30 Nisan 2009, Perşembe 08:23:30

"THY bizim gururumuz"

Bugün Gazetesi yazarlarından AYKUT Işıklar, yurtdışında gururumuz olan bazı şirketlerimizi köşesine taşımış. Onlardan biri olan THY'ye ise şu bölümü ayırmış...
  • TK kabin memuru alımı yapıyor, 7 aydır gorusme için bekliyorum ve olumlu oLumsuz dönmüyorlar.. BEn şimdi kabin memuru oldum. 35 gunluk egitimden sonra ucusa hazır oLabilecekmiyim? :D güler yüzlü olurum sorun değil? :D ucus emniyeti ne olacak gercekten? iyi dediğiniz bir şirketin nasıl bir politikası var insnlar uzerinde anlamış eğilim..
  • DÜNE KADAR PAPARAZZİLİK YAPIYODUN ŞİMDİ MİLLETE BEDAVA VERİLEN GASTEDE YIKAMA-YAĞLAMACILIKMI YAPIYOSUN?
  • Konuşarak sınıf atlanmaz. Atalarımız ne demişler? Ainesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.
  • Thy hakkında Olumlu yazıların yazıldığı medya gazetelerine bakın.zaman,sabah,bugün ....uçaklar iyi olabilir,hostesler sizin gibi Türkçe konuşuyor olabilir, karnıyarıkta yiyor olabilirsin.Ama uçuş güvenliğinden ne haber arkadaş feminine lions
  • "bacakarası yazarı"da THY uzmanı kesildiğine göre demekki birtakım avantaların yandaşlara dağıtımı başlamış. baksanıza taraf medyada THY reklamından geçilmiyor, her taraftan yağ damlıyor.
  • thy ile elbette gurur duyuyorum,emme birde su rotörleri aza indirebilseler.
  • Aykut ışıklar kim di? dedikodu köşe yazarı değil miydi :) Herkes THY ile daha fazla gurur duymak istiyor. aleyhte yorum yapanların cok azının art niyetli olduguna inanıyorum. Daha iyi noktalara ulasmasını ve minimal kırım yaşanmasını istiyor herkes.
  • yağdanlık laleli liboş burdaymışşşş herzaman ki gibi:))) cevaplarını bekliyorum laleli liboşş
  • KATILMIYORUM bu yaziya !!! TK hic bir sirketle kiyaslanamaz !! Singapur ve Alman sirketleri TK yaninda sönük kalir.... TK dunyada 1 numara !!
  • Katılıyorum Aykut abi. Ayrıca, bence aksini söyleyenin ince hesabı dışında "uçan eşek"i de olabilir. :)

Dünyanın neresine gitseniz birkaç gururumuz ile karşılaşırsınız...

Politik nedenler yüzünden hakkında istedikleri kadar atılıp-tutulsun, iftiralar ile halkın gözünden düşürülmek istensin, Türk Hava Yolları milli gururumuzdur. Hele hele bir yabancı hava yolundan hemen sonra, THY ile uçanlar için... Hosteslerimizin o güleç yüzlü, özveri dolu servisi, yepyeni mis gibi kokan uçaklar, hiçbir havayolunda görülmeyen kalileti ve bonkör ikram... Özetle Türk Hava Yolları dünyanın en iyi hava yollarından biridir. Ancak Alman, İsviçre, Singapur gibi birkaç hava yolu ile mukayese edilir. İngiliz, İtalyan gibi pek çok gelişmiş ülkeye fark atar. Bunun aksini söyleyenin ince hesabı vardır.

Aykut Işıklar
BUGÜN

"THY bizim gururumuz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
TK kabin memuru alımı yapıyor, 7 aydır gorusme için bekliyorum ve olumlu oLumsuz dönmüyorlar.. BEn şimdi kabin memuru oldum. 35 gunluk egitimden sonra ucusa hazır oLabilecekmiyim? :D güler yüzlü olurum sorun değil? :D ucus emniyeti ne olacak gercekten? iyi dediğiniz bir şirketin nasıl bir politikası var insnlar uzerinde anlamış eğilim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DÜNE KADAR PAPARAZZİLİK YAPIYODUN ŞİMDİ MİLLETE BEDAVA VERİLEN GASTEDE YIKAMA-YAĞLAMACILIKMI YAPIYOSUN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Konuşarak sınıf atlanmaz. Atalarımız ne demişler? Ainesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Thy hakkında Olumlu yazıların yazıldığı medya gazetelerine bakın.zaman,sabah,bugün ....uçaklar iyi olabilir,hostesler sizin gibi Türkçe konuşuyor olabilir, karnıyarıkta yiyor olabilirsin.Ama uçuş güvenliğinden ne haber arkadaş feminine lions

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"bacakarası yazarı"da THY uzmanı kesildiğine göre demekki birtakım avantaların yandaşlara dağıtımı başlamış. baksanıza taraf medyada THY reklamından geçilmiyor, her taraftan yağ damlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy ile elbette gurur duyuyorum,emme birde su rotörleri aza indirebilseler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aykut ışıklar kim di? dedikodu köşe yazarı değil miydi :) Herkes THY ile daha fazla gurur duymak istiyor. aleyhte yorum yapanların cok azının art niyetli olduguna inanıyorum. Daha iyi noktalara ulasmasını ve minimal kırım yaşanmasını istiyor herkes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yağdanlık laleli liboş burdaymışşşş herzaman ki gibi:))) cevaplarını bekliyorum laleli liboşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KATILMIYORUM bu yaziya !!! TK hic bir sirketle kiyaslanamaz !! Singapur ve Alman sirketleri TK yaninda sönük kalir.... TK dunyada 1 numara !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Katılıyorum Aykut abi. Ayrıca, bence aksini söyleyenin ince hesabı dışında "uçan eşek"i de olabilir. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000