20 Haziran 2013, Perşembe 11:13:00

THY CADI AVI BAŞLATTI

Gezi Parkı olayları sonrası sosyal medyada oluşan tepkinin küfür ve hakarete dönüşmesi THY’yi de harekete geçirdi. THY, sosyal medyada küfür ve hakaret içeren mesaj yayınlayan çalışanları tespit etmek için cadı avı başlattı.
  • çalışanların parası milli bankaya, çalışmayanların parası milli olmayan bankaların gizli offshore hesaplarına, ne güzel bir dünya yaratmışsınız kendinize...
  • Tgs den 3 kişi atıldı bu sebeple.Dahası da gelir. gerekçelerini performans düşüklüğü olarak gösterilmiş ama umarım onları ispitleyen şirket çalışanları da bir gün işten çıkarılırlar . ilginç olan şeylerden biri de küfür ettiler diyen kişiler kendi görüşü olmayanlara nasıl küfürler edebildiğidir.
  • O başbakana hakaret edip işinden olan pilota destek olanlara sesleniyorum. Madem o eleman haklı ve Özgûr olmanın gereği böylemiş söylediklerini kendi üzerinize alıp kabul edin. ( empati yapın ) bakalım ne hissedeceksiniz.
  • Bir köyde eşekler Semerci’den çok şikayetçiymiş, yaptığı semerlerden sırtları yara oluyormuş. “Semerci ölse de kurtulsak” diye dua ediyorlarmış. Bir gün Semerci ölmüş, yerine yeni bir semerci gelmiş, ancak; onun yaptığı semerlerden de sırtları yara oluyormuş. “Dua edelim bu da ölsün” dediklerinde, içlerinden biri müdahale etmiş. -Arkadaşlar, bu da ölünce başka bir semerci gelecek, en iyisi biz dua edelim de Allah bizi eşeklikten kurtarsın. ( AMİN )
  • Adamın biri kahvede; “ Ben böyle Başbakan’ın” diye başlamış saydırmaya… Polis gelmiş adamı karakola götürmüş. İfade alınırken adam, “ Bizim Başbakan’a değil, Patagonuz Başbakan’ına küfrediyordum” demiş. Komiser, “Boş versene, biz hangi ülkenin Başbakan’ına küfür edileceğini bilmez miyiz” demiş. Hamdi amca biz Patagonuz Başbakan'ına küfür ediyorduk... (ANLADINIZ SİZ ONU )....:))))
  • Maaşımı ykb sından almAk istemiyorum sayın yetkililer değiştirin
  • İnşallah Yapı Kredi ' yi de bırakırsak çok sevineceğim.
  • o miting esnasında Türk Bayrağına basıp namaz kılan o herifleri işe alın..Tam sizlik onlar efsane birşey olur..hem Türk Bayrağına basıyorlar hem namaz kılıyorlar tam sizin sevdiğiniz cinsten..Polise suc atma diyor..Oradamıydın da buradan delikanlılık yapıyorsun artist,çoluk çocugun oturdugu alana hicbirsey yokken biber gazı sıkan babamın oglu muydu..Tekerlekli sandalyedeki adama tomayla su sıkan ben mıydım..Adam paramı sen ver sıkmıyım diyor ne polisi 2 milyar maaş alıyım derdinde vatan sevgisi derdinde degil onlar..Halk için şiddet AKP için emniyet.. Bu kadar basit,yağmalama diyor yağmalama yapanların cogu sivil polis çıktı,arkalarında telsizler silahlar hepsinde tek tek fotografları cıktı..Ama bunları güzel medyadan göremezsin işine gelse biraz araştırırdın..Ama senin gibiler için zaten medyayı satın aldı bu adam..Seninle bu konuda sabaha kadar tartışırım ama işte düşüncendeki karanlıgı aydınlatman lazım önce..
  • YAHU BENIM BIRSURU DEVRE ARKADASIM VAR KUFREDEN,NEREYE SIKAYET EDIYORUZ???
  • yine karistirdi avrupa benim güzelim memleketimi bizim halkda hemen tongaya basti oyuna gelmeye devam ediyor. ekonomi tikir tikir iken herkesin karni tok iken bu olaylar tesadüf mü sizce? saga da yazik sola da yazik kardesim ...

Gezi Parkı olaylarına destek verdiği için reklam ajansı Alametifarika ile sözleşmesini iptal ettiği öne sürülen Türk Hava Yolları, çalışanlarının sosyal medya hesaplarını da takibe aldı.

THY’de ve bütün iştiraki şirketlerinde sosyal medya aracılığıyla küfürlü ve hakaret içeren mesajlar yayınlayan çalışanların tespiti için çalışma başlatıldı. THY çalışanlarının da Gezi olaylarına destek verenler ve vermeyenler olarak ikiye ayrıldığı kaydedilirken, desteklerini küfürlü ve hakaret içeren mesajlara dönüştürenlerin kurumda rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

THY’de ve diğer şirketlerde bu tür mesaj yayınlayan çalışanların tespit edilmeleri halinde önce uyarılacağı, devam etmeleri halinde ise işlerinden olabilecekleri konusunda uyarılacağı kaydedildi.

Bugün Borajet Havayolları’ndan bir pilot, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhine sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta küfürlü ve hakaret içeren mesajlar yayınladığı için istifa etmek zorunda kalmıştı.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY CADI AVI BAŞLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

bankacılar sizi ~ 11 yıl önce
çalışanların parası milli bankaya, çalışmayanların parası milli olmayan bankaların gizli offshore hesaplarına, ne güzel bir dünya yaratmışsınız kendinize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operatione ~ 11 yıl önce
Tgs den 3 kişi atıldı bu sebeple.Dahası da gelir. gerekçelerini performans düşüklüğü olarak gösterilmiş ama umarım onları ispitleyen şirket çalışanları da bir gün işten çıkarılırlar . ilginç olan şeylerden biri de küfür ettiler diyen kişiler kendi görüşü olmayanlara nasıl küfürler edebildiğidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
O başbakana hakaret edip işinden olan pilota destek olanlara sesleniyorum. Madem o eleman haklı ve Özgûr olmanın gereği böylemiş söylediklerini kendi üzerinize alıp kabul edin. ( empati yapın ) bakalım ne hissedeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asdasdas ~ 11 yıl önce
kendine bide aviator diyosun.. yerim senin aviatorlüğünü
...! ~ 11 yıl önce
Bir köyde eşekler Semerci’den çok şikayetçiymiş, yaptığı semerlerden sırtları yara oluyormuş. “Semerci ölse de kurtulsak” diye dua ediyorlarmış. Bir gün Semerci ölmüş, yerine yeni bir semerci gelmiş, ancak; onun yaptığı semerlerden de sırtları yara oluyormuş. “Dua edelim bu da ölsün” dediklerinde, içlerinden biri müdahale etmiş. -Arkadaşlar, bu da ölünce başka bir semerci gelecek, en iyisi biz dua edelim de Allah bizi eşeklikten kurtarsın. ( AMİN )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....! ~ 11 yıl önce
Adamın biri kahvede; “ Ben böyle Başbakan’ın” diye başlamış saydırmaya… Polis gelmiş adamı karakola götürmüş. İfade alınırken adam, “ Bizim Başbakan’a değil, Patagonuz Başbakan’ına küfrediyordum” demiş. Komiser, “Boş versene, biz hangi ülkenin Başbakan’ına küfür edileceğini bilmez miyiz” demiş. Hamdi amca biz Patagonuz Başbakan'ına küfür ediyorduk... (ANLADINIZ SİZ ONU )....:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
Maaşımı ykb sından almAk istemiyorum sayın yetkililer değiştirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
İnşallah Yapı Kredi ' yi de bırakırsak çok sevineceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
welcome to hell ~ 11 yıl önce
o miting esnasında Türk Bayrağına basıp namaz kılan o herifleri işe alın..Tam sizlik onlar efsane birşey olur..hem Türk Bayrağına basıyorlar hem namaz kılıyorlar tam sizin sevdiğiniz cinsten..Polise suc atma diyor..Oradamıydın da buradan delikanlılık yapıyorsun artist,çoluk çocugun oturdugu alana hicbirsey yokken biber gazı sıkan babamın oglu muydu..Tekerlekli sandalyedeki adama tomayla su sıkan ben mıydım..Adam paramı sen ver sıkmıyım diyor ne polisi 2 milyar maaş alıyım derdinde vatan sevgisi derdinde degil onlar..Halk için şiddet AKP için emniyet.. Bu kadar basit,yağmalama diyor yağmalama yapanların cogu sivil polis çıktı,arkalarında telsizler silahlar hepsinde tek tek fotografları cıktı..Ama bunları güzel medyadan göremezsin işine gelse biraz araştırırdın..Ama senin gibiler için zaten medyayı satın aldı bu adam..Seninle bu konuda sabaha kadar tartışırım ama işte düşüncendeki karanlıgı aydınlatman lazım önce..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Bayrak uzerinde namaz kilinmasina laf ediyorsun ama PKK pacavrasi ile yan yana asilan bayrak degilmiydi?Muslumanlar icin bayrak ve seccade ayni seydir,ikisi de kutsaldir.Uluslararasi sermaye hepini oyuncak etti farkinda degilsiniz.Geriye donup de haberlere bak bakalim,hangisi yalan,hangisi uydurma,hangisi provakasyon,Allah hepinize akil nasip etsin.
Var ~ 11 yıl önce
YAHU BENIM BIRSURU DEVRE ARKADASIM VAR KUFREDEN,NEREYE SIKAYET EDIYORUZ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be ~ 11 yıl önce
yine karistirdi avrupa benim güzelim memleketimi bizim halkda hemen tongaya basti oyuna gelmeye devam ediyor. ekonomi tikir tikir iken herkesin karni tok iken bu olaylar tesadüf mü sizce? saga da yazik sola da yazik kardesim ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000