25 Nisan 2014, Cuma 12:20:10

THY ÇALIŞANLARI UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

Türk Hava Yolları’nın kurum kültüründe fark oluşturmayı amaçladığı “Birlikte Farklıyız” kültürel bütünlük projesi 22 Nisan’da dev bir etkinlik ile binlerce çalışanının katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Geceye Emel Sayın ve Mustafa Ceceli konseri damgasını vurdu.
  • kabin hızmetleri başkanlıgı calışanları mazeret izni kullanamıyorlarmış bilgisi olan varmı topcu ne yapıyor sendika genel baskanı ali kemal tatlıbal nerede
  • Beyefendilerin etrafına bir bakın, hepsi bayan. Ağızları kulaklarına varmış bayan çalışanlar. ya müşteri ilşkilerinde ya da reklam vs. işleri yaparlar. Elle tutulur kalifikasyonları yoktur, zira çoğu unilerin gereksiz bölümlerinden mezundur. İsmail Demir teknisyeni "vida sıkan" olarak görürdü. o teknisyen vida sıkabilmek için yüksek puanla havacılık yüksekokullarından mezun olup üstüne de lisans almak için yıllarca çalışır. İşte THY ve Teknik A.Ş. yöneticileri böyle bir vizyona sahiptirler. Dünyanın çivisi çıkmış beyler.
  • MERAK EDİYORUM THY DEMEK SADECE KABİN VE KOKPİT DEMEK MİDİR ? TGS THY'NİN NERESİNDE DURMAKTADIR ?
  • Gezi olaylarını soktunuz,türbanlıyı soktunuz ,yandaş aç partilileri soktunuz ya sizin derdiniz ne.şirketimiz her şeyiyle mükemmel bir gece yaşattı bizlere kıskandığınızı hain olduğunuzu bu kadar belli etmeyin efendiler.partilisiyle,açığıyla kapalısıyla,gezicisiyle karşı çıkanıylabiz bir aileyiz orda olmayı haketmeyenler susun artık ya sevin ya da bu diyarı terkedin
  • zaten ceo Birlikte farklıyız demiş habom doco tgs teknik aş eee oraya gidenlerde a.o çalışanıdır.
  • Cemaatcı olanlar şimdi yön değiştirerek, başka cemmatlardan llduğunu dile getiriyorlar. Halbuki işe girereken cemaatcı olarak (FG) cemaatı referanslari ile işe girmelerini inkar ederek saf değişmeye başladılar. THY TEKNİK AŞ.de (FG) cemaatın referanslari ile işe alınıp, belli makamlara getirilen kişiler ufak bir araştırma sonucu bunların kimler olduğu görülecekdir. Bunların yanında çıkar ilişkileride ortaya girince ortalık iyice karışacak. THY TEKNİK AŞ'de (MGD)nın çıkar ilişkileri gündemden hiç düşmemekdedir,
  • Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!
  • tgsci dococu habomcu teknik nerelerdesiniz...fotograflarda yoksunuz.. korler sagirlar birbirlerini agirlar gibi olmus..
  • makama geldiklerinden bu yana binlerce insanin haksiz yere thy'den atilmasina ya da zorla emekli edilmesine neden olan,sirketi iktidarin arka bahcesi haline getiren, insanlari sucu bucu senden benden diye ayiran, liyakati yok eden,kendi adamlarini torpille ise alip uzman,mudur,baskan vs yapan, kendileri luks lokantalarda ziyafet cekerken,calisanlarina dogru duzgun kalitede yemegi bile cok goren,havaciligi kitaptan 6 ayda ve ise yeni aldiklari arkadaslariyla internetten ogrenip ! kul hakki yiyenlerle poz veren, arkadaslari isten atilirken ya da iste ezilirken,surulurken,haklari yenirken ses cikarmayip, makam sahiplerine yagcilik,yalakalik yapan thy calisanlarini kiniyoruz !!!
  • Baslik yanlis olmus genel mudurluk calisanlari unutulmaz bir gece yasadi

Uzun süredir hazırlığı yapılan “Birlikte Farklıyız” kültürel bütünlük projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler 22 Nisan’da İstanbul’daki THY binaları ve ofislerinde çalışanlara sabah kahvaltı ikramlarıyla başladı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Genel Müdürü Temel Kotil’in de katıldığı dev çalışan etkinliğinin akşamki adresi Haliç Kongre Merkezi’ydi. Çalışanlara yönelik birçok özel motivasyon filminin gösterildiği gecede, çalışan çocuklarının yer aldığı motivasyon filmi gösterimi ve tüm ulusal kanallardan bir gün önce THY’nin 23 Nisan’a özel hazırladığı “Hayal Edince” reklam filminin prömiyeri de yapıldı. Reklam filmi çalışanlar tarafından o kadar çok sevildi ki salonda duygulu anlar yaşandı. Reklamın minik yıldız oyuncuları da geceye katılan davetliler arasındaydı.

Sinema festivallerini aratmayan gecede 1933 yılından bugüne Türk Hava Yolları’nın tarihini anlatan ‘80 Yılda Devri Alem’ adlı belgesel filmi de çalışanların beğenisine sunuldu. Haliç Kongre Merkezi’nin muhteşem Haliç manzarası eşliğinde THY çalışanlarına zengin bir menü sunuldu. Akşam yemeğinin ardından sırasıyla Mustafa Ceceli ve Emel Sayın sahne alarak hareketli şarkılarla çalışanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Hamdi Topçu ve Temel Kotil ile ‘Selfie’

Çalışanlarını bu derece önemseyen Türk Hava Yolları yolcusuna sunduğu beş yıldızlı hizmeti, çalışanlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi. Yönetim çalışanlarını en üst seviyede önemsediği ve iletişime tamamen açık olduğunu ortaya koydu. Hiyerarşi gözetmeksizin her çalışanı muhteşem bir atmosferde doyasıya eğlendi. Hatta çalışanlar Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Genel Müdür Temel Kotil ile selfie fotoğrafı çektirdi. Etkinlik sonrası çalışanların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Peki ‘Birlikte Farklıyız’ projesi ne anlama geliyor?

THY’nin çalışanlarına verdiği değeri vurgulayan ‘Birlikte Farklıyız’ projesi, şirketin kurum kültüründe zaten var olan beş önemli değeri esas almış. THY çalışanları önce ‘Aileyiz’ diyor, kurumu sahipleniyor, aile üyelerini yani diğer çalışanlarını destekliyor. ‘Takımız’ değeriyle farklı birimlerde ortak amaçlara ulaşmak için daha fazla elbirliği diyor. Farklılığını ‘Misafirperverlik’ değeriyle pekiştiriyor ve tabi ki bunca büyüme ve atılım sırasında ‘Güvenilirliğinden’ taviz vermiyor, işlerimizi en üst düzeyde emniyet, disiplin ve sistemli iş yapış tarzıyla gerçekleştirdiğine vurgu yapıyor. Ayrıca hızlı büyümesini borçlu olduğu ‘Çeviklik’ değeriyle inisiyatif alarak yeniliklerini sürdüreceğinin altını çiziyor.

İŞTE O UNUTULMAZ GECEDEN KARELER















THY ÇALIŞANLARI UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

calişan ~ 10 yıl önce
kabin hızmetleri başkanlıgı calışanları mazeret izni kullanamıyorlarmış bilgisi olan varmı topcu ne yapıyor sendika genel baskanı ali kemal tatlıbal nerede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayanlar ~ 10 yıl önce
Beyefendilerin etrafına bir bakın, hepsi bayan. Ağızları kulaklarına varmış bayan çalışanlar. ya müşteri ilşkilerinde ya da reklam vs. işleri yaparlar. Elle tutulur kalifikasyonları yoktur, zira çoğu unilerin gereksiz bölümlerinden mezundur. İsmail Demir teknisyeni "vida sıkan" olarak görürdü. o teknisyen vida sıkabilmek için yüksek puanla havacılık yüksekokullarından mezun olup üstüne de lisans almak için yıllarca çalışır. İşte THY ve Teknik A.Ş. yöneticileri böyle bir vizyona sahiptirler. Dünyanın çivisi çıkmış beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vida sikan ~ 10 yıl önce
adam itu okumus ucak muhendisi olmus ama dunyanin en buyuk ikinci ucak kazasinin yanlis yorumlanan yapisal tamir nedeniyle oldugundan habersiz.(bulkhead e yapilan tamirde iki sira yerine tek sira percin atilmasi).. o vida sikan adam yuzunden sirketler batiyor galiba haberi yok.
TGS ÜVEY EVLATLARI ~ 10 yıl önce
MERAK EDİYORUM THY DEMEK SADECE KABİN VE KOKPİT DEMEK MİDİR ? TGS THY'NİN NERESİNDE DURMAKTADIR ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gercek su ~ 10 yıl önce
tgs doco habom thy teknik aS bu karenin icinde yer alamaz.onlarin thysi genel mudurluk calisanlarindan ve kabin ekibinden olusuyor.
Özlem ~ 10 yıl önce
Gezi olaylarını soktunuz,türbanlıyı soktunuz ,yandaş aç partilileri soktunuz ya sizin derdiniz ne.şirketimiz her şeyiyle mükemmel bir gece yaşattı bizlere kıskandığınızı hain olduğunuzu bu kadar belli etmeyin efendiler.partilisiyle,açığıyla kapalısıyla,gezicisiyle karşı çıkanıylabiz bir aileyiz orda olmayı haketmeyenler susun artık ya sevin ya da bu diyarı terkedin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özlem kizdi ~ 10 yıl önce
kizi cok kizdirdik gidelim beyler =)) ben pasaport islemlerini baslatiyorum
brown nose a ~ 10 yıl önce
asil hainlik 15 senede zor yetisen en deneyimli ucak teknisyenlerini katar havayollarina ve pegasus a kaptirip ses cikarmamak bunun yerine yunanistandan ayligi 5000 euroya adam kiralamaktir.. habomcu- teknikci diyerek insanlari ayirarak ayni isi yapanlara farkli ucret vererek is barisini bozmak bakimi tehlikeye sokmaktir hainlik... hainlik emekliligi gelmesine 1 ay kala adami isten cikarip fazladan bu sirketin 100 bin tlsini sokaga atmaktir. hicbir ise yaramayan elektrikli araclara onbinlere euro verirken bozuk bir kamyon yuzunden thy teknikte ilk defa olumlu bir is kazasina sebep olmaktir hainlik . senin hainlik tanimin farkli olabilir.bu sirketi senden daha fazla sevdigime ve bu sirket icin senden daha cok calistigima adim gibi eminim. senin hainlik anlayisin farkli olabilir. benim tanimim budur.simdi sus ve kutuna geri don.
Love it or leave it ~ 10 yıl önce
Özlem Hanım, eskiden bizi malum rejim kovmuştu bu diyardan. Amerika'da ve Avrupa'da yaşamaya başladık. Yaşanan terör olaylarını takip eden yıllarda müslümanlara karşı şu söyleniyordu: "Love it or leave it". Ülkemiz de normalleşti sandık baba ocağı diyarımıza geri geldik. Ama görüyoruz ki burada çok da birşey değişmedi, sadece aktörler ve senin gibi figüranları değişti!
Birlikte Farklıyız ~ 10 yıl önce
zaten ceo Birlikte farklıyız demiş habom doco tgs teknik aş eee oraya gidenlerde a.o çalışanıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OS ~ 10 yıl önce
Cemaatcı olanlar şimdi yön değiştirerek, başka cemmatlardan llduğunu dile getiriyorlar. Halbuki işe girereken cemaatcı olarak (FG) cemaatı referanslari ile işe girmelerini inkar ederek saf değişmeye başladılar. THY TEKNİK AŞ.de (FG) cemaatın referanslari ile işe alınıp, belli makamlara getirilen kişiler ufak bir araştırma sonucu bunların kimler olduğu görülecekdir. Bunların yanında çıkar ilişkileride ortaya girince ortalık iyice karışacak. THY TEKNİK AŞ'de (MGD)nın çıkar ilişkileri gündemden hiç düşmemekdedir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tevfik Fikret ~ 10 yıl önce
Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korler ~ 10 yıl önce
tgsci dococu habomcu teknik nerelerdesiniz...fotograflarda yoksunuz.. korler sagirlar birbirlerini agirlar gibi olmus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KINIYORUZ ! ~ 10 yıl önce
makama geldiklerinden bu yana binlerce insanin haksiz yere thy'den atilmasina ya da zorla emekli edilmesine neden olan,sirketi iktidarin arka bahcesi haline getiren, insanlari sucu bucu senden benden diye ayiran, liyakati yok eden,kendi adamlarini torpille ise alip uzman,mudur,baskan vs yapan, kendileri luks lokantalarda ziyafet cekerken,calisanlarina dogru duzgun kalitede yemegi bile cok goren,havaciligi kitaptan 6 ayda ve ise yeni aldiklari arkadaslariyla internetten ogrenip ! kul hakki yiyenlerle poz veren, arkadaslari isten atilirken ya da iste ezilirken,surulurken,haklari yenirken ses cikarmayip, makam sahiplerine yagcilik,yalakalik yapan thy calisanlarini kiniyoruz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Baslik yanlis olmus genel mudurluk calisanlari unutulmaz bir gece yasadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogru ~ 10 yıl önce
muthis yorum tebrikler...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000