15 Eylül 2015, Salı 10:03:44

THY Birmingham'da golf turnuvası düzenledi

Türk Hava Yolları’nın Warwickshire’da, Trinity Medya Grubuyla birlikte düzenlediği golf turnavasının 3’üncüsü yapıldı.
  • Selim Eski Genel Müdür Yrd Ömer Faruk Öztürkün ispiyoncusu ve has adamı idi ,ömer Faruk gitti selim golfla molfla malı götürüyor işte....
  • THY bunu 100 lerce noktada yapıyor bu golfü. Bu haberi ozel kılan ne?
  • Doğru, ama çoğu kişi de Birleşik Krallık nedir, neresidir, neme nem bir ülkedir bilmez. Bu tabir ona bir şey ifade etmez. İskoçya hadi neyse, bunun bir de Galler'i var :) Ama bir yönden de haklısınız, İskoçya İngiltere ayrımını bilmeyenin de bu nispeten- seviyeli havacılık sitesinde ne işi var?
  • selim efendi,thy'na nasil girdigini ve mudur oldugunu da poz vererek anlatsin gorelim!!!
  • Ingiltere, kuzeyde İskoçya sınırında biter. Edinburgh İngiltere'de değil, İskoçya'da dır.

Türk Hava Yolları’nın Warwickshire’da, Trinity Medya Grubuyla birlikte düzenlediği golf turnavasının 3’üncüsü yapıldı. Turnuvaya ikinci sene de katılan eski İngiliz Milli Futbolcusu Ron Atkinson, yine renkli kişiliği ile golfe neşe kattı ve yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

Birmingham Türk Hava Yolları Müdürü Selim Öztürk, bu sene 3’üncüsü düzenlenen yarışmanın artık gelenekselleştiğini belirterek, İngiltere’nin ikinci büyük şehrinden şu anda haftada 12 olan seferlerin, gelecek yıldan itibaren günde 2’ye çıkartılmasını hedeflediklerini belirterek, “ Her geçen gün hem Türkiye’ye, hem de transit yolcu sayısının arttığını ve yılda 150 bin yolcuyu Birmingham’dan THY ile çeşitli noktalara uçurduklarını” kaydetti.

Türk Hava Yolları  panoları arasında düzenlenen turnuva, güneşli bir havada yapıldı. 50 golfçünün katıldığı turnuvanın giderek bölge golf takviminde yer ettiğini kaydeden Türk Hava Yolları  Müdürü Selim Öztürk ve Birmingham Post Gazetesi Direktörü Craig Cooksley, birlikte böyle bir etkinliğe evsahipliği yapmaktan memnunluk duyduklarını kaydetti.

Turnuvaya ikinci kere katılan İngiliz futbolunun tanınmış isimlerinden, “ Big Ron”(Büyük Ron) lakaplı , eski milli oyuncu ve menecer, aynı zamanda TV yorumculuğu da yapan Ron Atkinson, Türkiye’yi yakından tanıdığını, Türk futbolunu yakından izlediğini belirtti. Atkinson, Antalya’nın Belek beldesinin de en iyi golf sahalarından biri olduğunu söyledi.

Turnuva sonrasında birinci gelen çift Tom Tuite ve Ed Jones’a  ödüllerini, Selim Öztürk ile Craig Cooksley takdim ettiler. Cooksley de Türk Hava Yolları’na , golf turnuvasına sponsor oldukları için teşekkür etti.  Türk Hava Yolları Birmingham Müdürü Selim Öztürk , katılımcılara yaptığı konuşmada Türk Hava Yolları’nın  dünyada 277 nokta ile en fazla ülkeye uçan hava şirketi olduğunu,  5 yıldır Avrupa’nın en iyi hava yolu seçildiklerini , ayrıca business class lounge ve business class lounge dining’de  dünya birinciliğine, business ve ekonomi class ikramda ise dünya ikinciliğ ödülüne layık görüldüğünü vurguladı.

Selim Öztürk, Birmingham hattının 2008 Aralık ayında başladığında haftada 5 seferi bulunduğunu, bugün yılda 150 bin yolcu ve 12 seferle büyük yol katettiğini kaydetti, “ Sponsorluğunu yaptığımız golf turnuvalarının adımızı duyurmada faydası büyük. Trinity Mirror Grubu, 6 gazeteden oluşuyor. Onların her yıl kasım ayında düzenlediği “Business Awards” (İş Ödüllerine) de 3 yıldır sponsor oluyoruz. Golf , İngiltere’de en büyük firma temsilcilerini biraraya getiren en önemli sporlardan biri. Bunu devam ettirmek, artırmak Türk Hava Yolları için önem taşıyor. Bölgede büyük bir potansiyel var. Adımızı duyurduğumuz gibi iş , finans çevrelerinden yolcu sayımızı da artırıyoruz. Bu bölgede ayrıca binden fazla ilk ve orta öğretim okulunun spor karşılaşmalarına da sponsoruz. Engelli çocuklar için okullar da buna dahil. Bölgenin önemli spor, kültürel aktivitelerine sponsor oluyoruz. Business class yolcu sayımız da hergeçen gün daha artıyor” bilgisini verdi.

İngiltere’den Londra Heathrow, Gatwick, Birmingham, Manchester ve Edinburgh havaalanlarından haftada 120’in üzerinde Türk Hava Yolları  seferi yapılıyor.







THY Birmingham'da golf turnuvası düzenledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

CABBAR ~ 9 yıl önce
Selim Eski Genel Müdür Yrd Ömer Faruk Öztürkün ispiyoncusu ve has adamı idi ,ömer Faruk gitti selim golfla molfla malı götürüyor işte....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 9 yıl önce
THY bunu 100 lerce noktada yapıyor bu golfü. Bu haberi ozel kılan ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuu Kaa ~ 9 yıl önce
Doğru, ama çoğu kişi de Birleşik Krallık nedir, neresidir, neme nem bir ülkedir bilmez. Bu tabir ona bir şey ifade etmez. İskoçya hadi neyse, bunun bir de Galler'i var :) Ama bir yönden de haklısınız, İskoçya İngiltere ayrımını bilmeyenin de bu nispeten- seviyeli havacılık sitesinde ne işi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birmingham ~ 9 yıl önce
selim efendi,thy'na nasil girdigini ve mudur oldugunu da poz vererek anlatsin gorelim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
söyle ~ 9 yıl önce
sen söyle de bilelim!!
Kat 14 ~ 9 yıl önce
Ingiltere, kuzeyde İskoçya sınırında biter. Edinburgh İngiltere'de değil, İskoçya'da dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000