11 Temmuz 2008, Cuma 07:58:58

THY bunun farkında mı?

Vatan Gazetesi yazarlarından Aydın Ayaydın, THY'nin farkında olmasını istediği bir konuya dikkat çekmiş. İşte o yazı...
  • Sayın Ayaydın tamam gereksiz enerji kaybına yol açtığını düşündüğü bir konuya değinmek istemiş ama bir ilkokul öğrencisi yazsa ancak bu kadar olur. Ne alakası var konunun THY ile DHMİ Gen.Md. ile?? Hadi Milas Bodrum Hv. Lim. Başmüdürü dese bi derece de genel müdürün işi gücü yok elinde termometre meydan meydan gezecek mi?
  • sayın ayaydın sen o uçakta 1 saat yolculuk yapıyorsun pilot ve ekibi en az 10 saat o uçakta kalıyor sen gazetedeki odanda kaç derecede oturuyorsun terleyip pis kokmak özelliğinse yazında palto giy
  • ne alaka şimdi Thy ile
  • Balkon panjurum bozuldu iki gündür açamıyorum...Hava çok sıcak ama arabamı parkedecek gölge bulamıyorum,hep güneşte kalıyor...ha bi de apartman aidatlarına zam yaptılar bu ay...Bunların farkında mısın THY??? Uyuyorsun
  • bir uçak nasıl soğutuluyor haberiniz var mı 40 C derece sıcakta güneş altında bir uçağın ici kaç derece olur haberiniz varmı Yazmış olmak içinde yazılmazki.
  • Soğuk hava çalıştırılmasaydı kesin olarak biri çıkar yererdi. Çalıştırılınca çıkıp bir başkası eleştiriyor. Sanki Nasrettin Hoca öyküsü gibi.
  • Malesef bizim ülkemizde gazetecilik mesleği çok kolay, yazacak o kadar çok konu var ki. Zaten moda olan bir konu var ki o da THY eğer bir köşe yazarıysanız mutlaka THY hakkında bişeyler karalamalısınız, yani maksat laf olsun torba dolsun. Çok şükür Aydın Ayaydın torbasını doldurmuş.
  • ne alakası var THY ile

Bodrum’a gidişte de gelişte de gerek İstanbul ve gerekse Bodrum havalimanlarındaki bekleme salonlarında ve uçakla salon arasındaki otobüslerde bu kavurucu sıcaklara rağmen, donmamak için sıkı giyinmek gerektiğini gördüm. Hava meydanlarının bütçesi herhalde çok yüksek. DHMİ Genel Müdürü evinde de aircondition’ı böyle çalıştırıyorsa bütçesine para yetiştirmesi çok zor. DHMİ Genel Müdürü ve aynı zamanda THY’nin Yönetim Kurulu Üyesi olan zat bu manzarayı hiç mi görmüyor. Asli görevini bırakıp THY’de de yönetim kurulu üyeliği kaparsa DHMİ’nin bu yanlışlıklarını görmeye fırsat bulamaz tabii. Hele uçağa girince battaniye bulan yolcular çok şanslı. Herkes hayretle birbirine bakıp uçağın bu denli dondurulmuş olmasına bir anlam veremiyor.

THY ve DHMİ yetkililerine duyurulur.

Aydın Ayaydın / Vatan

THY bunun farkında mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Peh! ~ 16 yıl önce
Sayın Ayaydın tamam gereksiz enerji kaybına yol açtığını düşündüğü bir konuya değinmek istemiş ama bir ilkokul öğrencisi yazsa ancak bu kadar olur. Ne alakası var konunun THY ile DHMİ Gen.Md. ile?? Hadi Milas Bodrum Hv. Lim. Başmüdürü dese bi derece de genel müdürün işi gücü yok elinde termometre meydan meydan gezecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 16 yıl önce
sayın ayaydın sen o uçakta 1 saat yolculuk yapıyorsun pilot ve ekibi en az 10 saat o uçakta kalıyor sen gazetedeki odanda kaç derecede oturuyorsun terleyip pis kokmak özelliğinse yazında palto giy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iceberg ~ 16 yıl önce
ne alaka şimdi Thy ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DELİDUMRUL ~ 16 yıl önce
Balkon panjurum bozuldu iki gündür açamıyorum...Hava çok sıcak ama arabamı parkedecek gölge bulamıyorum,hep güneşte kalıyor...ha bi de apartman aidatlarına zam yaptılar bu ay...Bunların farkında mısın THY??? Uyuyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron kedisi ~ 16 yıl önce
bir uçak nasıl soğutuluyor haberiniz var mı 40 C derece sıcakta güneş altında bir uçağın ici kaç derece olur haberiniz varmı Yazmış olmak içinde yazılmazki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
Soğuk hava çalıştırılmasaydı kesin olarak biri çıkar yererdi. Çalıştırılınca çıkıp bir başkası eleştiriyor. Sanki Nasrettin Hoca öyküsü gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kyzer ~ 16 yıl önce
Malesef bizim ülkemizde gazetecilik mesleği çok kolay, yazacak o kadar çok konu var ki. Zaten moda olan bir konu var ki o da THY eğer bir köşe yazarıysanız mutlaka THY hakkında bişeyler karalamalısınız, yani maksat laf olsun torba dolsun. Çok şükür Aydın Ayaydın torbasını doldurmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bennn ~ 16 yıl önce
ne alakası var THY ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000