25 Aralık 2012, Salı 13:01:03

THY BUSINESS CLASS'I BÖYLE TANITTI!

Türk Hava Yolları Business Class koltukları için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Videonun farkı 3D olarak hazırlanması oldu...
  • zaten hangarda 40 tane olan uçağın kabınının 3d bilgisayar ortamında tasarlanması oyle sanıldıgı kadar ucuz rakamlara yapılan bir iş değildir. adam akıllı bir yapımcı gercegını çok daha guzel sunabilirdi
  • Yanda oturan yolcunun uzerinden atlamayi tavsiye etmem. En son denedigimde kotu seyler oldu. Tek basima isem her zaman koridor alirim, eger orta kisim uc koltuksa ic kismin koridorundan.
  • Bazi havayollari orta koltugu daha genis yapiyorlar, boylece biraz daha kabul edilebilir oluyor.
  • 3 koltuklu Business class olamaz,gidin emiratesden,katardan ogrenin
  • Orta bölümdeki koltukların üzerinde baş üstü dolabı olması ortamı biraz ferahlıktan uzaklaştırıyor. Hatırladığım kadarıyla TK uçaklarının bir kısmında var bir kısmında yoktu diye biliyorum. Sizcede öyle değilmi.
  • Komşu koltuklardaki yolcular ayaklarını uzatıp 180 derece yattıklarında pencere kenarı ve salonun tam ortasında yatan yolcular tuvalete nasıl çıkabiliyor? Komşusunu uyandırmak zorunda kalıyor mu?
  • Business Class'ta niye ortada 3 koltuk var ? Ortadaki indirimli mi seyahat ediyor ?

Milli havayolu Türk Hava Yolları, youtube sayfası üzerinden 3D olarak Business Class koltukları için bir tanıtım videosu hazırladı. Bilgisayar yardımıyla hazırlanıp gerçeğe yakın görüntü olarak tarif edilen 3D formatında hazırlanan videoda business class koltukların görüntüleri ve rahatlığı ön plana çıkarılmış.

'Avrupa'nın en iyi havayolunun business class koltuklarıyla kendinizi bir yıldız gibi hissedin' başlığıyla yayınlanan video, THY'nin en çok ilgi çeken özelliklerinden biri olan kabinini ve ikramını yolculara tanıtmayı amaçlıyor.

Koltukların yatak olma özelliği taşıyan rahatlığı ve yolcunun ulaşabileceği yakınlıkta yiyecek ve içecek seçenekleriyle sıradışı bir hizmet veren THY'nin business class'ı yolcuların tüm taleplerini karşılayacak biçimde dizayn edilmiş.

İşte THY'nin 3D özelliği kullanılarak yayınladığı business class videosu:

THY BUSINESS CLASS'I BÖYLE TANITTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

a ~ 11 yıl önce
zaten hangarda 40 tane olan uçağın kabınının 3d bilgisayar ortamında tasarlanması oyle sanıldıgı kadar ucuz rakamlara yapılan bir iş değildir. adam akıllı bir yapımcı gercegını çok daha guzel sunabilirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hic tavsiye etmem ~ 11 yıl önce
Yanda oturan yolcunun uzerinden atlamayi tavsiye etmem. En son denedigimde kotu seyler oldu. Tek basima isem her zaman koridor alirim, eger orta kisim uc koltuksa ic kismin koridorundan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orta koltuk ~ 11 yıl önce
Bazi havayollari orta koltugu daha genis yapiyorlar, boylece biraz daha kabul edilebilir oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bc ~ 11 yıl önce
3 koltuklu Business class olamaz,gidin emiratesden,katardan ogrenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son derece rahat ~ 11 yıl önce
gayet rahat hic bir sorun yok ucun da karar verin
Merhaba ~ 11 yıl önce
3 koltuklu Business class olamaz,gidin emiratesden,katardan ogrenin diye yazmışsınız ama Emirates'in B777 business class koltukları da üçlü
Dikkat ~ 11 yıl önce
Orta bölümdeki koltukların üzerinde baş üstü dolabı olması ortamı biraz ferahlıktan uzaklaştırıyor. Hatırladığım kadarıyla TK uçaklarının bir kısmında var bir kısmında yoktu diye biliyorum. Sizcede öyle değilmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 11 yıl önce
Komşu koltuklardaki yolcular ayaklarını uzatıp 180 derece yattıklarında pencere kenarı ve salonun tam ortasında yatan yolcular tuvalete nasıl çıkabiliyor? Komşusunu uyandırmak zorunda kalıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MM ~ 11 yıl önce
Üzerinden atlıyordur herhalde. :)
3 koltuk ~ 11 yıl önce
Business Class'ta niye ortada 3 koltuk var ? Ortadaki indirimli mi seyahat ediyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000