11 Ağustos 2011, Perşembe 12:43:07

THY BORSADA KAYIP

Türk Hava Yolları borsada son bir yılın en düşük seviyesini gördü. Küresel kriz beklentisi ve yabancı satışları sonrası THY hisseleri 2.48 seviyesine geriledi.
  • Devletin "tüyü bitmemiş yetimin parasıyla" aldığı "devlet uçakları"satılıp, yerine uçak kiralandı. Şimdi satacak uçak kalmadı. Deniz bitiyor. Kendi malı ve kiralık adetlerini bir açıklarsa yönetim, bilgileneceğiz. Deniz yükselince balıklar karıncaları yer, alçalınca karıncalar balıkları. Hadi hayırlısı, semirik balıkları çiğ çiğ yiyecekler.
  • Türkiye her alanda süper.Dolar 1.80 tl ufak altın tarihi rekor kırdı 171 tl euro desen 2.55 tl leri gördü.Cari acık badem bıyıklılar cevap versinler kac dolar cumhuriyet tarihi rekorları kırılıyor..ben soyleyeyım 48.5 mılyar dolar ee üretim tavan dayız tum aırbus boeıng kendımız üretiyoruz sanayımız tavan yaptı işssizlıkte dunya rekortmenıyız ee thy de rekor kıracak tabıı dibe vurarak ..kes kes deve kes kurtuluruz...
  • apronda deve kesmeye,takunya ile vip den geçmeye, dünün mali müşavirini ceo yapmakla ve yandaş cemaatçileri işe torpille alıp 3 ayda müdür,başkan makamlarını altın tepsi ve bol maaş ve sosyal imkanla sunmaya benzemez bu iş...
  • Cem Kozlu dönemi çok aranıyor çooookkk. Daha da yıllarca aranacak gibi. Vizyosuzlarla bu kadar işte. Yolun sonuna gelmişler.
  • demek ki senin o kuş zekana göre insanlar haklarını aramamalı,sormamalı,sorgulamamalı,başını öğe eğip biat etmeli...zira ettiler mi terörist oluyorlar...takunya hava yollarında senin gibiler izansızlar ,ne konuştuğunu bilmeyenler çalışıyorsa vah haline!!!!
  • THY bence çok iyi bir hava yolu borsa haram thy havada uçar ama borsada uçmaz
  • sen acaba belli bir zümreye üye olmasaydın bir baltaya sap olabilecek miydin ? O kapıdan içeri girebilecek miydin ? Maalesef ülkenin gerçeği bu demek ki. vatandaş olmak yetmiyor anlaşılan ki ya yandaş ya da memleketdaş olmak gerekiyor. Yan gelip yatan bazı ahlaksızlarla gerçekten çalışıp başarı göstermiş ama yandaş olmadığı için kıyıma uğramış mazlumu birleştirip genelleme, mübarek gün Allah' tan kork !
  • 2010 yılından beri düşüş trendinde, borsada camıza ot tıkadı, Karlıtekin gitti gideli THY borsada dikiş tutturamadı. Ne zaman Temel Koti bey bir açıklama yapsa, hisse aşağı gitti.
  • bu haberde diğer şirketler tavan , THY ise taban yapmış gibi ifade edilmiş , böyle hatalı bir ifadenin kesinlikle burada düzeltilmesi gerekir. THY mize güveniyoruz sevinenler de boşuna sevinmesinler , hevesleri kursaklarında kalacak.
  • bademliler kendinlerine BEST AIRLINE of EUROPE diye bir ünvan kendileri vermedi heralde?BIYIKSIZ olanlar ne basarisi yapmisti? bir misalcik??
Temmuz ayını da yüksek trafik rakamlarıyla kapatan Türk Hava Yolları, borsada beklediği başarıyı yakalayamadı. Küresel ekonomik kriz beklentisi ve son bir yılda yabancı yatırımcıların satışı sonrası THY AO hisseleri dibe vurdu. Dün itibariyle THY hisseleri yılın en düşük seviyesini gördü.

Bir yıl önce 5.160 seviyesini gören THY hisseleri, 10 Ağustos’ta 28 seviyesine kadar indi. Yatırımcılar, özellikle yabancı satışları sonrası hızlı düşüş yaşayan THY hisselerinin uzun vadede kazandıracağını kaydediyor.

THY AO'nun son bir haftaya ait seyri:




THY AO'nun son ay seyri:



THY AO'nun son bir yıldaki seyri:

THY BORSADA KAYIP

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
Devletin "tüyü bitmemiş yetimin parasıyla" aldığı "devlet uçakları"satılıp, yerine uçak kiralandı. Şimdi satacak uçak kalmadı. Deniz bitiyor. Kendi malı ve kiralık adetlerini bir açıklarsa yönetim, bilgileneceğiz. Deniz yükselince balıklar karıncaları yer, alçalınca karıncalar balıkları. Hadi hayırlısı, semirik balıkları çiğ çiğ yiyecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye her alanda süper.Dolar 1.80 tl ufak altın tarihi rekor kırdı 171 tl euro desen 2.55 tl leri gördü.Cari acık badem bıyıklılar cevap versinler kac dolar cumhuriyet tarihi rekorları kırılıyor..ben soyleyeyım 48.5 mılyar dolar ee üretim tavan dayız tum aırbus boeıng kendımız üretiyoruz sanayımız tavan yaptı işssizlıkte dunya rekortmenıyız ee thy de rekor kıracak tabıı dibe vurarak ..kes kes deve kes kurtuluruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
apronda deve kesmeye,takunya ile vip den geçmeye, dünün mali müşavirini ceo yapmakla ve yandaş cemaatçileri işe torpille alıp 3 ayda müdür,başkan makamlarını altın tepsi ve bol maaş ve sosyal imkanla sunmaya benzemez bu iş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cem Kozlu dönemi çok aranıyor çooookkk. Daha da yıllarca aranacak gibi. Vizyosuzlarla bu kadar işte. Yolun sonuna gelmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
demek ki senin o kuş zekana göre insanlar haklarını aramamalı,sormamalı,sorgulamamalı,başını öğe eğip biat etmeli...zira ettiler mi terörist oluyorlar...takunya hava yollarında senin gibiler izansızlar ,ne konuştuğunu bilmeyenler çalışıyorsa vah haline!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY bence çok iyi bir hava yolu borsa haram thy havada uçar ama borsada uçmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen acaba belli bir zümreye üye olmasaydın bir baltaya sap olabilecek miydin ? O kapıdan içeri girebilecek miydin ? Maalesef ülkenin gerçeği bu demek ki. vatandaş olmak yetmiyor anlaşılan ki ya yandaş ya da memleketdaş olmak gerekiyor. Yan gelip yatan bazı ahlaksızlarla gerçekten çalışıp başarı göstermiş ama yandaş olmadığı için kıyıma uğramış mazlumu birleştirip genelleme, mübarek gün Allah' tan kork !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2010 yılından beri düşüş trendinde, borsada camıza ot tıkadı, Karlıtekin gitti gideli THY borsada dikiş tutturamadı. Ne zaman Temel Koti bey bir açıklama yapsa, hisse aşağı gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu haberde diğer şirketler tavan , THY ise taban yapmış gibi ifade edilmiş , böyle hatalı bir ifadenin kesinlikle burada düzeltilmesi gerekir. THY mize güveniyoruz sevinenler de boşuna sevinmesinler , hevesleri kursaklarında kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bademliler kendinlerine BEST AIRLINE of EUROPE diye bir ünvan kendileri vermedi heralde?BIYIKSIZ olanlar ne basarisi yapmisti? bir misalcik??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000