12 Nisan 2009, Pazar 07:37:23

THY Çağrı Merkezi'nde elektrikler gitti, soruşturma başlatıldı

Türk Hava Yolları (THY) çağrı merkezi, dün öğlen saatlerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle 2 saat hizmet veremedi.
  • Arkadaşlarım; Ben yakın zaman içinde THY Çağrı Merkezinde çalışmaktaydım ve ücret 320 tl. gelince işten ayrıldım ve dava açmak için hazırlanıyorum. gerçekten de aldığım telefonların hepsi şikayet üzerineydi ve insanlar hiç memnn değil. keşke devredilmeseydi diyip duruyorlar bence de keşke taşeron firmalara verlmeseydi çünkü 320 tl. ye ne kdr çalışılır ki saçma değilmi. ve her zaman performans falan filan diyerek işten biri girip biri çıkıyor. çünkü herkesin maaşı farklı ve sürekli arızalar çıkmakta.
  • Sizi elektrik çarpacak Thy yönetimi, çok yakında.......
  • THY,bindiği dalı kesmiştir.600 YTL ye çalisan personelinden ancak bu kadar verim alır.Ucuz ,ucuz mantığıyla kalite ve işbilirliği kaybettiler.İşi öğrenende en kısa zamanda işden ayrilacaktır.Hiçkimse köle değildir. Orası artık düzelmez.
  • ben de kasılıyorum ister thy call center ister yapı kredi ister bilmem ne dairesi olsun.bizde bu call center olayı ters işliyo bence bu arkadaşlar telekomla tcelle vodafone ile ortak çalışıyo.bari insan bi güzel menü müziği koyar.ben gece yarılarını bekliyorum ulaşabilmek için.444 0 444 ezberledim valla numarayı.komisyonu vardır bunların yoksa bizi boşyere üzmezler...
  • Bazan Call Center'a telefon etme mecburiyetinde kalıyorum. İnanırmısınız bütün organlarım geriliyor. O ne diyecek, ben sinirlenmeden ne diyeyim diye. Burası sadece candan Karlıtekin'in arzusu doğrultusunda taşere edilmiş bir birimdir. Haksızlığın bedeli aheste aheste çıkıyor zaten.
  • biletlerinizi ve daha bir dolu işlemlerinizi acentalardan alın ve hicbir zaman boyle sorunlarla ugrasmayın.. selçuk
  • Niyem mi? bekleme derdim yok.Derdimi söylüyorum anında derman buluyorum.Bir kere yanıldım yıkıldım aldım bir bilet her türlü sıkıntıyı yasadım.ulaşmak bir dert derdini anlatmak başka bir dert.Acenteminkıymetini o zaman anladım.Nerde olursam olayım bir telefonla hiç beklemeden işimi halledebiliyorum.Benim için önemli olan da bu.Kredi kart bilgilerimi tanımadıgım birine neden vereyim ki suistimal edilmeyecegini kim garanti edecek bana.Bu yüzden ben kolayını seçiyorum.
  • Eskiden burada 500 kişi çalışıyordu. 500X 3000 (Bindirilmiş maaş) X 16 ay (12+4)= 25 milyon TL. THY burayı taşere etti. Herhalde yıllık 17 milyon TL den az o şirkete ödeme yapmıyordur. Yani 8 milyon kazandı. Ama ne kaybetti . Bunun muhasebesini yaptı mı? Geçen yıl 1 milyar tl kar etmiş. Keşke 990 milyon kar etseydi de, verimli , birincilik almış, kaliteli call-centre nı kaybetmeseydi.
  • THY nin bu merkezi kimlere peşkeş çekildi?
  • sayın yetkililer yani cagrı merkezinden billet almak cok zor ve zaman alıcı ve yorucu cünkü ses kalitesi sistemde cok düsük artı bi billet almak yaklasık 15 ile 20 dakika sürüyor arkadasların bazıları gayet profesyonell ama bazıları cok yetersiz ve bakın istanbul miami istnbul business klass mil den ödül bilet sordum cok bekleti ve sonunda yok söyle yok böyle baska zaman arayın dedi.neyse dün gece den beri de thy.com dan paralı billet almak istiyorum gecici arza varmıs yaaa bu ne arza be yaaa olmuyor ama iyi tarafları da var thy inkar etmem ama su net ve cagrı merkezi bi fiyasko tesekürler d.dogan elite plus cart sahibi

Bu süre içinde hiçbir satış ve rezervasyon yapılamazken yolcular en yakın bilet satış acentelerine yönlendirildi.

Arızanın giderilmesinden sonra çağrı merkezi yeniden hizmet vermeye başladı.

THY, geçtiğimiz aylarda özelleştirilen çağrı merkezinde meydana gelen kesinti ile ilgili soruşturma başlattı.

THY Çağrı Merkezi'nde elektrikler gitti, soruşturma başlatıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlarım; Ben yakın zaman içinde THY Çağrı Merkezinde çalışmaktaydım ve ücret 320 tl. gelince işten ayrıldım ve dava açmak için hazırlanıyorum. gerçekten de aldığım telefonların hepsi şikayet üzerineydi ve insanlar hiç memnn değil. keşke devredilmeseydi diyip duruyorlar bence de keşke taşeron firmalara verlmeseydi çünkü 320 tl. ye ne kdr çalışılır ki saçma değilmi. ve her zaman performans falan filan diyerek işten biri girip biri çıkıyor. çünkü herkesin maaşı farklı ve sürekli arızalar çıkmakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sizi elektrik çarpacak Thy yönetimi, çok yakında.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY,bindiği dalı kesmiştir.600 YTL ye çalisan personelinden ancak bu kadar verim alır.Ucuz ,ucuz mantığıyla kalite ve işbilirliği kaybettiler.İşi öğrenende en kısa zamanda işden ayrilacaktır.Hiçkimse köle değildir. Orası artık düzelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben de kasılıyorum ister thy call center ister yapı kredi ister bilmem ne dairesi olsun.bizde bu call center olayı ters işliyo bence bu arkadaşlar telekomla tcelle vodafone ile ortak çalışıyo.bari insan bi güzel menü müziği koyar.ben gece yarılarını bekliyorum ulaşabilmek için.444 0 444 ezberledim valla numarayı.komisyonu vardır bunların yoksa bizi boşyere üzmezler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bazan Call Center'a telefon etme mecburiyetinde kalıyorum. İnanırmısınız bütün organlarım geriliyor. O ne diyecek, ben sinirlenmeden ne diyeyim diye. Burası sadece candan Karlıtekin'in arzusu doğrultusunda taşere edilmiş bir birimdir. Haksızlığın bedeli aheste aheste çıkıyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
biletlerinizi ve daha bir dolu işlemlerinizi acentalardan alın ve hicbir zaman boyle sorunlarla ugrasmayın.. selçuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Niyem mi? bekleme derdim yok.Derdimi söylüyorum anında derman buluyorum.Bir kere yanıldım yıkıldım aldım bir bilet her türlü sıkıntıyı yasadım.ulaşmak bir dert derdini anlatmak başka bir dert.Acenteminkıymetini o zaman anladım.Nerde olursam olayım bir telefonla hiç beklemeden işimi halledebiliyorum.Benim için önemli olan da bu.Kredi kart bilgilerimi tanımadıgım birine neden vereyim ki suistimal edilmeyecegini kim garanti edecek bana.Bu yüzden ben kolayını seçiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eskiden burada 500 kişi çalışıyordu. 500X 3000 (Bindirilmiş maaş) X 16 ay (12+4)= 25 milyon TL. THY burayı taşere etti. Herhalde yıllık 17 milyon TL den az o şirkete ödeme yapmıyordur. Yani 8 milyon kazandı. Ama ne kaybetti . Bunun muhasebesini yaptı mı? Geçen yıl 1 milyar tl kar etmiş. Keşke 990 milyon kar etseydi de, verimli , birincilik almış, kaliteli call-centre nı kaybetmeseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY nin bu merkezi kimlere peşkeş çekildi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayın yetkililer yani cagrı merkezinden billet almak cok zor ve zaman alıcı ve yorucu cünkü ses kalitesi sistemde cok düsük artı bi billet almak yaklasık 15 ile 20 dakika sürüyor arkadasların bazıları gayet profesyonell ama bazıları cok yetersiz ve bakın istanbul miami istnbul business klass mil den ödül bilet sordum cok bekleti ve sonunda yok söyle yok böyle baska zaman arayın dedi.neyse dün gece den beri de thy.com dan paralı billet almak istiyorum gecici arza varmıs yaaa bu ne arza be yaaa olmuyor ama iyi tarafları da var thy inkar etmem ama su net ve cagrı merkezi bi fiyasko tesekürler d.dogan elite plus cart sahibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000