25 Mart 2017, Cumartesi 13:56:51

THY böyle teslim etti

ABD ve İngiltere'nin kabinde getirdiği elektronik eşya yasağı sonrası uçağın kapısında cihazları teslim alan THY, varışta da aynı özenle elektronik eşyaları sahiplerine teslim etti.
  • Türk Hava Yolları oraya uçtuğu sürece tek tercihimiz olmaya devam edecektir. Varsın tabletimiz, bilgisayarımız yanımızda olmasın. Türk Hava Yollarının canı sağolsun, varolsun.
  • Ülkem Türkiyemin,dost görünümlü riyakar devletler tarafından bel altı vuruşlara maruz kalması ve dört bir yandan.Allah Türkiyemi riyakar devletlerden ve Türkiyemin içindeki zihniyeti bozuk ayakçılarından korusun.Amin.
  • abd nin boarding kapısına bir x ray cihazı koyup , kontrol yapması??
  • Te ha ye de 1000 yabancı pilot calışmakta. Gülüyorum ironi ye bakarmısınız.))
  • Insanlarin genelde bagaja elektronik esya vermemesinin sebebi bagajlara uygulanan ozensiz yerlestirme.Cogu zaman bavullar ya kargo araclarindan dusup hasar goruyor ya da saglam gonderdiginiz bavul bir sekilde hasar almis vaziyette elinize ulasiyor.Keske herzaman bagajlara ozen gosterilse de insanlarin elektronik esyalarini yanina alma derdi olmasa.Bence THY ve diger hava yollarimiz, bu uygulamayi butun ucuslarina uygulamali.Cok olumlu yonde geri donusumu olabilir.
  • Yasağın bir amerikan havayolu çalışanlarının körfez havayollarını protestosu sonrası gelmesi herşeyi açıklıyor . Konu güvenlikten ziyade ticari .
  • Bravo thy. Böyle saçma kararlarda bile çok hızlı aksiyon adımlarının alınması thy adına sevindirici.ülkece zor bir dönemden geçiyoruz ne olursa olsun muhalif veya iktidar yanlısı ayırt etmiyorum. Herkesin birbirine dört elle sarılması lazım
  • Allah, bütün Londra personelinin yardımcısı olsun. İşleri çok zor.
  • Yaplım, misliyle cevap verelim
  • ABD ve İngiltere'nin Meselesi kabin içi değil,mesele Türkiye,mesele islam,mesele müslümanlar,mesele Allah(cc),Allah bunlardan Hakkını alsın.Amin.Kahrolsun ABD, İngiltere ve Avrupa.

ABD ve İngiltere'nin kabinde getirdiği elektronik eşya yasağı sonrası uçağın kapısında cihazları teslim alan THY, varışta da aynı özenle elektronik eşyaları sahiplerine teslim etti.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Londra uçuşu sonrası cihazların teslim edildiği anı Twitter'dan paylaştı.

 

THY böyle teslim etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Anonim ~ 7 yıl önce
Türk Hava Yolları oraya uçtuğu sürece tek tercihimiz olmaya devam edecektir. Varsın tabletimiz, bilgisayarımız yanımızda olmasın. Türk Hava Yollarının canı sağolsun, varolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı ~ 7 yıl önce
Ülkem Türkiyemin,dost görünümlü riyakar devletler tarafından bel altı vuruşlara maruz kalması ve dört bir yandan.Allah Türkiyemi riyakar devletlerden ve Türkiyemin içindeki zihniyeti bozuk ayakçılarından korusun.Amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çokmu zordu ~ 7 yıl önce
abd nin boarding kapısına bir x ray cihazı koyup , kontrol yapması??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Usa uçuş Boarding kapılarında ~ 7 yıl önce
Usa uçuş Boarding kapılarında xray ve bomba kontrolü için gerekli cihazlar hep var zaten
Usa kapısı ~ 7 yıl önce
Kapıda Xray yok
Yabancı ~ 7 yıl önce
Te ha ye de 1000 yabancı pilot calışmakta. Gülüyorum ironi ye bakarmısınız.))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilmemiş ~ 7 yıl önce
onlar yer hizmetlisi ve londra hava limanı bilal ekşinin yazdığı yazıyı iyi oku istersen " Londra'da yolcularımızın elektronik cihazlarını kendilerine teslim ettik." yazmış adam ey gidi sabit fikirliler sizi
Yabancı'ya cevap ~ 7 yıl önce
Atıp tutma, toplamda 600'den daha az bir sayıya düştü yabancı sayısı. Senin gibi kekolara interneti yasaklamak lazım.
Elektronik ~ 7 yıl önce
Insanlarin genelde bagaja elektronik esya vermemesinin sebebi bagajlara uygulanan ozensiz yerlestirme.Cogu zaman bavullar ya kargo araclarindan dusup hasar goruyor ya da saglam gonderdiginiz bavul bir sekilde hasar almis vaziyette elinize ulasiyor.Keske herzaman bagajlara ozen gosterilse de insanlarin elektronik esyalarini yanina alma derdi olmasa.Bence THY ve diger hava yollarimiz, bu uygulamayi butun ucuslarina uygulamali.Cok olumlu yonde geri donusumu olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 7 yıl önce
Yasağın bir amerikan havayolu çalışanlarının körfez havayollarını protestosu sonrası gelmesi herşeyi açıklıyor . Konu güvenlikten ziyade ticari .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hhh ~ 7 yıl önce
Bravo thy. Böyle saçma kararlarda bile çok hızlı aksiyon adımlarının alınması thy adına sevindirici.ülkece zor bir dönemden geçiyoruz ne olursa olsun muhalif veya iktidar yanlısı ayırt etmiyorum. Herkesin birbirine dört elle sarılması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yardım ~ 7 yıl önce
Allah, bütün Londra personelinin yardımcısı olsun. İşleri çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz de onlardan gelene ~ 7 yıl önce
Yaplım, misliyle cevap verelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
hiçbir zaman stratejik hareket edemiycez zaten. hep misli ile karşılık verelim. oldu. misliyle karşılık verebilecek konumda değiliz uyanın.
Dogrucu ~ 7 yıl önce
Ya benim anlamadigim thy ucaklarinin icindeki seylerden sizene kardesim bu amerika almanya veya ingitereye ne oluyor ben söyleyeyim 3cü havalimani bittigi zaman almanya bitmis demektir amerika zaten biter ingiltereyi sormayin gitsin Türkiye cumhuriyeti gene büyüksün herkez boyun egsin
Batmanlı ~ 7 yıl önce
ABD ve İngiltere'nin Meselesi kabin içi değil,mesele Türkiye,mesele islam,mesele müslümanlar,mesele Allah(cc),Allah bunlardan Hakkını alsın.Amin.Kahrolsun ABD, İngiltere ve Avrupa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 7 yıl önce
sorun sen ve senin zihniyetindekiler nefret dolu kimseler.
gotham ~ 7 yıl önce
biraz azaltın şu afyonu birader

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000