11 Nisan 2009, Cumartesi 08:18:06

THY, Brezilya semalarında!

Türkiye ile ekonomik göstergeler ve gelişme açısından yıllardır ciddi bir paralellik gösteren Brezilya, Türk Hava Yolları ile artık çok daha yakın.
  • Dikkat edin. Fethullah hocaefendimizin !!! okullarının bulunduğu her abuk yere THY sefer koyuyor. Yoksa hoca rica mı ediyor???
  • THY brezilyaya gidecegim diye yanlışlıkla REZİLYA ya inmesin....Bekliyelim görelim yine bizimkiler neler yapacaklar......
  • Senegal ile ilgili blrkaç veriyi belirtmekl istiyorum: Yıllık GDP geliri 8,2 Milyar $ ve dünya sıralamasında 108 sırada yer alıyor. (Türkiyenin ki ise 342 Milyar $) Kişi başına düşen GNP geliri 708 $ dünya sıralamasında 176 sırada yer alıyor. Senegal'in THY nasıl bir katgıda bulunabileceğini? Okuyanın takdirine bırakıyorum.
  • HAYIRLI OLSUN AMA ZOR
  • Moskovskaya ya inat bu nick'i aldın ama ondan çoooook daha sevimsiz birisin bin defa sana tercih ederim onu.
  • Attin gene birader. "Cin Ali" hicbir zaman boyle destinasyonlara ucacagini soylemediki????? Laleli esnafi gibi konustun gene.....
  • Cin Ali'nin "uçan eşeği" ancak rüyasında görür bu güzergahları... :)

THY, 5 Nisan 2009 itibariyle başlattığı Sao Paola seferleri ile iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin de gelişmesine büyük katkı yapmayı planlıyor. THY'nin Brezilya Direktörü Atagün Kutluyüksel, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkelerin uçak seferi ile yeni bir boyut kazanacağını ve katlanarak artacağını söyledi. THY'nin Brezilya seferleri, Senegal'in Dakar kenti üzerinden yapılıyor. Dakar'ın seçilmesi de ayrı bir öneme sahip. önem taşıyor. Hem Türkiye, son yıllarda ticari ilişkilerinin büyük bir ivme kazandığı Afrika'da bir noktaya daha uçuş gerçekleştirecek, hem de Afrika'dan da Brezilya'ya önemli sayıda yolcu taşınmış olacak. Brezilya, Türkiye'de bilinenin aksine turist çekme konusunda oldukça gerilerde. Kutluyüksel, Türkiye'nin yanısıra Ortadoğu ve Afrika'dan hem işadamı hem de turist taşımayı hedeflediklerini ifade ederek, “THY'nin uçuşları ile Brezilya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısında da büyük artış olacak” şeklinde konuştu.

THY, Brezilya semalarında!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Dikkat edin. Fethullah hocaefendimizin !!! okullarının bulunduğu her abuk yere THY sefer koyuyor. Yoksa hoca rica mı ediyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY brezilyaya gidecegim diye yanlışlıkla REZİLYA ya inmesin....Bekliyelim görelim yine bizimkiler neler yapacaklar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Senegal ile ilgili blrkaç veriyi belirtmekl istiyorum: Yıllık GDP geliri 8,2 Milyar $ ve dünya sıralamasında 108 sırada yer alıyor. (Türkiyenin ki ise 342 Milyar $) Kişi başına düşen GNP geliri 708 $ dünya sıralamasında 176 sırada yer alıyor. Senegal'in THY nasıl bir katgıda bulunabileceğini? Okuyanın takdirine bırakıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HAYIRLI OLSUN AMA ZOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Moskovskaya ya inat bu nick'i aldın ama ondan çoooook daha sevimsiz birisin bin defa sana tercih ederim onu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Attin gene birader. "Cin Ali" hicbir zaman boyle destinasyonlara ucacagini soylemediki????? Laleli esnafi gibi konustun gene.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cin Ali'nin "uçan eşeği" ancak rüyasında görür bu güzergahları... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000