14 Ocak 2016, Perşembe 15:27:21

THY çalışanlarına prim müjdesi

Türk Hava Yolları'nın Antalya'da devam eden kampında çalışanlara müjdeli haber geldi.
  • Bende bir TGS li olarak buuraya ''ALLAH'in Alkol servisini haram kildigini ve servis edenleri lanetledigi icin yapmayanlardaniz'' diyenlere gercekten guluyorum. THY Catering'de en iyi hizmeti verdigi icin dunyada 1 numara ve biz THY sayesinde ekmek yiyoruz. Insanlari Yaz ismini cismini diyerek,Tehdit ederek, delikanli olunmadigi gibi Adam hic olunmuyor. Allahin verdigi nimetlere biraz Kurani daha iyi okuyarak ve anlayarak bu sirketi daha iyi yerlere calismanin gayreti icinde olun koru korune birilerine Biat etmeden aklinizla ve vicdannizla!!! Once OKU sonra ANLA diyen yuce Rabbimin size verdigi Akil ile Okuyun ve karsindaki anlamaya calisin!!!
  • Ha simdi diyorsun ki; biz lanetli insanlarız ve coluk çocuğa haram yediriyoruz. Allah ıslah etsin
  • La fakirler para bizim paramız , prim bizim primimiz size ne oluyor.?
  • 8000 TL verileceğini duydum hadi iyisiniz
  • TGS VE TAŞERONLARA: işe girmek için binbir tane adam araya sokarsınız .torpille şu şirkete kapağı atayım da ne olursa olsun dersiniz iki ay sonra milletin maaşına göz dikersiniz. yok pilot 30 bin alıyormuş yok hostes 10 bin alıyormuş size ne. sen işini yap. pilot olmak istiyorsan kafan da çalışıyorsa özel pilot okulları var git sen de ol. kabin memuru mu olmak istiyorsun TGS'ye girmek için araya koyduğun adamlardan koy, üniversite bitir ve yabancı dil öğren gir sınavlara.kimse sizi tutmuyor. siz kim prim kim. bu prim sadece THY AO çalışanlarına verilir. Bakın bu uçakta uçan UÇUCU TEKNİSYEN bile bu primi alamaz. Çünkü onlar ayrı bir şirkettir.(THY TEKNİK) daha çalıştığınız şirkette kim ne iş yapıyor kim hangi şirkete bağlı bunlardan haberiniz yok klavye başında sallayıp duruyorsunuz.
  • Hani bizim CED ler,:)
  • Eski gözencisin. :)))
  • Sendika A0'ı getirdi perişanlık oldu. Bu görüşmelerde sendikaya dikkat edin. Tüm yıllar için %7+7 alamazsa birdahaki seçimde hepsini sandığa gömelim. 24.TİS hiç başarılı bir TİS değildi. Zamlar enflasyonun altında kaldı. Sosyal yardım ilk yıl 750 TL olmalı. Sonra 850 ve 1000 TL olmalı. 7.500 TL seyyanen zam yapılmalı.
  • siz sendikanızı satarken düşünecektiniz, işverenden dilenir hale geldiniz, o ne verirse o artık, sendikanız yok, bakın kendilerine nasıl çalışıyorlar. siz de alacağınız 3-5 kuruşa talim edersiniz, bir de buralarda ağlarsınız. siz kendi gücünüzün farkında olmazsanız, daha çok pişman olursunuz, hadi geçmiş olsun.
  • Be Cem Kozlu'nun ne Bolayirli'nin ne de Nilufer Alatas'in kesip attigi tirnak olamaz bunlar . Primler yukleme bosaltma operasyon ve temizlige verilsin asil emekci onlar. Gunde 5 saat bile is yapmayip,floryada orda burda gezenlere sigara molalarinda gen mud te keyif yapanlara degil!!!! Eli soguktan morarmis yuklemeci arkadaslar,soguktan titreyerek ucak rotara girmesin diye ugrasan harekat ve sogukta bekleyip,5 dk da koca ucagi temizlemeye calisan o gorunmeyen gercek emekcilere versinler kar payini!!! Allahtan korkun ya , bunun hesabi var...!

Türk Hava Yolları'nın Antalya Belek'te devam eden kampından müjdeli haber geldi. THY yönetimi, müdürlere birer maaş, başkan yardımcısı ve başkanlara bir buçuk maaş, genel müdür yardımcılarına ise ikişer maaş prim vereceğini açıkladı.

Antalya'da devam eden kampta müjdeli haberi THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı verdi. Aycı ayrıca Toplu İş Sözleşmesi'nin imzalanması sonrasında çalışanlara da seyyanen prim verileceği sözünü verdi.

Airporthaber.com ÖZEL

THY çalışanlarına prim müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (181)

TGS?? ~ 8 yıl önce
Bende bir TGS li olarak buuraya ''ALLAH'in Alkol servisini haram kildigini ve servis edenleri lanetledigi icin yapmayanlardaniz'' diyenlere gercekten guluyorum. THY Catering'de en iyi hizmeti verdigi icin dunyada 1 numara ve biz THY sayesinde ekmek yiyoruz. Insanlari Yaz ismini cismini diyerek,Tehdit ederek, delikanli olunmadigi gibi Adam hic olunmuyor. Allahin verdigi nimetlere biraz Kurani daha iyi okuyarak ve anlayarak bu sirketi daha iyi yerlere calismanin gayreti icinde olun koru korune birilerine Biat etmeden aklinizla ve vicdannizla!!! Once OKU sonra ANLA diyen yuce Rabbimin size verdigi Akil ile Okuyun ve karsindaki anlamaya calisin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgsliye ~ 8 yıl önce
Ha simdi diyorsun ki; biz lanetli insanlarız ve coluk çocuğa haram yediriyoruz. Allah ıslah etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zenginin malı... ~ 8 yıl önce
La fakirler para bizim paramız , prim bizim primimiz size ne oluyor.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yyy ~ 8 yıl önce
8000 TL verileceğini duydum hadi iyisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ao ~ 8 yıl önce
TGS VE TAŞERONLARA: işe girmek için binbir tane adam araya sokarsınız .torpille şu şirkete kapağı atayım da ne olursa olsun dersiniz iki ay sonra milletin maaşına göz dikersiniz. yok pilot 30 bin alıyormuş yok hostes 10 bin alıyormuş size ne. sen işini yap. pilot olmak istiyorsan kafan da çalışıyorsa özel pilot okulları var git sen de ol. kabin memuru mu olmak istiyorsun TGS'ye girmek için araya koyduğun adamlardan koy, üniversite bitir ve yabancı dil öğren gir sınavlara.kimse sizi tutmuyor. siz kim prim kim. bu prim sadece THY AO çalışanlarına verilir. Bakın bu uçakta uçan UÇUCU TEKNİSYEN bile bu primi alamaz. Çünkü onlar ayrı bir şirkettir.(THY TEKNİK) daha çalıştığınız şirkette kim ne iş yapıyor kim hangi şirkete bağlı bunlardan haberiniz yok klavye başında sallayıp duruyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 8 yıl önce
Bır tgslı olarak sırketımın vefakar vede ozveren calısanları adına yazıyorum. thylı olmussun ama adam olamamıssın.senın o bıtarafını yırttıgın hosteslıgı hostlugu Allahın ALKOL SERVISINI HARAM KILDIGINI VE SERVIS EDENLERI LANETLEDIGI ICIN yapmayanlardanız.Kımsenın kımsenın maasında gozu yok.Ayrıca klavye delıkanlısı demıssın Yaz ısmını cısmınıde delıkanlı gorelım
Teknik ~ 8 yıl önce
Hani bizim CED ler,:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biliyorum seni ~ 8 yıl önce
Eski gözencisin. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En az %7+7 alamayan sendikayı sandığa gömelim ~ 8 yıl önce
Sendika A0'ı getirdi perişanlık oldu. Bu görüşmelerde sendikaya dikkat edin. Tüm yıllar için %7+7 alamazsa birdahaki seçimde hepsini sandığa gömelim. 24.TİS hiç başarılı bir TİS değildi. Zamlar enflasyonun altında kaldı. Sosyal yardım ilk yıl 750 TL olmalı. Sonra 850 ve 1000 TL olmalı. 7.500 TL seyyanen zam yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendika uyur... ~ 8 yıl önce
siz sendikanızı satarken düşünecektiniz, işverenden dilenir hale geldiniz, o ne verirse o artık, sendikanız yok, bakın kendilerine nasıl çalışıyorlar. siz de alacağınız 3-5 kuruşa talim edersiniz, bir de buralarda ağlarsınız. siz kendi gücünüzün farkında olmazsanız, daha çok pişman olursunuz, hadi geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 8 yıl önce
305 zamanında sizi de gördük. Ağladığımız yok çok şükür . Hasetinizden çatlıyorsunuz , dua ediyorsunuz ki şirket kötüye gitsinde buradan goy goy yapalım diye
Yusuf Bolayirli ~ 8 yıl önce
Be Cem Kozlu'nun ne Bolayirli'nin ne de Nilufer Alatas'in kesip attigi tirnak olamaz bunlar . Primler yukleme bosaltma operasyon ve temizlige verilsin asil emekci onlar. Gunde 5 saat bile is yapmayip,floryada orda burda gezenlere sigara molalarinda gen mud te keyif yapanlara degil!!!! Eli soguktan morarmis yuklemeci arkadaslar,soguktan titreyerek ucak rotara girmesin diye ugrasan harekat ve sogukta bekleyip,5 dk da koca ucagi temizlemeye calisan o gorunmeyen gercek emekcilere versinler kar payini!!! Allahtan korkun ya , bunun hesabi var...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000