15 Mart 2013, Cuma 10:20:18

THY ÇALIŞANLARININ GÖZÜ BU KARARDA!

2012 yılını rekor karla kapatan Türk Hava Yolları, çalışanlarına kar payı dağıtacak mı?
  • Taserona giren takla atiyoda THY personeli uçan halıda yada zembille falan geliolar oralara..:))görmemişler...
  • HABOM TAŞOREN Mİ ? DEĞİL Mİ ? Yardımcı olurmusunuz ?
  • Arkadaşım HABOM A.Ş bildiğin devletin taşeron firması ayrıca bunun yanı sıra taşeronun da taşeronu var peki bu insanların hakları ne olacak onları hiçbiriniz yazmamış. HABOM'da çalışıyoz bizim hakkımızı yiyorlar diyen arkadaşlar da öteki taşeron firmadaki insanlardan hiç bahsetmemişler. Orda sizin kadar onlarında hakları vardır unutmayın.
  • kargo da çalılan taşeron olmasa kar mar olmaz kul hakkını düşünsün yönetim
  • Bizler nasıl insanlar olduk böyle,nasıl bu kadar vicdansız olabildik? İşinize gelince adalet diye bağırmayı biliyosunuz.. Kimsenin işini küçüsediğim yok,thy bu başarıyı sadece kaptanlarımız,kabin ekiplerimiz,yöneticilerimiz,teknik personel,temizlik personeli,do co sayesinde almadı.. ne uçaklar güzel uçuyo diye,ne uçaklar temiz diye,ne ikramlar iyi diye... Thy nin başarısı ekip işidir,uçak rötar yemiyosa,koltuklarınız sağlamsa yolcunuz şikayet edemiyosa,kaptanlarınız güven veriyosa ekipleriniz iyi hizmet ediyosa vs vs gelir böyle başarılar.. Kimse sadece kendi başarısıymış gibi sahiplenmesin.. Ben bir habom personeli olarak,hiç emeğim yoksa bir uçağın 1 ay hangarda bakım için kalması gerekirken 3 hafta kalmasını sağlamışımdır çalışmamla,o uçağın 1 hafta fazla uçmasını sağlamışımdır yine o kar da payım olmuştur ama bizi yok sayıcaklarsa saysınlar. Sizlere de afiyet olsun deriz,Allah daha çok versin deriz. Doymayın,hiç doymayın hemde afiyet olsun. Sözlerim taşerona ne oluyo diyenlere..
  • Onlar arada dinlenirken biz işle geçiriyoruz vakti. Şu kadar da yorulmuyoruz Allah sizi inandırsın. Bu kadar kadir kıymet bilmez olmayın. XYZ Üniversitesi Çin Dili Edebiyatı mezunu olarak asgari ücretle bile çalışacak iş zor bulacakken Odtü, Boğaziçi Endüstri Müh., İşletme mezunu arkadaşlardan daha fazla para alıyorsunuz. Ben aldığımın fazlasını vermeye çalışıyorum. Kadir kıymet bilmez olmayın. Allah gözünüzü doyursun.
  • ''money talks:bereket'' hasta kaldım yorumuna yaww :D güldürdün beni vallaha euro ya kulum bide dolar olayı kopardı beni.. :D
  • Hadi EURO ya kulum... Temettu karari coktan alinmis,29 martta gorusulmesi usulen;) olacak.. 10 000 civari yatar kismetse.. Cepler de $ ..boyleceeeee
  • 305 kisi geri gelsin bir onceki tis sozlesmesindeki maddeler UYGULANSIN her donem icin %0 zam ne temettu ne memettu sıkıntı yok yola devam nasıl???
  • Tasenorlar degil taseronlar daha onu bile yazamicak kadar bilgi sahibisiniz temettu bekliyosunuz

Türk Hava Yolları, 2012 yılını 1 milyar 133 milyon TL karla kapattı. Elde edilen başarıdan dolayı geçtiğimiz haftalarda başkanlık ve üzerindeki makamda görev yapanlara ikişer maaş tutarında ödül veren THY’de, personelin de kar payı beklentisi arttı.  Bir süredir çalışanlar arasında fısıltı gazetesi şeklinde kar payı dağıtılacağına yönelik beklentiler oluşurken Türk Hava Yolları şu an için bu konuda resmi bir karar alınmadığını açıkladı.

THY’den bugün KAP’a yapılan açıklamada ise kar payı dağıtılmasına ilişkin teklifin 29 Mart’taki genel kurulda görüşüleceği kaydedildi.

Eğer genel kurulda kar payı (temettü) dağıtılması kararı alınırsa personeli karın yüzde 15’i tutarındaki yaklaşık 180 milyon TL’yi çalışanlarına dağıtacak.

©AirportHaber.com 

THY ÇALIŞANLARININ GÖZÜ BU KARARDA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

Hstr ~ 8 yıl önce
Taserona giren takla atiyoda THY personeli uçan halıda yada zembille falan geliolar oralara..:))görmemişler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyennn ~ 10 yıl önce
HABOM TAŞOREN Mİ ? DEĞİL Mİ ? Yardımcı olurmusunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABOM ~ 10 yıl önce
Arkadaşım HABOM A.Ş bildiğin devletin taşeron firması ayrıca bunun yanı sıra taşeronun da taşeronu var peki bu insanların hakları ne olacak onları hiçbiriniz yazmamış. HABOM'da çalışıyoz bizim hakkımızı yiyorlar diyen arkadaşlar da öteki taşeron firmadaki insanlardan hiç bahsetmemişler. Orda sizin kadar onlarında hakları vardır unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aslan ~ 11 yıl önce
kargo da çalılan taşeron olmasa kar mar olmaz kul hakkını düşünsün yönetim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletin terazisi ~ 11 yıl önce
Bizler nasıl insanlar olduk böyle,nasıl bu kadar vicdansız olabildik? İşinize gelince adalet diye bağırmayı biliyosunuz.. Kimsenin işini küçüsediğim yok,thy bu başarıyı sadece kaptanlarımız,kabin ekiplerimiz,yöneticilerimiz,teknik personel,temizlik personeli,do co sayesinde almadı.. ne uçaklar güzel uçuyo diye,ne uçaklar temiz diye,ne ikramlar iyi diye... Thy nin başarısı ekip işidir,uçak rötar yemiyosa,koltuklarınız sağlamsa yolcunuz şikayet edemiyosa,kaptanlarınız güven veriyosa ekipleriniz iyi hizmet ediyosa vs vs gelir böyle başarılar.. Kimse sadece kendi başarısıymış gibi sahiplenmesin.. Ben bir habom personeli olarak,hiç emeğim yoksa bir uçağın 1 ay hangarda bakım için kalması gerekirken 3 hafta kalmasını sağlamışımdır çalışmamla,o uçağın 1 hafta fazla uçmasını sağlamışımdır yine o kar da payım olmuştur ama bizi yok sayıcaklarsa saysınlar. Sizlere de afiyet olsun deriz,Allah daha çok versin deriz. Doymayın,hiç doymayın hemde afiyet olsun. Sözlerim taşerona ne oluyo diyenlere..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözünüz doysun ~ 11 yıl önce
Onlar arada dinlenirken biz işle geçiriyoruz vakti. Şu kadar da yorulmuyoruz Allah sizi inandırsın. Bu kadar kadir kıymet bilmez olmayın. XYZ Üniversitesi Çin Dili Edebiyatı mezunu olarak asgari ücretle bile çalışacak iş zor bulacakken Odtü, Boğaziçi Endüstri Müh., İşletme mezunu arkadaşlardan daha fazla para alıyorsunuz. Ben aldığımın fazlasını vermeye çalışıyorum. Kadir kıymet bilmez olmayın. Allah gözünüzü doyursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirmizi10 ~ 11 yıl önce
''money talks:bereket'' hasta kaldım yorumuna yaww :D güldürdün beni vallaha euro ya kulum bide dolar olayı kopardı beni.. :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
money talks:bereket ~ 11 yıl önce
Hadi EURO ya kulum... Temettu karari coktan alinmis,29 martta gorusulmesi usulen;) olacak.. 10 000 civari yatar kismetse.. Cepler de $ ..boyleceeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/a ~ 11 yıl önce
305 kisi geri gelsin bir onceki tis sozlesmesindeki maddeler UYGULANSIN her donem icin %0 zam ne temettu ne memettu sıkıntı yok yola devam nasıl???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Tasenorlar degil taseronlar daha onu bile yazamicak kadar bilgi sahibisiniz temettu bekliyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000