGİLDİR BU İSİ 300 KİSİ 2 SAAT BEKLEME ALIRLAR SEN KENDİN KAYBEDERSİN THY BU THY NİN ANA DAMARLARİNDAN BİRİNİ KESMEK DEMEKTİR MÜŞTERİYİ KAYBETMEYİN MAZALLAH BİR MÜŞTERİ 15 DK BEKELYİNCE FIRÇA ATAR BUNU İYİ DÜSÜNLER.........

THY Call Center’ın özelleştirilmesiyle birlikte yeni yıldan itibaren Arap sermayesi VODATECH’e devredilmesi beklenirken, yeni personelin henüz eğitimlerinin tamamlanamaması devir tarihinin etkilenmesine neden oldu.

Arap sermayesi VODATECH’in Yalova’daki Genel müdürlük binası, İstanbul Bostancı ve Ankara Kızılay’da ayarlanan eğitim binalarında eğitimler yaklaşık iki aydır aralıksız olarak devam ediyor. Fakat tüm çabalara rağmen yeni personelin eğitimleri bir türlü tamamlanamadı.

Yeni personeli eğitmek için derslere giren THY Call Center bölüm şefleri ve bazı çalışanları, yeni personelin Türk Hava Yolları gibi bir kurumun çağrı merkezini kaldırabilecek kapasiteye henüz ulaşmadıklarını belirtirken, THY yönetimi ise bu durum karşısında tedirgin.

THY yönetimi ve Arap sermayesi VODATECH’in birlikte aldığı kararla devir tarihi olan yeni yıl, 2 Şubat 2009 tarihine ertelenirken, bu tarihte de yeni personelin hazır olmamasıyla birlikte tarihin tekrar ertelenebileceği söyleniyor.

Birçok rezervasyonunu ve bilet satışını çağrı merkezi aracılığı ile yapan THY, yeni personelin işe başlamasıyla problemlerin yaşanıp yaşanmaması da merak konusu olmuş durumda.

©AirportHaber.com

THY Call Center’ın yeni personeli ne durumda?

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

THY ÇAĞRI MERKEZİ ~ 15 yıl önce
Şirketimizi benimseyerek bu güne kadar profesyonelce çalıştığımıza inanıyorum.Ve de arkadaşlarımız yeni şirket elemanlarına eğitimlerini vermekteler.Profesyonellik budur...Ve de şirketimizin yararına olması için bu işi devralacak şirketin en az 1500 personele ihtiyacı olacağını belirtiyoruz.Çünkü bizim çalışma performansımızdan ve verimliliğimizden kuşkumuz yok.Yani verimlilik tavan yapmış durumda....Hiç kimse zannetmesin ki THY personeli 450 kişi bu işi yapabiliyorsa biz 200 kişiyle yaparız...Bizim arkadaşlarımızın tecrübeleri, ani karar verip uygulama yeteneği ve THY nin çığ gibi büyüdüğü ve yeni şirketin elemanlarının bu işi en az 1.5 yılda öğrenebileceği düşünülürse en az 1500 kişiye ihtiyaçları olacağı kesin..Have a nice filight!.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x man ~ 15 yıl önce
artık ne olcaksa olsun uzamasın artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
captain ~ 15 yıl önce
arkadaşım, yazdıklarımda Allah affetsin dediğim için hemen cemaat yaptın beni. Cemaat harici insanlarda Allah'a inanıyor. Benim sözüm Call Center'a değil, çalışmayan parazitlere. bütün gün insan boş oturanları gördükçe çıldırıyor. dışarıda binlerce işsiz varken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caner ~ 15 yıl önce
gelin bu insanları mağdur etmeyin aldıgınız kararı bır kez daha gözden geçirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan adam ~ 15 yıl önce
bu yalakalığı kime yapıyorsun.yoksa call center kapandığında senimi alacaklar atılan onca insanın yerine.orda çalışan insanlar senin gibi cemaat müridi değil çalışarak hakederek para kazanıyorlar.sen eleştireceksen.senin gibi cemaat adamı olarak şirkete alınan ve oturduğu yerden maaş alan adamlar için konuş.helal para kazananlara çalışarak alın teri dökerek para kazanan adamlara dil uzatma bilmeden Allah seni affetmez bu sefer görürsün öbür tarafta yerini.o günahını aldığın insanlar odun atar bir bakarsın altına öbür tarafta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 15 yıl önce
bu yönetim zamanında izmir ve ankara çağrı merkezlerini kapatıp onca çalışanı zorla istanbula getirtti.insanlar eşlerinden çocuklarından uzakta 2,5 sene geçirdiler ağlaya ağlaya çalışanlar oldu.yuvaları yıkılanlar oldu sırf bu iş bilmez yönetim yüzünden.evde eşine söz geçiremeyen adamlar thy'de binlerce insanın ekmeğiyle tek kelimede oynuyorlar.bunların yatacak yeri olduğunu sanmıyorum.thy de yan gelip yatan insanlar diye başlayan vatandaş başbakandan mı öğrenmiş yan gelip yatma deyimini.bu insanlar yan gelip yatmıyor eşek gibi çalışıyorlar.bu zihniyet hata yaptığını anlayacak ama şirket büyük zarar edecek.geçmiştede hatalarını anladılar izmir ve ankarayı kapatıp insanları getirdikleri için kusura bakmayın hata etmişiz dediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
captain ~ 15 yıl önce
Thy gibi bir şirkette çalışıpta kıymetini bilmeyen, şükretmeyen, yan gelip yatan, dünya üzerinde hiç bir işe yaramayan insanlara Allah yardım etsin günahlarını affetsin. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenteci ~ 15 yıl önce
THY nın özelleştirmesinin Seyahat Acentaları kanununa aykırı,ozelleştirmenin amacina aykırı oldugu açıklanmasına rağmen sendika neden dava acmiyor? Anladığımız kadarıyla seyahat acenteleride THY Çağri Merkezinin kendilerine rakip olarak uçak bileti satmasınakarşılar ve istemiyorlar. Şu ana kadar suç duyurusu yapılıp,hukuksal durumun netleştirilmesi gerekirdi? Sendika neyi bekliyor? Sendikanın açıklama yapması gereklidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU ~ 15 yıl önce
THY DENEYİMLİ KALİTELİ ÇALIŞANLARINDAN VAZGEÇMEKLE EN BÜYÜK HATAYI YAPTI CALL CENTER YENİ ELEMANLARLA BU İŞİ YAPAMAZ O KADAR ÇALIŞANIN AHINI ALMAKLA KALDI ŞUBATA ERTELENMİŞ ŞUBAT GELDİĞİNDEDE OLMADI MART DİYECEKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BENAW ~ 15 yıl önce
BU İSİ YAPAMAZLAR CAĞRİ MERKEZİ KOLAY İŞ DEGİLDİR BU İSİ 300 KİSİ 2 SAAT BEKLEME ALIRLAR SEN KENDİN KAYBEDERSİN THY BU THY NİN ANA DAMARLARİNDAN BİRİNİ KESMEK DEMEKTİR MÜŞTERİYİ KAYBETMEYİN MAZALLAH BİR MÜŞTERİ 15 DK BEKELYİNCE FIRÇA ATAR BUNU İYİ DÜSÜNLER.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000