16 Mart 2015, Pazartesi 13:00:16

THY “BONO” AÇILIMI YAPACAK

Türk Hava Yolları, 6 Nisan’daki genel kurulda önemli bir karar alacak. Türk Hava Yolları, tarihinde ilk kez ne yapacak?
  • Coskun bey gercekten THY de kendını kanıtlamıs ve cok basarılı ust duzey bı yonetıcıdır.Zehır gıbı bır fınansman bılgısıne sahıp.Daha yuksek makamlarda gormek dılegıyle
  • kesin önümüzdeki seçimler için sıcak parayla yine oy satın alınacaktır,başka yerden para gelmediğinden , para eden ne varsa satacaklar...
  • Coşkun Kılıç,Sunexpress'te kurduğu ekiple kendini kanıtladı,yıllardır zarar eden şirket 3 yıldır kar ediyor.Bunu hiç kimse inkar edemez.
  • thy şu an geldiği nokta belli cirosu belli büyüyor her yönden aynı zamanda ciddi rekabet ediyor ve bu savaştan başarılı çıkıyor ve kesin büyümesi lazım bu yönde tabiki filosunu güçlendirmek zorunda bunun içinde finansman lazım. şimdi herkes bilip bilmeden yorum yapıyor sanki thy nin yönetimi cahil midir sizce de birileri çıkıyor yanlıştır bu deyip duruyor. thy 2003 yılından beri nerden nereye geldi yanlış mı idare edildi de şuan geldiği durum belli..Lufthansa, British, klm, iberia yandım bittim diyorlar thy bizden fazla yolcu taşıyor uçtuğumuz hatlarda.. sürekli yabancı yolcu sayısı artıyor ve transit yolcu sayısıda duyurulur..
  • Allah cümlemizi paralel yapılardan korusun ..
  • Kesinlikle tavsiye etmem.
  • bono ihracatı demek ,borçlanma demektir.Bu borç senedini imzalayarak alınacak para ile yatırım yapmak veya THY nin kasasını boşaltarak taşınmazlara yada sahip olduğu hisselerin blok halinde el değiştirmesine sebep olur . Yani birileri karanlık bir gurubun eline geçmesi için borçlandırma yoluyla THY nin ticari haklarını ipotek ettirecektir. İşin özü budur.Sonunda şirkettir.Önce borçlandır , imtiyaz elde et akabine böl parçala ve fahiş fiyattan sat.Türkçesi " peş keş ".
  • Bildiğim uçak kiralarının hepsi dolarla ödeniyo dolar ucuzken işler kolaydı şimdi biraz zor gibi :)
  • ALINIR MI ALINMAZ MI? TAVSİYE?
  • Coskun Kilic degilmiydi thy personeliyle ortak is yapan?

Türk Hava Yolları, uçak finansmanları için bono ihracı yapacak. THY, Enhanced Equipment Trust Certificates (EETC) ihracı öncesi yatırımcı toplantıları için Citigroup ve Goldman Sachs'ı yetkilendirmişti.

THY'nin Şubat sonunda yaptığı değerlendirme toplantısında eski ve yeni uçak finansmanları için yurtdışında 2-3 milyar dolara kadar çıkabilecek bono ihracı planlandı.

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç başkanlığındaki bir finans ekibinin çalışmalara hız verdiği kaydediliyor.  İhracın ABD ve Avrupa'da yapılabileceği belirtilirken 6 Nisan’daki genel kurulda bono ihracı için kesin karar alınacağı kaydedildi.

Coşkun Kılıç’ın, THY’nin uçak finansmanlarını karşılamak için Japon modelini organize etmesinden dolayı “Airline Bond” adı verilecek sistemde de başarılı olacağı belirtiliyor.

©Airporthaber ÖZEL

THY “BONO” AÇILIMI YAPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

tk ~ 9 yıl önce
Coskun bey gercekten THY de kendını kanıtlamıs ve cok basarılı ust duzey bı yonetıcıdır.Zehır gıbı bır fınansman bılgısıne sahıp.Daha yuksek makamlarda gormek dılegıyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
triportör ~ 9 yıl önce
kesin önümüzdeki seçimler için sıcak parayla yine oy satın alınacaktır,başka yerden para gelmediğinden , para eden ne varsa satacaklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Coşkun Kılıç,Sunexpress'te kurduğu ekiple kendini kanıtladı,yıllardır zarar eden şirket 3 yıldır kar ediyor.Bunu hiç kimse inkar edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 9 yıl önce
ne kurmuşki sun expresste. ekip mi, ekip mi kurmuş.
camroth ~ 9 yıl önce
thy şu an geldiği nokta belli cirosu belli büyüyor her yönden aynı zamanda ciddi rekabet ediyor ve bu savaştan başarılı çıkıyor ve kesin büyümesi lazım bu yönde tabiki filosunu güçlendirmek zorunda bunun içinde finansman lazım. şimdi herkes bilip bilmeden yorum yapıyor sanki thy nin yönetimi cahil midir sizce de birileri çıkıyor yanlıştır bu deyip duruyor. thy 2003 yılından beri nerden nereye geldi yanlış mı idare edildi de şuan geldiği durum belli..Lufthansa, British, klm, iberia yandım bittim diyorlar thy bizden fazla yolcu taşıyor uçtuğumuz hatlarda.. sürekli yabancı yolcu sayısı artıyor ve transit yolcu sayısıda duyurulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah cümlemizi paralel yapılardan korusun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tavsiye ~ 9 yıl önce
Kesinlikle tavsiye etmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 9 yıl önce
bono ihracatı demek ,borçlanma demektir.Bu borç senedini imzalayarak alınacak para ile yatırım yapmak veya THY nin kasasını boşaltarak taşınmazlara yada sahip olduğu hisselerin blok halinde el değiştirmesine sebep olur . Yani birileri karanlık bir gurubun eline geçmesi için borçlandırma yoluyla THY nin ticari haklarını ipotek ettirecektir. İşin özü budur.Sonunda şirkettir.Önce borçlandır , imtiyaz elde et akabine böl parçala ve fahiş fiyattan sat.Türkçesi " peş keş ".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dolar? ~ 9 yıl önce
Bildiğim uçak kiralarının hepsi dolarla ödeniyo dolar ucuzken işler kolaydı şimdi biraz zor gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ALINIR MI ALINMAZ MI? TAVSİYE?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Coskun Kilic degilmiydi thy personeliyle ortak is yapan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000