11 Ağustos 2016, Perşembe 11:46:55

THY Boeing ve İTÜ'nün ortak projesi ikinci mezunlarını verildi

Türk Hava Yolları, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Boeing işbirliğinde sürdürülen “Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı” bugün ikinci mezunlarını verdi.
  • Abi 40 bin lira çok para ya..
  • 35 i de 3 binliraya alakasız sektörlerde çalışacak Pilotaj eğitimi almadıktan
  • onlarda torpillidir kimse çıkıp aksini söylemesin...

İki yıllık yüksek lisans programı, Türkiye'nin gelecekteki havayolu liderlerinin, mesleki yeterliliklerini desteklemek amacıyla 2013 itibariyle hayata geçirildi.

Türk Hava Yolları, Boeing ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ); birlikte hayata geçirdikleri “Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı”nın ikinci dönem öğrencileri olan 25 Türk Hava Yolları yönetici adayını bugün, İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleştirilen törenle mezun etti.

Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı, 2013 yılında Türk Hava Yolları, Boeing ve İTÜ ortaklığında, ülkenin hızla büyüyen havacılık sektörüne başarıyla yön vermelerini ve küresel havacılık sektöründe etkin bir role sahip olmalarını sağlamak üzere, Türk Hava Yolları’nın gelecek vadeden yöneticilerine ve yönetici adaylarına liderlik ve yönetim becerileri kazandırmak amacıyla başlatıldı.

Program, bölgede türünün ilki olmakla birlikte, Türk Hava Yolları’nın 35 yönetici adayından oluşan ilk dönem öğrencilerini geçtiğimiz yıl mezun etti. Programın, aynı zamanda Massachusetts Institute of Technology, İngiltere’deki Cranfield Üniversitesi ve British Columbia Üniversitesi ile de akademik ortaklığı bulunuyor. Akademik ortakların yanı sıra, Boeing Ticari Uçaklar Network ve Filo planlama grubu ile Ekonomik Analiz grubu uzmanları da program çerçevesinde eğitim veriyor.

THY Boeing ve İTÜ'nün ortak projesi ikinci mezunlarını verildi

Yorumlar

40 bin ~ 8 yıl önce
Abi 40 bin lira çok para ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vitor ~ 8 yıl önce
35 i de 3 binliraya alakasız sektörlerde çalışacak Pilotaj eğitimi almadıktan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil diyenlere ~ 8 yıl önce
Program ücreti iki yıllık 42.000 TL yabancılar içinse 30.000 USD dolayısıyla torpil olmasına gerek yok zaten, sadece imkanı olanların gidebileceği bir program.
palavra ~ 8 yıl önce
onlarda torpillidir kimse çıkıp aksini söylemesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000