13 Kasım 2012, Salı 17:10:11

THY BIRAKTI ATLASJET Mİ ORTAK OLUYOR?

Türk Hava Yolları’nın ortaklığı sonlandırdığı Bosna Hersek Havayolları, bu kez gözünü hangi Türk havayolu şirketine dikti?
  • Operasyonları Atlasjet markasıyla yaparlarsa başarılı bir ortaklık olabilir. BH ölü bir marka canlandırılması çok zor....
  • eğer olursa bu iş ; Bosna Havayolları , Türkiye'deki fahri temsilcisi eski FB başkanı Saraybosna' lı Ali Şen'i bu işten dolayı epey memnun eder ))))
  • Atlasjet büyük ihtimal kabul etmeyecektir.BH Airlines sürekli zarar ettiren bir şirket.

 

THY’nin 2008 yılında yaklaşık 6.1 milyon dolar karşılığı yüzde 49 hissesini satın aldığı Air Bosna Havayolları, bu kez de bir başka Türk şirketi ile ortaklık kurmanın peşine düştü.

THY ile kurulan ortaklık sonrası iki uçaklık takviyeyle operasyonlara devam eden ancak Bosna Hersek hükümeti ilee THY yönetimi arasındaki uyumsuzluk sonrası Haziran ayında kesin olarak noktalanan birliktelik sonrası Air Bosna kanadından Atlasjet’e teklif geldi.

Atlasjet’e mesaj gönderen Bosna hükümeti, şirketin yüzde 49’luk hissesini satın almaları tavsiyesinde bulundu. Atlasjet’in ortaklığı sonrası Balkanlar’dan Avrupa’ya operasyon yapabilme şansı bulacağını öne süren Bosnalı yetkililer, bekledikleri cevabı henüz alamadı.

Atlasjet’in, THY ile kötü biten ortaklık sonrası Air Bosna ile birliktelik öncesi tüm detayları titizlikle araştıracağı kaydedildi.

THY BIRAKTI ATLASJET Mİ ORTAK OLUYOR?

Yorumlar

Atlasjet ~ 11 yıl önce
Operasyonları Atlasjet markasıyla yaparlarsa başarılı bir ortaklık olabilir. BH ölü bir marka canlandırılması çok zor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
eğer olursa bu iş ; Bosna Havayolları , Türkiye'deki fahri temsilcisi eski FB başkanı Saraybosna' lı Ali Şen'i bu işten dolayı epey memnun eder ))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BH ~ 11 yıl önce
Atlasjet büyük ihtimal kabul etmeyecektir.BH Airlines sürekli zarar ettiren bir şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000