21 Kasım 2015, Cumartesi 10:01:03

THY çalışanlarını Mali'den getiren uçak İstanbul'a indi

THY'nin Mali'de rehin alınan ekibini almaya giden uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi.
  • bu ucak arkadaslari alirken ayrica bir ekip biraktimi, bir sonra ki sefer de ucagi kim getirecek?
  • Sakami yapiyorsunuz..Mogadisu da sadece pistin diger tarafindan yaklasma yapabilirsiniz mesela. Cunku diger taraftan acik acik kokain esrar kilo kilo cuvallarla tasiyan pervaneli ucaklar inebilir, 5 $ verirseniz havalimanı polisi siZi aprona kalaşnikofla alabilir. Afrika hatları hep böyle ...
  • Bu sefer dansözlü eğlence olmadı ama nyse işid de dost sayılır zatenn...
  • Sayın çok bilmiş, herkesin kurtulması çok güzel birşey ve merak etme en az senin kadar biz de mutlu olduk. Şimdi buna sevineceğiz derken başkalarının hayatını tehlikeye atan kişilere göz mü yumalım. O kişilerin aprona girdiği şekilde mısırda uçağa gidn kişinin koyduğu bombayla 200ün üzerinde can kaybı yaşandı. Sana göre hava hoş olabilir de ben yine soracağım bunshgm bu işi bir araştırsın ve gereğini yapsın. Boş eleştiri yapacak olsam deve de kesmişler mi diye sorardım bu arada , hadi sen işine git şimdi!
  • Yorum yapiyorum diyerek sacmalik yapan arkadaslar biraz arastirsin kendi ulkende bile cok guvenlisin zaten Afrika cok tehlikeliymis bir tek siz farkindasiniz british lutfansa airberlin klm air france emirates qatar swiss hava yollari tehlikenin farkinda degil sen dusune koy tehlikelimi degilmi diye Cin orda ham madde ustu kursun butun ihaleleri kapsin sen otur dugun yerden yorum yapmaya devam cok gelisiriz bu zihniyetlerle.
  • Yahu apron, havaalanının arınmış bölümünde , sadece yetkisi olan ve bunu shgm tarafından onaylanan özel bir kart ile ispat edebilen kişilerin ve sadece görev başında oldukları anlarda, görev gereği gerekiyor ise bulunabilecekleri bir yer. Nasıl oluyorda sayın kotil ve yanındaki yetkisiz kişiler aprona çıkıp böyle rahat rahat dolaşabiliyorlar ? Eyyy shgm uyuyor musun? Şu konuyu bir araştır, nereden girmişler aprona, kim izin vermiş kim nereden geçirmiş bu yetkisiz kişileri.
  • Avrupadan afrikaya 380 le uçuyorlar kardeşim sen neyin kafasındasın
  • boyle bir olayi yasayan personeli karsilarken bile gulerek poz veren temel omurboyu o gorevde kalmalidir !
  • Cok sükür sagsalim geldiler. Gecmis olsun arkadaslar.
  • Dünyanın en tehlikeli destinasyonlarına uçan havayolu. Turkish Airlines

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Mali'den getirilen THY ekiplerini karşılamak için sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı VIP salonuna geldi.

Bamako'dan THY çalışanlarını alan TK5881 sefer sayılı Boeing 737-900 tipi uçak ise saat 09.55'te Atatürk Havalimanı'na indi.

THY çalışanlarını Mali'den getiren uçak İstanbul'a indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

peki ~ 8 yıl önce
bu ucak arkadaslari alirken ayrica bir ekip biraktimi, bir sonra ki sefer de ucagi kim getirecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afrika çok tehlikeli ~ 8 yıl önce
Sakami yapiyorsunuz..Mogadisu da sadece pistin diger tarafindan yaklasma yapabilirsiniz mesela. Cunku diger taraftan acik acik kokain esrar kilo kilo cuvallarla tasiyan pervaneli ucaklar inebilir, 5 $ verirseniz havalimanı polisi siZi aprona kalaşnikofla alabilir. Afrika hatları hep böyle ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüh ~ 8 yıl önce
Bu sefer dansözlü eğlence olmadı ama nyse işid de dost sayılır zatenn...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim ~ 8 yıl önce
Sayın çok bilmiş, herkesin kurtulması çok güzel birşey ve merak etme en az senin kadar biz de mutlu olduk. Şimdi buna sevineceğiz derken başkalarının hayatını tehlikeye atan kişilere göz mü yumalım. O kişilerin aprona girdiği şekilde mısırda uçağa gidn kişinin koyduğu bombayla 200ün üzerinde can kaybı yaşandı. Sana göre hava hoş olabilir de ben yine soracağım bunshgm bu işi bir araştırsın ve gereğini yapsın. Boş eleştiri yapacak olsam deve de kesmişler mi diye sorardım bu arada , hadi sen işine git şimdi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayca ~ 8 yıl önce
Yorum yapiyorum diyerek sacmalik yapan arkadaslar biraz arastirsin kendi ulkende bile cok guvenlisin zaten Afrika cok tehlikeliymis bir tek siz farkindasiniz british lutfansa airberlin klm air france emirates qatar swiss hava yollari tehlikenin farkinda degil sen dusune koy tehlikelimi degilmi diye Cin orda ham madde ustu kursun butun ihaleleri kapsin sen otur dugun yerden yorum yapmaya devam cok gelisiriz bu zihniyetlerle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş Olsun ~ 8 yıl önce
Rabbim hepimizi korusun.Herkese çok geçmiş olsun,bir daha yaşanmasın.THY bu ülkenin gururudur,Allah nazardan,kazadan,beladan saklasın.
Anlamıyorum ~ 8 yıl önce
Yahu apron, havaalanının arınmış bölümünde , sadece yetkisi olan ve bunu shgm tarafından onaylanan özel bir kart ile ispat edebilen kişilerin ve sadece görev başında oldukları anlarda, görev gereği gerekiyor ise bulunabilecekleri bir yer. Nasıl oluyorda sayın kotil ve yanındaki yetkisiz kişiler aprona çıkıp böyle rahat rahat dolaşabiliyorlar ? Eyyy shgm uyuyor musun? Şu konuyu bir araştır, nereden girmişler aprona, kim izin vermiş kim nereden geçirmiş bu yetkisiz kişileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qwerty ~ 8 yıl önce
Avrupadan afrikaya 380 le uçuyorlar kardeşim sen neyin kafasındasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temel ~ 8 yıl önce
boyle bir olayi yasayan personeli karsilarken bile gulerek poz veren temel omurboyu o gorevde kalmalidir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 8 yıl önce
Herkes sağ salim kurtulmuş gelmiş asıl senin takıldığın şeye bak. Zoraki eleştiri yapacağım diye saçmalamayın bence.
isim'e ! ~ 8 yıl önce
yorumdan sana ne ve sen sacmalamasan nasil olur !
Pinar ~ 8 yıl önce
Cok sükür sagsalim geldiler. Gecmis olsun arkadaslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyer ~ 8 yıl önce
Dünyanın en tehlikeli destinasyonlarına uçan havayolu. Turkish Airlines

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rambo ~ 8 yıl önce
Kellekoltuk Turizm....Ne kadar risk o kadar prim.
AirFrance , Brussels, Emirates ler uçmuyor zaten ~ 8 yıl önce
Hayran kaldığın batıdan onlarca yıldır uçuluyor.. Ozman Pariste de güvenlik yok, başka terör saldırısı olan yerlerde de yok. Hadi otobüsle git, hadi!
thy ~ 8 yıl önce
yabanci sirketler tehlikeli yerlere ucan ekipleri oralarda calisanlari icin ozel koruma tutuyor,zirhli arac ile tasitiyor peki thy ne yapiyor, tasarruf diye hicbir sey yapmiyor! bir sey olursa da hersey allah'tan deyip geciyorlar! hatirlayin 2 sene once gorev basinda oldurulen arkadasimizi, rehin alinan pilotlari,taranan ekip aracini...bu olaylarin hangisi emirates,air france,british vs sirketlerinde yasandi ? adamlar insanina deger veriyor biz ise tam tersi umursamiyoruz, yalan mi ???
flyer ~ 8 yıl önce
Air France ayrı yazılır.
evet ~ 8 yıl önce
Doğru şekerim oralara ingiliz fransızlar uçsun, ne işimiz var Türkler otursunlar oturdukları yerde. Hiç bir şey yapmasınlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000