11 Ekim 2013, Cuma 15:52:39

THY ÇALIŞANLARINA TOPÇU VE KOTİL'DEN MESAJ

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve THY Genel Müdürü Temel Kotil, Kurban Bayramı nedeniyle çalışanlara mesaj yayınladı.
  • hamdi topçu bu devran sanada kalmadı yaptığın haksızlıkla istifa ettin gittin millet vekilide olamadın bir sürüde hakkmızı yediniz ALLAH cc hazretleri sizden ve çocuklarınızdan çıkarsın hakkımızı divanı mahşerde görüşmek üzere...
  • Sayın hamdi bey sayın temel bey ALLAH rızası için sizden bir isteğim var ben THY de taşeron olarak çalışan bir köleyim halime şükr olsun ki evime ekmek götürebiliyorum velakin aynı işi yapan sözleşmeli ve ya kadrolu personelden farkımız nedir ??? kadrolu veya sözleşmeli bir çalışan memur işe yeni başlayan bir memura ne diyor biliyormusunuz taşeron çalışanlarla muhattap olma bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir ayrımdır temel bey senin çocukların var hamdi bey senin de çocukların var bu şekilde muamele görmesini istermiydiniz sizden ricam isteğim şudur ALLAH rızası için ve biraz ALLAH korkunuz peygamber sevginiz var ise bu taşeron şirketlerden kurtarın bizi 2 şer aylık maaşlarımızı ve ihalede verilecek olan tazminatlarımızı THY ye bırakıyoruz ve bu parayı taşeron şirketlere anlaşmalarını fesh ederek verin..bizi sözleşmenize alın daha iyi performans ve daha kaliteli çalışan kazanmak için taşeron şirketin verdiği ayakkabının burnu gene açıldı hamdi bey görenler bize gülüyor.. :((((
  • sürpriz nerede diyen arkadaşım bir HABOM pesoneli olarak biz 3 yıldır ne sürprizler gördük diyebilirim.En sonuncusu ise bize % 4 lük enflasyon zammını bile çok görüp 1.5 yıldır vermedikleri zamların üstüne lokum şekeri gibi geldi.
  • THY temsilcilerinden kutlama ben açken sen Toksun bu kutlama değil bayram değil sakın sakın...
  • kaç bayramdır 305e kan kusturuyosun hamdi topçu seninde iyi bayram geçirdiğini sanmıyorum çünkü inançların çok kuvvetli seni rahat bırakmaz.
  • GREV ZAMANI ÇALIŞAN PERSONELİNİZ İÇİN TV LERDE BANGIR BANGIR AÇIKLADIĞINIZ '' SÜPRİZ '' NEREDE HAMDİ BEY ? ? ?
  • Bayramlarda nede masum oluveriyorlar ve duygu yüklü mesaj yayınlıyorlar.Melek gibiler...!!!!
  • her bayram adet olan bayram çikolatasını çalışanlarına çok görüp bir bardaklık kahve ile bayram tebriği ile nereden kar yapacağını şaşıran topçu havayolları yönetim kurulu başkanı size sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Bu arada taşeron şirket elemanlırına 300 tl bayram maaşı dağıtan yönetim(ki yanlış anlaşılmasın arkadaşlarımız hak etmiştir helalı hoş olsun güle güle harcasınlar)HABOM personeline o bir poşet kahveyi bile çok görerek müdürlüklerden siz gelmeyin sonra alırsınız diyen TK yönetimine de ayrıyetten sonsuz hürmetlerimizi sunuyoruz.Ben şahsen almadım yanlışlıkla o kahveden içipte kırk yıllık hatırlarını üstüme almamak için
  • sivil havacılık genelmüdürüde sizden para kazanacağız diye işçilerin ağır yükler altında ezilmesini görmüyorsunuz.SAW GELİN BAGAJLARIN AGIRLIĞINA BAKIN BÜTÜN BAGAJLAR STANDART DIŞI SİZ HAVAYOLLARI HEPİNİZE SOYLÜYORUM PEGASUS THY DİĞERLERİ İNSANLARIN SAKAT ETTİNİZ OLMAZ BU İNSAN DIŞI İŞLER.bAŞTA ULAŞTIRMA BAKANI SİVİL HAVACILIK BU İŞE EL ATMALI ULUSLAR ARASI ÇALIŞMA ÖRGÜTÜNE ŞİKAYET EDİLECEKSİNİZ BAGAJ DİYE 100 KİLO ÇUVALLAR İNSANLIK DIŞI SİZ HAVAYOLLARI PARA KAZANACAK PARA KAZANDIRAN ÇALIŞANLAR SAKAT SAKAT BAYRAM YAPACAK.YOK BÖYLE İŞLER BEYLER..........
  • işten haksız ve hukuksuz bir şekilde yalan ve iftiralarla attığınız personellerinizden sadece birisiyim. bende kendi adıma, bunda emeği geçen thy yönetim kademesinin bayramını kutlarım. bayram namazından sonra, ailenizle bayramlaşırken onların yüzüne nasıl baktığınızı çok merak ediyorum.

Hamdi Topçu ve Temel Kotil'in bayram mesajı şöyle;

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Türk Hava Yolları ailesi olarak hep birlikte sürdürülebilir yatırımları, geleceğe dönük tasarrufları, yeni destinasyonları ve gelişmeye yönelik insan kaynaklarımız ile büyümeye devam ediyoruz. Havacılık sektörünün tam da bizim bulunduğumuz bölgeye odaklandığı bu günlerde biz de "marka bilinci" birikimimiz ile yeni farkındalıklar oluşturuyoruz.

Güçlü bir markanın temsilcileri olarak yapmış olduğunuz katkılardan dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni bir bayramı karşılamanın arifesindeyiz. Bayramlar sevinç, mutluluk, huzur ve kavuşma duygularının en yoğun olduğu kutsal günlerimizdir.

Bu düşüncelerle, Kurban Bayramı'nızı en kalpten duygularla kutlar, bayramın sizlere ve tüm sevdiklerinize barış, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.

Sevgilerimle,

Doç. Dr. Temel Kotil
Genel Müdür


******************************

Değerli Arkadaşlarım,

Kurban bayramları sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın esas olduğu, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde imkânların paylaşıldığı mukaddes günlerdir.

Şunu bilmeliyiz ki, esasen bu bayram şükran borcumuzu yerine getirmek, sıkıntı içerisindeki kardeşlerimize yardımcı olabilmek ve Müslümanlar arasındaki sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştirmek için bir vesiledir.

Bayram bizim için bilhassa, yolcularımızı sevdiklerine güvenli ve huzurlu bir şekilde kavuşturduğumuz çok özel ve keyifli anları da ifade etmektedir. Bu anlamda bayram süresince görev yapan tüm çalışma arkadaşlarıma hem kolaylıklar diliyor hem de özverili çalışmalarından ötürü ortaklığımız adına teşekkür ediyorum.

Bu duygularla tüm Türk Hava Yolları Ailesinin Kurban Bayramını kutlar, hepimize huzur ve bereket getirmesini dilerim.

Sevgilerimle.

Hamdi TOPÇU
Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı

THY ÇALIŞANLARINA TOPÇU VE KOTİL'DEN MESAJ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

dağlı ~ 9 yıl önce
hamdi topçu bu devran sanada kalmadı yaptığın haksızlıkla istifa ettin gittin millet vekilide olamadın bir sürüde hakkmızı yediniz ALLAH cc hazretleri sizden ve çocuklarınızdan çıkarsın hakkımızı divanı mahşerde görüşmek üzere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KÖLE TAŞERON ~ 10 yıl önce
Sayın hamdi bey sayın temel bey ALLAH rızası için sizden bir isteğim var ben THY de taşeron olarak çalışan bir köleyim halime şükr olsun ki evime ekmek götürebiliyorum velakin aynı işi yapan sözleşmeli ve ya kadrolu personelden farkımız nedir ??? kadrolu veya sözleşmeli bir çalışan memur işe yeni başlayan bir memura ne diyor biliyormusunuz taşeron çalışanlarla muhattap olma bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir ayrımdır temel bey senin çocukların var hamdi bey senin de çocukların var bu şekilde muamele görmesini istermiydiniz sizden ricam isteğim şudur ALLAH rızası için ve biraz ALLAH korkunuz peygamber sevginiz var ise bu taşeron şirketlerden kurtarın bizi 2 şer aylık maaşlarımızı ve ihalede verilecek olan tazminatlarımızı THY ye bırakıyoruz ve bu parayı taşeron şirketlere anlaşmalarını fesh ederek verin..bizi sözleşmenize alın daha iyi performans ve daha kaliteli çalışan kazanmak için taşeron şirketin verdiği ayakkabının burnu gene açıldı hamdi bey görenler bize gülüyor.. :((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android ~ 11 yıl önce
sürpriz nerede diyen arkadaşım bir HABOM pesoneli olarak biz 3 yıldır ne sürprizler gördük diyebilirim.En sonuncusu ise bize % 4 lük enflasyon zammını bile çok görüp 1.5 yıldır vermedikleri zamların üstüne lokum şekeri gibi geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 11 yıl önce
THY temsilcilerinden kutlama ben açken sen Toksun bu kutlama değil bayram değil sakın sakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
kaç bayramdır 305e kan kusturuyosun hamdi topçu seninde iyi bayram geçirdiğini sanmıyorum çünkü inançların çok kuvvetli seni rahat bırakmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAMDİ BEYE ~ 11 yıl önce
GREV ZAMANI ÇALIŞAN PERSONELİNİZ İÇİN TV LERDE BANGIR BANGIR AÇIKLADIĞINIZ '' SÜPRİZ '' NEREDE HAMDİ BEY ? ? ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bayramlarda nede masum oluveriyorlar ve duygu yüklü mesaj yayınlıyorlar.Melek gibiler...!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android ~ 11 yıl önce
her bayram adet olan bayram çikolatasını çalışanlarına çok görüp bir bardaklık kahve ile bayram tebriği ile nereden kar yapacağını şaşıran topçu havayolları yönetim kurulu başkanı size sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Bu arada taşeron şirket elemanlırına 300 tl bayram maaşı dağıtan yönetim(ki yanlış anlaşılmasın arkadaşlarımız hak etmiştir helalı hoş olsun güle güle harcasınlar)HABOM personeline o bir poşet kahveyi bile çok görerek müdürlüklerden siz gelmeyin sonra alırsınız diyen TK yönetimine de ayrıyetten sonsuz hürmetlerimizi sunuyoruz.Ben şahsen almadım yanlışlıkla o kahveden içipte kırk yıllık hatırlarını üstüme almamak için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomcu ~ 11 yıl önce
rumuza bilerek habomcu yazdım artık bu kelimeyi 6. sınıf ucak teknısyenleri için kulanabiliriz. taseronuz biz . coğumuzun sözleşmesi bile yok su anda. bu devlet nerede merak edıyorum hiç bir sey yasal degıl.gerek calısanlar gerek yönetımdekı kısıler alay edıyor artık.Allah büyük gün olur devran döner gitmeyin diye kırk takla atarsınız.Rabbim büyük o görüyor ve biliyor olanları .
rampcı ~ 11 yıl önce
sivil havacılık genelmüdürüde sizden para kazanacağız diye işçilerin ağır yükler altında ezilmesini görmüyorsunuz.SAW GELİN BAGAJLARIN AGIRLIĞINA BAKIN BÜTÜN BAGAJLAR STANDART DIŞI SİZ HAVAYOLLARI HEPİNİZE SOYLÜYORUM PEGASUS THY DİĞERLERİ İNSANLARIN SAKAT ETTİNİZ OLMAZ BU İNSAN DIŞI İŞLER.bAŞTA ULAŞTIRMA BAKANI SİVİL HAVACILIK BU İŞE EL ATMALI ULUSLAR ARASI ÇALIŞMA ÖRGÜTÜNE ŞİKAYET EDİLECEKSİNİZ BAGAJ DİYE 100 KİLO ÇUVALLAR İNSANLIK DIŞI SİZ HAVAYOLLARI PARA KAZANACAK PARA KAZANDIRAN ÇALIŞANLAR SAKAT SAKAT BAYRAM YAPACAK.YOK BÖYLE İŞLER BEYLER..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayram kutlaması. ~ 11 yıl önce
işten haksız ve hukuksuz bir şekilde yalan ve iftiralarla attığınız personellerinizden sadece birisiyim. bende kendi adıma, bunda emeği geçen thy yönetim kademesinin bayramını kutlarım. bayram namazından sonra, ailenizle bayramlaşırken onların yüzüne nasıl baktığınızı çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000