28 Temmuz 2012, Cumartesi 09:05:10

THY BÜROSUNA PKK BASKINI

THY'nin Avusturya bürosunu basan PKK yandaşları bebek katili Abdullah Öcalan posterleri açtı.
  • haberi okuyunca insanın -keşke ülkeyi yönetenler de genç ve tecrübesiz olsalardı diyesi geliyor bilmem anladın mı:)
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Terör örgütü pkk çoğu avrupa ülkesinde istedikleri gibi faliyet göstermedeler özellikle uyuşturucu baronu pkk dır bu ülkelerde. geliri ise örgüte gidiyor ama bu böyle devam etmez zaten yaşlanmakta olan avrupa nufüsü özellikle almanya gençler arasında uyuşturucu çok yaygın merak ediyorum zaten azalan gençlerinide pkk zehirleyince kim iş yapacak o ülkede. devam etsinler kendilerine olur olacak......
  • Lan serefsizler yillardir bu ulkenin ekmeyini yediniz bu ulkenin pasaporttunu tasiyorsunuz lan vatan hainlerini sizin gibileri nam olsun diye asacaksin sizin liderlerinizin kendilerime hayiri yokki size olsa Sizi gidi dag fareleri
  • 80 li yillarda thy böyle hergün haber konusu idi ama bu demek degildirki biz bunlara sevinmistik.simdi thy camura batsinda bana bisey olmasin mentalitesi var ve kiniyorum!!
  • Yaziklar olsun su yorumlara.yillardir thy bürolari basildi bu iktidar gelmeden tarih kimin umurunda herkes ya kendi menfaati yada siyaset pesinde!!
  • Ein Angestellter setzte allerdings plötzlich eine Pfefferspray ein. Sowohl die kurdischen Demonstranten als auch 15 Polizisten mussten durch die Wiener Rettung ambulant versorgt werden. Die Polizisten sicherten gerade das Gebäude, als der Angestellte der Fluggesellschaft zum Pfefferspray griff. Der Rest bedeutete vor allem einen Einsatz der Wiener Rettung. Der Angestellte der Turkish Airlines wurde festgenommen, die Aktivisten nach dem Versammlungsgesetz angezeigt. Der Einsatz war mit 19.15 Uhr beendet, teilte die Polizei in einer Aussendung mit.
  • Öncelikle haberin asli su sekildedir; biber gazini sikan polis degil THY Viyana müdürüdür. Hatta olay sonrasinda tutuklanmis ve cesitli girisimler neticesinde geceyarisi saliverilmis. Isgal saat 17:40 gibi baslamis ve polis iceriye girip eylemcileri etkisiz hale(!) getirdikten sonra bile eylemcilerin slogan atmalarina müdahale edilmemis, bir nevi eylemcilerin eylemlerini yapmalarina göz yumulmustur. DHA´nin haberi verme sekli bile yanlidir ve THY´yi koruma niteligi tasimaktadir. Genc ve tecrübesiz bir yöneticinin gaza gelip böyle bir eyleme kalkismasi THY´yi zor durumda birakmistir. Avusturya gazetelerinde cikan haber asagidaki gibidir; Hektische Szenen spielten sich Freitag gegen gegen 18.10 im Büro der Turkish Airlines in der Operngasse 3 in Wien-Innere Stadt ab. Laut Wiener Polizei stürmten etwa zehn Personen die Räumlichkeiten. Die Aktivisten platzierten Transparente im Auslagenbereich.
  • yazık ya onlar yapmamıştır, kesin bir ergenekon tertibidir ve thy nin ortadan kaldırılmasına yöneliktir (!)
  • Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdoğan and British Prime Minister David Cameron are scheduled to watch the basketball game between Turkey and Angola's national women's teams.The game will be played on saturday the 28th at 2:30 pm Greenwich time at The Basketball Arena in Stratford, London. All demonstrators of ITF, PKK and all enemy of Turkeys and THY are wellcome. We have Turkish hospitality and long experience to deal with traitors.Soil of Anatolia is known to be very good ground to create these persons.The Ataturks girls,Lets show them our strength.Viva Team Turkey.

Avusturya polisinin verdiği bilgilere göre; Bugün yerel saat ile 19.00'da bir grup bölücü örgüt taraftarı Viyana'nın Birinci bölgesinde bulunan Türk Hava Yolları (THY ) bürosuna girerek Abdullah Öcalan posterlerini açıp, terör örgütü liderinin serbest bırakılması yönünde slogan attılar.

Olay yerine gelen Avusturya polisi eylemcilere biber gazı sıkarak müdahele etti. İşgal eylemi sadece 15 dakika sürdü ve saat 19.15'te polis THY bürosunu tamamen emniyete aldı. Olaylarda hiç kimsenin yaralanmadığı belirtildi. Eylemcilerden gözaltına alınanlar oldu.

 

THY BÜROSUNA PKK BASKINI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

bir dost' a cevap ~ 12 yıl önce
haberi okuyunca insanın -keşke ülkeyi yönetenler de genç ve tecrübesiz olsalardı diyesi geliyor bilmem anladın mı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terör örgütü... ~ 12 yıl önce
Terör örgütü pkk çoğu avrupa ülkesinde istedikleri gibi faliyet göstermedeler özellikle uyuşturucu baronu pkk dır bu ülkelerde. geliri ise örgüte gidiyor ama bu böyle devam etmez zaten yaşlanmakta olan avrupa nufüsü özellikle almanya gençler arasında uyuşturucu çok yaygın merak ediyorum zaten azalan gençlerinide pkk zehirleyince kim iş yapacak o ülkede. devam etsinler kendilerine olur olacak......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ay yildiz ~ 12 yıl önce
Lan serefsizler yillardir bu ulkenin ekmeyini yediniz bu ulkenin pasaporttunu tasiyorsunuz lan vatan hainlerini sizin gibileri nam olsun diye asacaksin sizin liderlerinizin kendilerime hayiri yokki size olsa Sizi gidi dag fareleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet dogru ~ 12 yıl önce
80 li yillarda thy böyle hergün haber konusu idi ama bu demek degildirki biz bunlara sevinmistik.simdi thy camura batsinda bana bisey olmasin mentalitesi var ve kiniyorum!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pkk ile medet umanlara ~ 12 yıl önce
Yaziklar olsun su yorumlara.yillardir thy bürolari basildi bu iktidar gelmeden tarih kimin umurunda herkes ya kendi menfaati yada siyaset pesinde!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Dost ~ 12 yıl önce
Ein Angestellter setzte allerdings plötzlich eine Pfefferspray ein. Sowohl die kurdischen Demonstranten als auch 15 Polizisten mussten durch die Wiener Rettung ambulant versorgt werden. Die Polizisten sicherten gerade das Gebäude, als der Angestellte der Fluggesellschaft zum Pfefferspray griff. Der Rest bedeutete vor allem einen Einsatz der Wiener Rettung. Der Angestellte der Turkish Airlines wurde festgenommen, die Aktivisten nach dem Versammlungsgesetz angezeigt. Der Einsatz war mit 19.15 Uhr beendet, teilte die Polizei in einer Aussendung mit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Dost ~ 12 yıl önce
Öncelikle haberin asli su sekildedir; biber gazini sikan polis degil THY Viyana müdürüdür. Hatta olay sonrasinda tutuklanmis ve cesitli girisimler neticesinde geceyarisi saliverilmis. Isgal saat 17:40 gibi baslamis ve polis iceriye girip eylemcileri etkisiz hale(!) getirdikten sonra bile eylemcilerin slogan atmalarina müdahale edilmemis, bir nevi eylemcilerin eylemlerini yapmalarina göz yumulmustur. DHA´nin haberi verme sekli bile yanlidir ve THY´yi koruma niteligi tasimaktadir. Genc ve tecrübesiz bir yöneticinin gaza gelip böyle bir eyleme kalkismasi THY´yi zor durumda birakmistir. Avusturya gazetelerinde cikan haber asagidaki gibidir; Hektische Szenen spielten sich Freitag gegen gegen 18.10 im Büro der Turkish Airlines in der Operngasse 3 in Wien-Innere Stadt ab. Laut Wiener Polizei stürmten etwa zehn Personen die Räumlichkeiten. Die Aktivisten platzierten Transparente im Auslagenbereich.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
yazık ya onlar yapmamıştır, kesin bir ergenekon tertibidir ve thy nin ortadan kaldırılmasına yöneliktir (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globally Turk,Sincerely yours from London ~ 12 yıl önce
Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdoğan and British Prime Minister David Cameron are scheduled to watch the basketball game between Turkey and Angola's national women's teams.The game will be played on saturday the 28th at 2:30 pm Greenwich time at The Basketball Arena in Stratford, London. All demonstrators of ITF, PKK and all enemy of Turkeys and THY are wellcome. We have Turkish hospitality and long experience to deal with traitors.Soil of Anatolia is known to be very good ground to create these persons.The Ataturks girls,Lets show them our strength.Viva Team Turkey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000