07 Aralık 2013, Cumartesi 01:03:06

THY ÇALIŞANLARININ GELECEĞİYLE Mİ OYNANIYOR?

Hava İş Genel Kurulu'na saatler kala Gökkuşağı Hareketi'nin lideri Bahadır Altan'ın seçimlere katılmayacağının açıklamasının ardından Bahadır Altan'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.
  • Zaten kim kazanırsa kazansın sonuç THY yönetimi kazanacak. İlk önce kukla gösterisini yapanın kim olduğuna bakmak lazım. Ondan sonra izlemek. 1970 ler ve 1980 lerde aynı gösteriyi izleyen bir insan olarak. Birşey değişmeyecek sadece üst tabaka kaymağı yer alt tabaka kaybeder.
  • şu reform lehine yazanlar nedenini bana açıklasınlar lütfen nasıl bir algınız nasıl vicdanınız var Allah size layığınızı versin tez zamanda
  • Bahadır Altan ve Thy pilotları kuyruklarını kıstırdılar ve sendikayı işverene teslim ettiler. Gerisi boş laf. Uçakta esip gürlemesinler bundan sonra. Tek laf etmesinler. Havacılık çalışanlarını işverene sattılar.
  • BAY BAHADIR, NE DEMEK BU? SENİN GRUBUNA OY VERDİK 95 DELEGENİ GÖNDERDİK, SEN SENİ SEÇENLERE SAYGISIZLIK YAPIP SEÇTİĞİMİZ DELEGELERİ GENEL KURULA SOKTURMUYORSUN? YAPACAĞIN TEK ŞEY KALDI, SENDİKAYI REFORMA TESLİM ETMEMEK İÇİN ATILAY İLE BİRLEŞMEK...YOKSA HAVA İŞ'İ İŞVERENE TESLİM EDEN ADAM OLARAK TARİHE GEÇECEKSİN?
  • Yahu Bahadır Altan kaptan mı ? Kaptan. Bitmiştir .ne zaman güvenilir oldu ki kaptan tayfası Allaha aşkına..
  • Ayçin ve ekibi yönetimden,seçimden çekildiğini açıklar,Bahadır kpt. Uçuş işl.delegelerini oy vermeye çağırır,Gökkuşağı KAZANIR...ve Toplu sözleşme kaldığı yerden medeni bir şekilde Türkiye ye yakışır şekilde devam eder,toplum olarak kaybettiğimiz itibar düzelmeye BAŞLAR...aksi olduğunda herşey ve her oluşum şüphe altında olacaktır...Dünya takip ediyor...
  • Ruhun ereği ÖZGÜRLÜKTÜR Aklınızı kullanma cesaretini gösteriniz
  • Bu nasıl bir ahlak anlayışıdır, insanları kandırma hakkını nereden bulduğunuzu merak ediyorum.
  • bahadır kaptan işverenin örgütlediği reform hareketiyle işbirliği yapması için sürekli zorlandı ve baskı gördü, bunu kabul etmedi ve sürekli direndi. alınan karar bu baskılara boyun eğmemenin zorunlu ve onurlu kararıdır. gerisi lafı güzaf. sağlık durumu da haberde anlatıldığı gibi değildir, bunu kullanmak ise en basitinden ayıptır! işine de bir çok meslekdaşından daha ala devam etmektedir.
  • Bahadır kaptan çıkta bir açıklama yap ne yaptığını bilelim, o kadar sana oy verdik, herkes atıp tutuyor
Hava İş Genel Kurulu'na saatler kala Gökkuşağı Hareketi'nin lideri Bahadır Altan'ın seçimlere katılmayacağının açıklamasının ardından Bahadır Altan'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Yaklaşık 17 bin Türk Hava Yolları çalışanının sendikal geleceğini ilgilendiren seçimler öncesinde hergün yeni bir gelişme yaşanıyor.

Son olarak Bahadır Altan'ın seçimlere katılmayacağını açıklamasının ardından Altan'ın kendi geleceğini düşünerek böyle bir yolu tercih ettiği iddia edildi.

Bahadır Altan, duyma problemi sebebiyle uçuculuktan alınmasının ardından sadece simülatör eğitmenliği yapabiliyordu. Airporthaber'e gelen bilgilere göre; duyu problemlerinin ileri dereceye çıkması üzerine bu görevinden de uzaklaştırılacağı gündeme gelen Altan'ın işsşiz kalacağı iddia edildi. 

Bu gerçekleri bilen Bahadır Altan'ın tek seçeneğinin sendikada herhangi bir görevi üstlenip kendi geleceğini sağlama almak için planladığı kaydedildi.

Altan'ın seçimlere girmeyeceğini açıklamasının ardından şu sorular gündeme geldi; 

Yarın yapılacak olan 27. Olağan Genel Kurula katılmayacağını açıklayan Bahadır Altan'ın asıl amacı zaman kazanmak mı yoksa herhangi bir grupla seçimlere ortak girmeyi denemek mi?

Yarın yapılacak olan seçimlerin ertelenmesi halinde bir hafta sonra yapılan olan genel kurulda delege sayısının 3/1'i hazır olması halinde genel kurulun başlayacağını bile bile Bahadır Altan'ın bu tutumu Reform Hareketi'nin seçimleri kazanması için mi planlanmıştır?


Bu iddialar sendika yönetimini belirleyecek olan delegeler arasında konuşulurken, yarın Hava İş sendikası yönetiminin nasıl bir karar alacağı da merak konusu oldu.

THY ÇALIŞANLARININ GELECEĞİYLE Mİ OYNANIYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

bilgin ~ 10 yıl önce
Zaten kim kazanırsa kazansın sonuç THY yönetimi kazanacak. İlk önce kukla gösterisini yapanın kim olduğuna bakmak lazım. Ondan sonra izlemek. 1970 ler ve 1980 lerde aynı gösteriyi izleyen bir insan olarak. Birşey değişmeyecek sadece üst tabaka kaymağı yer alt tabaka kaybeder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 10 yıl önce
şu reform lehine yazanlar nedenini bana açıklasınlar lütfen nasıl bir algınız nasıl vicdanınız var Allah size layığınızı versin tez zamanda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahadır Altan ~ 10 yıl önce
Bahadır Altan ve Thy pilotları kuyruklarını kıstırdılar ve sendikayı işverene teslim ettiler. Gerisi boş laf. Uçakta esip gürlemesinler bundan sonra. Tek laf etmesinler. Havacılık çalışanlarını işverene sattılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEN KİMSİN YAHU? ~ 10 yıl önce
BAY BAHADIR, NE DEMEK BU? SENİN GRUBUNA OY VERDİK 95 DELEGENİ GÖNDERDİK, SEN SENİ SEÇENLERE SAYGISIZLIK YAPIP SEÇTİĞİMİZ DELEGELERİ GENEL KURULA SOKTURMUYORSUN? YAPACAĞIN TEK ŞEY KALDI, SENDİKAYI REFORMA TESLİM ETMEMEK İÇİN ATILAY İLE BİRLEŞMEK...YOKSA HAVA İŞ'İ İŞVERENE TESLİM EDEN ADAM OLARAK TARİHE GEÇECEKSİN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yahu Bahadır Altan kaptan mı ? Kaptan. Bitmiştir .ne zaman güvenilir oldu ki kaptan tayfası Allaha aşkına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ayçin ve ekibi yönetimden,seçimden çekildiğini açıklar,Bahadır kpt. Uçuş işl.delegelerini oy vermeye çağırır,Gökkuşağı KAZANIR...ve Toplu sözleşme kaldığı yerden medeni bir şekilde Türkiye ye yakışır şekilde devam eder,toplum olarak kaybettiğimiz itibar düzelmeye BAŞLAR...aksi olduğunda herşey ve her oluşum şüphe altında olacaktır...Dünya takip ediyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HegelKant ~ 10 yıl önce
Ruhun ereği ÖZGÜRLÜKTÜR Aklınızı kullanma cesaretini gösteriniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu nasıl bir ahlak anlayışıdır, insanları kandırma hakkını nereden bulduğunuzu merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HegelKant ~ 10 yıl önce
İnsanın en kolay gösterdiği duygu HAİNLİK , en zor ortaya çıkarttığı davranışsa BASİRETTİR , CESARETTİR.
kedi ~ 10 yıl önce
bahadır kaptan işverenin örgütlediği reform hareketiyle işbirliği yapması için sürekli zorlandı ve baskı gördü, bunu kabul etmedi ve sürekli direndi. alınan karar bu baskılara boyun eğmemenin zorunlu ve onurlu kararıdır. gerisi lafı güzaf. sağlık durumu da haberde anlatıldığı gibi değildir, bunu kullanmak ise en basitinden ayıptır! işine de bir çok meslekdaşından daha ala devam etmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ONUR MU ~ 10 yıl önce
Koca koca kaptanlar, niye tırstınız da Genel Kurula gelmediniz? Yok mu 95 işletme delegesinden onurlu birileri?
kediye ~ 10 yıl önce
bahadır beyin zorunlu ve onurlu işverene yaradı geçmiş olsun thy işçisi.bahadır bey 1000 lerce kişinin günahıyla onurlu dur baklım.nasıl birşeyse
Açıklama ~ 10 yıl önce
Bahadır kaptan çıkta bir açıklama yap ne yaptığını bilelim, o kadar sana oy verdik, herkes atıp tutuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000