18 Şubat 2015, Çarşamba 17:48:21

THY BÜTÜN SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları (THY), az önce yeni bir duyuru yaparak İstanbul'dan yapılacak bütün seferlerini iptal ettiğini açıkladı.
  • hava durumu cok kotu
  • istanbul baku ucusu da mi iptal edildi
  • Iptal brnce gerekliydi
  • İptal ettiren Validir Vali :))
  • 1 arkadasıma katılıyorum bu şirketi usttekiler degil tlfonun ucundaki gerzekler yönetiyor 2 yine arkadasıma katılıyorum bir Rusya'ya bakında azıcık ornek alın yok dogal Afet yok olağan dışı degil abicim kar alti ustu biraz fazla yağınca afetmi oluyor al önemlerini bulunsun kenarda bak olur yok abi bu kafayla devam ederseniz ısınız yas sizin ALLAH kolaylik versin sabır güç versin bu memleketin insanlarina
  • Avrupa yatisi nedemek aciklayabilirmisiniz?
  • sen buna kar fırtınası diyorsan eğer şuanda çoğu ülkenin tarihten silinmesi gerekirdi buna eski medeniyetler dahil...hepsi donup taş kesilmesi gerekirdi...ama donmamışlar... çözüm: belirli noktalardan havalimanı apron trafiğine ve normal şehir ana arterlerine denizin suyu basılır...yerden tazyikli şekilde...sistem mazotla çalışır...aynı şekilde giderlerden denize akıtılır...1 saatlik periyotla yaparsın.yoğunlaşınca açarsın basarsın olur biter...tuzlu su mikrop öldürür ( bonus ) ıslak yol buz tutmaz... çünkü sürekli akıcı...denizin suyu zarar vermez çünkü zaten yağmurun içinde ondan var... ama işte bunu belediye başkanı düşünecek biz değil...topu topu 2 gün kar yağacak sefalete bak... yağmur yağdığı zaman da aynı şeyleri söylüyorlar bu şehirde yağmur yağarkan boğulan insanlar var...şehirin içinden deniz geçen bir şehir ve boğulup ölüyorsun...fırsatları kullanmayı bilmiyorsunuz...şehiriniz ve ülkeniz herşeye elverişli ama kıymet bilmiyorsunuz...
  • Avrupa Yatısı! Sana katılıyorum. Bu şirketi Ekip Planlama yönetiyor. Topçu ile Kotil kendilerinin yönettiğini düşüne dursunlar.
  • KE955 Korean Air SEOUL-IST uçağı VIYANA'ya divert etti. VIE en yakın KE uçuş noktası olduğundan akıllınca bir divert noktası olmuş. Biraz uzak değil mi ya :)
  • Yarın ki uçuşlar nolucak

Yoğun kar yağışı nedeniyle iki gündür hava trafiğinde aksamalar meydana geldi. Türk Hava Yolları da yolcularına yaptığı duyurularda yüzlerce seferin iptal edildiğini açıklamıştı.

Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesi üzerinden az önce yaptığı açıklamada İstanbul'u etkisi alan kar yoğun yağışı nedeniyle tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi. Yalnızca uzun menzilli ve yatısı olan seferin gerçekleştirileceği belirtildi.

THY'den yapılan açıklama şöyle;

Değerli yolcularımız,

18.02.2015 tarihinde İSTANBUL’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle UZUN MENZİLLİ ve AVRUPA YATISI olan seferlerimiz dışındaki tüm seferlerimiz iptal edilmiştir.

THY BÜTÜN SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
hava durumu cok kotu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
istanbul baku ucusu da mi iptal edildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Iptal brnce gerekliydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İptal ettiren Validir Vali :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
1 arkadasıma katılıyorum bu şirketi usttekiler degil tlfonun ucundaki gerzekler yönetiyor 2 yine arkadasıma katılıyorum bir Rusya'ya bakında azıcık ornek alın yok dogal Afet yok olağan dışı degil abicim kar alti ustu biraz fazla yağınca afetmi oluyor al önemlerini bulunsun kenarda bak olur yok abi bu kafayla devam ederseniz ısınız yas sizin ALLAH kolaylik versin sabır güç versin bu memleketin insanlarina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Avrupa yatisi nedemek aciklayabilirmisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
404 not found ~ 9 yıl önce
sen buna kar fırtınası diyorsan eğer şuanda çoğu ülkenin tarihten silinmesi gerekirdi buna eski medeniyetler dahil...hepsi donup taş kesilmesi gerekirdi...ama donmamışlar... çözüm: belirli noktalardan havalimanı apron trafiğine ve normal şehir ana arterlerine denizin suyu basılır...yerden tazyikli şekilde...sistem mazotla çalışır...aynı şekilde giderlerden denize akıtılır...1 saatlik periyotla yaparsın.yoğunlaşınca açarsın basarsın olur biter...tuzlu su mikrop öldürür ( bonus ) ıslak yol buz tutmaz... çünkü sürekli akıcı...denizin suyu zarar vermez çünkü zaten yağmurun içinde ondan var... ama işte bunu belediye başkanı düşünecek biz değil...topu topu 2 gün kar yağacak sefalete bak... yağmur yağdığı zaman da aynı şeyleri söylüyorlar bu şehirde yağmur yağarkan boğulan insanlar var...şehirin içinden deniz geçen bir şehir ve boğulup ölüyorsun...fırsatları kullanmayı bilmiyorsunuz...şehiriniz ve ülkeniz herşeye elverişli ama kıymet bilmiyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
404 e yanit ~ 9 yıl önce
Belediyemiz calismiyor demiyelim. oncelikle sunu yazmalisin, bu dedigin proje ne kadara maal olur ve bu isten belediye bs yahkinlarina ne kadar para kalir. eger iyi para birakir en az 2 avm kadar getirisi olur diye yazarsan 1 hafta sonra ihaleyi alan sirketin ismini haberlerden ogrenirsin.belediyemiz bu kadar hizli calisir yani.sen kac para getirir onu yaz yeter:) selametle
zihni sinir ~ 9 yıl önce
bravo valla. böyle proce (!) -proje değil- zor bulunur. deniz suyu vs yağmur suyu zaten beni benden aldı. coğrafyam tavan falan yaptı. 404 not found derken neyin bulunamadığını çok net anladım.
Şüphe ~ 9 yıl önce
Avrupa Yatısı! Sana katılıyorum. Bu şirketi Ekip Planlama yönetiyor. Topçu ile Kotil kendilerinin yönettiğini düşüne dursunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
KE955 Korean Air SEOUL-IST uçağı VIYANA'ya divert etti. VIE en yakın KE uçuş noktası olduğundan akıllınca bir divert noktası olmuş. Biraz uzak değil mi ya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yarinkiler ~ 9 yıl önce
Yarın ki uçuşlar nolucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000