22 Nisan 2016, Cuma 14:35:38

THY Burkina Faso'lu çocukları ağırlıyor

Türk Hava Yolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Burkina Faso’dan getirdiği çocuklara İstanbul’u gezdirecek.
  • Türkiyede yaşayan bir sürü çocuk var. Onları neden gezdirmezsiniz ? Ne çıkarınız var fasodan ? Hayret valla.
  • Birakin artik fasa fisoyu ve isinize bakin.
  • Vagadugu
  • Çocukların bi kemik yaşına baksınlar İlker Aycıdan büyük olabilir.
  • Tüm çocuklar bitti dünyada bir Burkino Fasolu kazık kadar çocuklar(!?) kaldı.
  • Bunlar çocuk mu çocuk irisimi neresi çocuk düpedüz genç keşke 19 mayıs gençlik ve spor bayramına davet etselerdi
  • ah ali bey... ilker bey ile görüşüp şu yeni istihdam ilanları konusunda bizleri bilgilendirseniz ya. Allah rızası için..
  • Yüreğine sağlık Thy,çocuklara unutamayacakları bir anı yaşatıyorsun böylelikle,bir de Türkiye sempatisiyle büyümelerini sağlıyorsun.
  • bunlar hep faso fiso. hoşgeldiniz burnikalı kardeşlerim.

Türk Hava Yolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Burkina Faso’dan getirdiği çocuklara İstanbul’u gezdirecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İstanbul’a getirdiği çocuklara tarihi ve turistik yerleri gezdirecek olan Türk Hava Yolları çocukları iki gün misafir edecek.

Türk Hava Yolları uçağıyla bugün sabah saatlerinde İstanbul’a gelen Burkina Faso’lu çocukları Türk Hava Yolları yetkilileri Atatürk Havalimanında çiçeklerle karşıladı. Daha sonra çocukları odasında ağırlayan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, çocuklara Türk Milli Takımı forması ve çeşitli hediyeler verdi.

Çocukları makamında ağırlayan Aycı’ya çocuklar da arkasına İlker Aycı yazılı Burkina Faso milli takımının formasını hediye etti.
Burkina Faso’lu çocukların özel yolcuları olduğunu söyleyen Aycı,”Çocuklar bu günlerde bizim en özel yolcularımızdan biri. Bizim adımıza son derece sevindirici bir olay çünkü, bizim çocuklarımız ile dünya çocuklarının kaynaşmasını temin etmek ve dünya çocuklarına bu bayramı tanıtmak ve bu bayramın manasını ve ulu önder Atatürk’ün bu bayramı nasıl çocuklarımıza hediye ettiğini ve çocuklarımıza değer verdiğini bu ülkenin anlatabilmek, bizim adımıza güzel bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirmek için Burkina Faso’lu arkadaşlarımızı buraya davet ettik. Burkina Faso müdürümüz ve oradaki çalışanlarımız birlikte geldiler.İnşallah onlara İstanbulumuzu gezdirecekler. Buradaki tarihi güzellikleri onlara gösterecekler. Bu anlamı ile hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımızın, tüm yurtta büyük bir şevkle, heyecanla güzelliklerle kutlanmasını diliyorum. Hem de çocuklarımızın geleceğin büyükleri olarak daha iyi bir Türkiye daha iyi bir Dünya devralması için, biz büyüklerin ellerinden geleni yaparak, onlar için daha güzel bir dünya oluşturmak için el ele omuz omuza ve yan yana olmamızı diliyorum. Bu anlamı ile Türk Hava Yollarında ki tüm ailelerin çocuklarını da tüm çalışanlarımızın çocuklarının da 23 Nisan bayramını kutluyorum. Tüm Türkiye’deki çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Umarım nice güzel bayramlarda birlikte oluruz” dedi.



THY Burkina Faso'lu çocukları ağırlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Türkler ~ 8 yıl önce
Türkiyede yaşayan bir sürü çocuk var. Onları neden gezdirmezsiniz ? Ne çıkarınız var fasodan ? Hayret valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burkina Faso ~ 8 yıl önce
Birakin artik fasa fisoyu ve isinize bakin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ouagodougo ~ 8 yıl önce
Vagadugu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Donald J.Trump ~ 8 yıl önce
Çocukların bi kemik yaşına baksınlar İlker Aycıdan büyük olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Tüm çocuklar bitti dünyada bir Burkino Fasolu kazık kadar çocuklar(!?) kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 8 yıl önce
Bunlar çocuk mu çocuk irisimi neresi çocuk düpedüz genç keşke 19 mayıs gençlik ve spor bayramına davet etselerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaşmak ~ 8 yıl önce
sanıyorum yetkililerde bu çocukları ! görünce şaşırmışlardır. Olsun önemli olan insanları mutlu etmektir.
... ~ 8 yıl önce
ah ali bey... ilker bey ile görüşüp şu yeni istihdam ilanları konusunda bizleri bilgilendirseniz ya. Allah rızası için..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel bir anı ~ 8 yıl önce
Yüreğine sağlık Thy,çocuklara unutamayacakları bir anı yaşatıyorsun böylelikle,bir de Türkiye sempatisiyle büyümelerini sağlıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fiso ~ 8 yıl önce
bunlar hep faso fiso. hoşgeldiniz burnikalı kardeşlerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000