30 Haziran 2013, Pazar 10:16:48

THY ÇALIŞANLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Türk Hava Yolları çalışanları, diğer kurumlarda çalışanlar başta olmak üzere herkese örnek olacak bir organizasyon gerçekleştirdi.
  • çalışanlar kendi grevine sahip çıkıp örnek olabilselerdi keşke
  • Check in bilet satış kontuarlarının önünde bile bu kadar reklam vs.yok pes valla bu kadarıda ayıp.mütevazılık iyi huydur...
  • Yaziklar olsun.. Barakaya gel sen thy ve aj bayraklari ile donat ve buna ders niteliginde de, ornek diye goster.Evet bu bir ders!!! Bu isler nasil yapilmaz onun dersi.. THY mi yucelten degil kucilten seyler bunlar ve maalesef ilgili birimdeki profosyonel arkadaslarimizdan hic gorus alinmadan yapilldigi cok belli. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alinacaksa bu is nasil yapilir yoneticilerimizin bu isi calisanlarina ogret,esi lazim. PROFOSYENELLIK beyler biraz.
  • kimsesiz cocuklarin hatirlanmasi ve onlarin gundemde tutulmasi cok onemli ve kutsal bir olay.THY na yaptigi isten dolayi Airporthabere de boylesine guzel haberleri yayinladigi icin tesekkurler
  • Hakketen de gozunu cikarmislar reklamin Ama yine de yapilan guzel
  • İnsanliga ornek olmasi gereken sadece kendisi icin yasayanlara ders niteliginde bir haber emegi gecenlere tesekkurler
  • Maaşallah reklam yapmak için her tarafı bayrak ve flama ile donatmışlar.Ne derler "Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek"Bunlar gözünü çıkarmış.Reklam kokan hateketler bunlar,yazık.

Türk Hava Yolları'nın Eskişehir'deki çalışanları ve beraberinde bilet satış acenteleri ile birlikte dün öğleden sonra Eskişehir' de bulunan 75. Yıl Yunus Emre Çocuk Yuvası'nda kalan kimsesiz çocukları ziyaret etti.

Yuvada kalan çocukların tüm insanlığın çocuğu ve geleceği olması bilincinden yola çıkan Türk Hava Yolları çalışanları ve turizm acentesi yetkilileri, yanlarında getirdikleri palyaço ve çeşitli hediyelerle birlikte çocuklarla keyifli vakitler geçirdi.

Miniklerin mutluluğunun her şeyden önemli olduğu ifade eden ziyaretçiler, çocuklarla birebir ilgilenerek onların mutluluklarını kısa bir zaman diliminde bile olsa temin edebilmek amacıyla gayret gösterdiklerini söylediler.

THY ÇALIŞANLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iyi eylenceler ~ 11 yıl önce
çalışanlar kendi grevine sahip çıkıp örnek olabilselerdi keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nane ~ 11 yıl önce
Check in bilet satış kontuarlarının önünde bile bu kadar reklam vs.yok pes valla bu kadarıda ayıp.mütevazılık iyi huydur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok cirkin ~ 11 yıl önce
Yaziklar olsun.. Barakaya gel sen thy ve aj bayraklari ile donat ve buna ders niteliginde de, ornek diye goster.Evet bu bir ders!!! Bu isler nasil yapilmaz onun dersi.. THY mi yucelten degil kucilten seyler bunlar ve maalesef ilgili birimdeki profosyonel arkadaslarimizdan hic gorus alinmadan yapilldigi cok belli. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alinacaksa bu is nasil yapilir yoneticilerimizin bu isi calisanlarina ogret,esi lazim. PROFOSYENELLIK beyler biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 11 yıl önce
kimsesiz cocuklarin hatirlanmasi ve onlarin gundemde tutulmasi cok onemli ve kutsal bir olay.THY na yaptigi isten dolayi Airporthabere de boylesine guzel haberleri yayinladigi icin tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bra ~ 11 yıl önce
Hakketen de gozunu cikarmislar reklamin Ama yine de yapilan guzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevgi dolu dunya ~ 11 yıl önce
İnsanliga ornek olmasi gereken sadece kendisi icin yasayanlara ders niteliginde bir haber emegi gecenlere tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Maaşallah reklam yapmak için her tarafı bayrak ve flama ile donatmışlar.Ne derler "Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek"Bunlar gözünü çıkarmış.Reklam kokan hateketler bunlar,yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000