03 Mart 2015, Salı 09:30:34

THY BUGÜN ABUJA SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Dünya’nın en fazla ülke ve en fazla enternasyonel destinasyonuna uçan havayolu şirketi, Türk Hava Yolları, bugün 108 ülkede 262. nokta olan Abuja’yı uçuş ağına dâhil ediyor.
  • Selamlar, Herşey'den önce yeni seferin Vatanımıza,milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Afrika' ya işlerimle alakalı devamlı seyahat etmekteyim ve zorluklarını bizzat yaşayan biri olarak thy personelinin işi hiç kolay değil,Allah yardımcısı olsun.:.
  • Angola'yı görmeden ordaki THY müdürünü sanki Bodrumda sahilde içkisini yudumluyormuş gibi düşünmek kolay. Afrika'da işlerin ne kadar zor yürüdüğünü, yönetimdeki insanların ne kadar yolsuzluğa batmış olduğunu, ülke içindeki dengeleri bilmeden yargılamamak lazım. Türkiye'nin insafına kalmış tırıvırı Afrika ülkeleri THY'ye yardımcı oluyor diye Angolalıların da aynısını beklemek aptallık. Büyük hava yollarının çoğu uçuyor (Emirates, Lufthansa, AirFrance,KLM, British vs) dolayısıyla adamlar tok satıcı. Müdür orada yatıyor diyen arkadaş, keşke müdür olacak kapasiten olsa Angola'ya atansan ve senin boyunun ölçüsünü de bir görsek. Angola'yı Maldivler sanarsan boyle olur işte. sen 1 gün kalamazsın Angola'da
  • yakıt dolumu o araçlarla minimum 30 dk
  • Angola hattı için çok bilmiş konuşan arkadaşlara sadece angolanin "" ye babam ye yat babam yat "" kadar özel standartlarda sahip olmadığı bir ülke olduğunu görmek için ilk önce bir gitsin angolayi görsün.çok değil bir hafta kalmasi yeterli bizzat gittim.Kendim gördüm.Bos keseden konuşmak çok kolay.ne yazık.angolada yasanan sıkıntılar bilhassa çok sıkıntılı zor ve yıpratıcı.Angolaya gittiğimde soyle bir duyum aldimki ulaştırma bakanı ile bir hava yolunun ceosunun
  • ANGOLA öyle kolay bir Afrika ülkesi değil. Tgs ci arkadaş LUANDA müdürünün yatip maaş yediğini belirtmiş. Kendisi gidip görmüşmu müdürün yiyip yattığını da bu yorumu yapmış....pes yani inşallah müdürümüz çok yakında LUANDA seferlerini de başlatacak o zaman senide istasyon şefi olarak istesinki sende git gör ülkenin zorluklarını ondan sonra konus
  • Yati yok, sanaa aden gibi :) ;)
  • Tipik 737-900ER hatti. Zaten bekleme suresinin 1 saat olarak verilmesi de bu hatta wide-body calismayacaginin isareti olarak yorumlanabilir.
  • Afrikanin heryerine hat acilirken sorun olmuyor da Angola'da niye sorun cikiyor. Bir senedir bu sorunu cozebilecek insan bulunup da gonderilemedi mi Angola'ya. THY bu kadar aciz adamlarla calismamali artik
  • Angola/Luanda sıkıntılı bir hat. Geçen sene 30 Mayıs ta ilk açılması planlanıp 3 kez ötelenip satışa kapatılmıştı. Angola makamları ve THY hat açılış sürecinin iyi yürütülememesi sonucu maalesef henüz bu meyve oluşamadı. Ancak bu yıl içi muhakkak düşünülüyor. Abuja sonrası Bamako ve Luanda bu senenin yeni Afrika hatları..
  • Havana ne zaman

Dünya’nın en fazla ülke ve en fazla enternasyonel destinasyonuna uçan havayolu şirketi, Türk Hava Yolları, bugün 108 ülkede 262. nokta olan Abuja’yı uçuş ağına dâhil ediyor.

Büyüme stratejisinin başlıca etkenleri arasında faaliyete geçirdiği önemli yatırımlar ve marka gücü bulunan Türk Hava Yolları, Afrika kıtasındaki büyümesini sürdürüyor.

Bayrak taşıyıcı havayolu, Nijerya’da Lagos ve Kano’nun ardından uçuş sağladığı 3. nokta olan Abuja ile birlikte Afrika’da 25 ülkede 38 destinasyona sefer düzenliyor.

Nijerya Federal Cumhuriyeti’nin başkenti Abuja’ya bugün itibariyle Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 5 gün karşılıklı olarak uçuş sağlıyor.

İstanbul’dan Abuja’ya tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 449 Euro, Abuja’dan İstanbul’a ise yine tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 679 Dolar’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir. 











THY BUGÜN ABUJA SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

business man ~ 9 yıl önce
Selamlar, Herşey'den önce yeni seferin Vatanımıza,milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Afrika' ya işlerimle alakalı devamlı seyahat etmekteyim ve zorluklarını bizzat yaşayan biri olarak thy personelinin işi hiç kolay değil,Allah yardımcısı olsun.:.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Angola uçuşu ~ 9 yıl önce
Angola'yı görmeden ordaki THY müdürünü sanki Bodrumda sahilde içkisini yudumluyormuş gibi düşünmek kolay. Afrika'da işlerin ne kadar zor yürüdüğünü, yönetimdeki insanların ne kadar yolsuzluğa batmış olduğunu, ülke içindeki dengeleri bilmeden yargılamamak lazım. Türkiye'nin insafına kalmış tırıvırı Afrika ülkeleri THY'ye yardımcı oluyor diye Angolalıların da aynısını beklemek aptallık. Büyük hava yollarının çoğu uçuyor (Emirates, Lufthansa, AirFrance,KLM, British vs) dolayısıyla adamlar tok satıcı. Müdür orada yatıyor diyen arkadaş, keşke müdür olacak kapasiten olsa Angola'ya atansan ve senin boyunun ölçüsünü de bir görsek. Angola'yı Maldivler sanarsan boyle olur işte. sen 1 gün kalamazsın Angola'da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakıt ~ 9 yıl önce
yakıt dolumu o araçlarla minimum 30 dk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Angola hattı için çok bilmiş konuşan arkadaşlara sadece angolanin "" ye babam ye yat babam yat "" kadar özel standartlarda sahip olmadığı bir ülke olduğunu görmek için ilk önce bir gitsin angolayi görsün.çok değil bir hafta kalmasi yeterli bizzat gittim.Kendim gördüm.Bos keseden konuşmak çok kolay.ne yazık.angolada yasanan sıkıntılar bilhassa çok sıkıntılı zor ve yıpratıcı.Angolaya gittiğimde soyle bir duyum aldimki ulaştırma bakanı ile bir hava yolunun ceosunun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ANGOLA öyle kolay bir Afrika ülkesi değil. Tgs ci arkadaş LUANDA müdürünün yatip maaş yediğini belirtmiş. Kendisi gidip görmüşmu müdürün yiyip yattığını da bu yorumu yapmış....pes yani inşallah müdürümüz çok yakında LUANDA seferlerini de başlatacak o zaman senide istasyon şefi olarak istesinki sende git gör ülkenin zorluklarını ondan sonra konus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yati yok, sanaa aden gibi :) ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tipik 737-900ER hatti. Zaten bekleme suresinin 1 saat olarak verilmesi de bu hatta wide-body calismayacaginin isareti olarak yorumlanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Angola ~ 9 yıl önce
Afrikanin heryerine hat acilirken sorun olmuyor da Angola'da niye sorun cikiyor. Bir senedir bu sorunu cozebilecek insan bulunup da gonderilemedi mi Angola'ya. THY bu kadar aciz adamlarla calismamali artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 9 yıl önce
adam temmuz ayında atanmıs, nerdeyse bir yıldan beri mudur maası alıyor ama icraat yok, pehhh artık yat babam yat..ye babam yee tıksırıncaya kadar yee...biz burda uc kuruz için gece gunduz calısalım en kucuk bir hatamızda anamızdan emdiğimiz burnumuzdan gelsin, hak mı bu?? hiç mi kimse sormuyor kac aydan beri bu adam napıyor orda diye??
AnGoLa ~ 9 yıl önce
Angola'da diğer ülkelerden çok daha sıkı ve havayollarını bezdiren bir yapı var. Emirates ve TAP dışında tüm taşıyıcılar istisnasız weekly x2 uçuyor. Emirates'in daily uçuyor olması, ne şekilde sağlanmıştır artık orası okuyanın tahminine kalmış. Ancak THY yetkilileri olsun SHGM olsun, Luanda'da yapılan toplantılarda uçuş haklarını weekly x4 çıkarılması talepleri vs. red olundu. Velhasıl kelam, İnşallah açıldığında hayırlı bir hat olur, dolabilir. Nitekim pazarında rekabet yüksek, rakipler çetin ve bol, şartlar kötü.. Allah kolaylık versin. Kârlı günlerini göstersin
TGS ci ~ 9 yıl önce
Git Mudurle beraber tiksirincaya kadar beraber yiyin! Yukaridaki arkadas cok guzel soylemis, kolaysa kendin git. Acaba gittinmi hic Angola'yada boyle konusuyorsun?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Angola/Luanda sıkıntılı bir hat. Geçen sene 30 Mayıs ta ilk açılması planlanıp 3 kez ötelenip satışa kapatılmıştı. Angola makamları ve THY hat açılış sürecinin iyi yürütülememesi sonucu maalesef henüz bu meyve oluşamadı. Ancak bu yıl içi muhakkak düşünülüyor. Abuja sonrası Bamako ve Luanda bu senenin yeni Afrika hatları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Havana ne zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orasi ~ 9 yıl önce
hasta siempre

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000