09 Temmuz 2012, Pazartesi 15:04:40

THY BOWLING ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Türkiye’deki acante çalışanlarına ulaşmak, iş ortaklarıyla keyifli bir etkinlikte buluşmak ve acente çalışanlarının Türk Hava Yolları markasına kendini daha yakın hissetmelerini sağlamak amacıyla başlatılan Türk Hava Yolları Bowling ligi İstanbul’da yapılan final ve ödül töreni ile sona erdi.
  • Yanıt alınamadıgına gore maalesef Baskan olmak icin İngilizce bilme zorunlulugu olmadıgı anlasılıyor. Bari hangi universite mezunu ve de havacılık gecmisi konusunda bizi aydınlatsaler. Ingilizce bilmeden ve de bu sirkete gelmeden once hicbir havacılık deneyimi olmayan genc baskan adayı arkadaslara meslekte yukselme sırlarını verselerş sanırım kitaplarda bulamayacaklar.
  • Rizeli bir başkana laf söylemek , iş akdinin feshedilmesi anlamına gelir. Bilmiyorsan hatırlatayım.. .. Rizeli'ysen Yabancı dil teferruattır.
  • Bu baskan İngilizce biliyor muydu, KPDS'den kaç almış? Peronelin bildigini idpat etmek zorunda oldugu bir ortamda bilmeyenlerin de bilmedigini ispat etmek lazım bence...not yabancı dil biliyorsa sorry...

Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 700 acente çalışanın katıldığı Türk Hava Yolları Bowling ligi 9-24 Haziran tarihleri arasında  17 il ve 20 salonda yapıldı. 3 hafta süren lig sonunda kendi bölgelerinde başarı elde eden takımlar,  İstanbul’da büyük finalde biraraya geldi. Final sonrasında yapılan törenle kupa ve ödüller sahiplerini buldu.

Etkinliğimizin Şampiyonu Muş’tan Serinbayır Turizm oldu. İkinciliği ise Batman’dan Aeste Turizm, üçüncülüğü de İstanbul’dan  VİP  Turizm elde etti.

Türk Hava Yolları bowling ligi final ödülleri

Şampiyon takım: Barselona seyahat paketi, FC Barcelona maç bileti, şampiyonluk kupası

İkinci Takım: Comfort Class gidiş / dönüş uçak bileti

Üçüncü Takım: Yurt içi gidiş / dönüş uçak bileti ve Türkiye’de derbi maç bileti.

Finallerin en skorer oyuncusu: IPad 3

Finallerin en skorer ikinci oyuncusu: IPhone 4

Finallerin en skorer üçüncü oyuncusu: IPod

THY BOWLING ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Yorumlar

Baskan ~ 12 yıl önce
Yanıt alınamadıgına gore maalesef Baskan olmak icin İngilizce bilme zorunlulugu olmadıgı anlasılıyor. Bari hangi universite mezunu ve de havacılık gecmisi konusunda bizi aydınlatsaler. Ingilizce bilmeden ve de bu sirkete gelmeden once hicbir havacılık deneyimi olmayan genc baskan adayı arkadaslara meslekte yukselme sırlarını verselerş sanırım kitaplarda bulamayacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok önemli ~ 12 yıl önce
Rizeli bir başkana laf söylemek , iş akdinin feshedilmesi anlamına gelir. Bilmiyorsan hatırlatayım.. .. Rizeli'ysen Yabancı dil teferruattır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskan ~ 12 yıl önce
Bu baskan İngilizce biliyor muydu, KPDS'den kaç almış? Peronelin bildigini idpat etmek zorunda oldugu bir ortamda bilmeyenlerin de bilmedigini ispat etmek lazım bence...not yabancı dil biliyorsa sorry...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000